Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? Я вже не хочу ніяких подарунків (та їх і не буде, бо чоловік ще ледве по квартирі ходить:no і привітань... Хочу лиш одного: щоб моє сімейство нарешті виздоровіло.
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? А мій бідкався знайомій ,що має зробити повно презентів,бо є: я,дві доці і моя мама(живем окремо ,але на одному подвір"ї).А ще прийде братова з похресницею ,то і їм щось ...Але сказав що мені щось вже купив,то мене зараз цікавість аж розпирає,що то...
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? Ох! Як я вас розумію!!!:umbrage: Я теж маю честь впродовж вже шести років підряд 8 березня топтатись на кухні біля плити:8::8::8:. Це такий свого роду подарунок мені від мого коханого чоловіка, котрий народився 9 березня:xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: 8 Березня,святкуємо ? Все таки я люблю це св"ято,навіть більше ніж День народження.Асоціюється з ніжнісю,свіжістю і весною.,хоча за вікном зараз йде сніг.Ще з дитинства запам"талось як тато нам усім-мені,мамі і сестричці дарував квіти і пташине молоко,а братик ходив за нами і випрошував у нас цукерочки...Згадується сестричка... А чоловік сьогодні привітав спочатку донечок підсніжниками і шоколадками.Мені подарував гарнющу троянду мобільний телефон.Ох,люблю весь світ!!!!!!!
Відповідь: 8 Березня,святкуємо ? А я не люблю того свята. Як і "дня закоханих" не люблю. Не розумію, чому в певні дні, кимось визначені, треба "по команді" особливо любити один одного, чи спеціально робити приємне своїй жінці. Чому жінка має тільки один день в році??? В мене кожен день - день жінки! Не хочу тих квітів, які вдвічі дорожчі, ніж зазвичай. В мене чоловік має звичку час від часу робити мені приємне, дарувати квіти, чи щось інше, то це сприймається чудово. (обожнюю сценку про 8е березня від "вечірнього кварталу"... дужжже прикольна!)
Відповідь: 8 Березня,святкуємо ? на всі 100 згідний і на рахунок "по команді" і за квіти і сценка просто супер!!!
Відповідь: 8 Березня,святкуємо ? Треба ж чоловіків хоч раз на рік підштовхнути подарувати квіти жінці, бо інакше взагалі б не дочекалися. Хоч від мого і на 8 березня не дочекаєшся........
Відповідь: 8 Березня,святкуємо ? Але як то кажуть - "силуване не милуване". Краще хай вже чоловік нічого не дарує, ніж має це робити під шумок, бо так всі роблять.
Відповідь: 8 Березня,святкуємо ? Нині в радіо почула таке: якщо ви жінка, то нині у вас є причини бути гордою з того, що ви жінка, бо сьогодні міжнародний жіночий день. Отак святкує соціялістична Канада. Ніяких квітів чи закликів щось дарувати. І чоловікам спокійніше, і жінки не ображені, що їх недооцінили. :xaxa:
Відповідь: 8 Березня,святкуємо ? А чому 6 березня? То так в них є, чи то вони вже просто з 6-ого починають :tanksmile:
Відповідь: 8 Березня,святкуємо ? Бо в понеділок (8-го) нормальні люди працюють. Наспівуючи: Как на зло на островє Нєт калєндаря... http://www.youtube.com/watch?v=-N4GQ5L7eR8
Відповідь: 8 Березня,святкуємо ? То у нас пити починають наперед, аби лиш причина була. Тут культура на таке не орієнтована. Саме так. 8-ме не вихідний. І взагалі не свято.
Відповідь: 8 Березня,святкуємо ? Я, мабуть, трохи ненормальна, але мені завжди смішно щороку спостерігати таку картину: 6-го, 7-го березня масса жіночок з одним тюльпанчиком, або гвоздичкою. Ото вже хлопці стараються.
Відповідь: 8 Березня,святкуємо ? Зараз не ті часи щоб святкувати все підряд.Це по-перше,а подруге можна трошки стриматися під час великоднього посту.Хоч мій шеф на роботі дала нам всім вихідний,але ми роботу дуже любимо і вирішили попрацювати.....
Відповідь: 8 Березня,святкуємо ? я не святкую, але коли дарують подаруночки - нічого проти не маю. і якщо в якийсь день дарують багато подаруночків - я люблю цей день