Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? Ми не святкуємо, але мені дуже приємно лишній раз отримати квітку, цукерки і поцілунок Не сприймаю цей день як свято, а просто як день, коли чоловік уважніший до жінки, ніж зазвичай
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? У нас вдома святкують.тато всім нам купує подаруночки, напередодні свята(бо тоді дешевше0 квіти, сам готує сніданок .В обід то вже невеличкий святковий стіл..тортик(теж сам випікає, любить "Київський") А от коли коханому сказала про свято-здивувався.Каже , що не знає такого, у них не святкують.тепер зрозуміла, що не тільки у них..у вас
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? Аліас, у мене чоловік - з Вінницької обл, тобто росли і виховувалися ми в різних регіонах, відповідно сприйняття свят у нас теж було різне. Для них Новий рік - важливе свято, для нас - Різдво важливіше, до нас приходив Миколай, до них - Дід Мороз, аналогічно і з 8 березня - у нас для багатьох звичний день, у них - велике свято. Тому не дивуйтеся
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? Та я вже нічому не дивуюсь .Сприймаю все як треба.Так навіть цікавіше.Щось він нового взнає від нас, щось я -від вас.
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? А я люблю цей день. Мені 8 березня навіть в повітрі тюльпанами пахне -- ну не знаю чому так?:confused: Люблю привітати мамулю букетиком весняних квіточок, зайвий раз сказати як я її люблю. Люблю, коли чоловік ще зранку приходить з квітами і подаруночком. Люблю бачити посмішку бабці, коли її вітаєш з цим святом, і те як вона тішиться тим квіточками. А чому не радіти, коли можна зробити приємність людям? Не суть в піднятті цін чи суматосі на базарах - та увага та тепло мабуть вище будь-яких цін. А кожного дня думаю не виходить робити все це. Кожний день свято??? У кого так? Життя не було б таким солодким.
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? чекайте, а коханий ваш Макс звідки, хіба не львівський? Бо в нас це свято святкують, я взагалі незнаю де цього свята не святкують... о, таточко наш теж зрання йшов на базар і купував квіти(здебільшого підсніжники, нас ж бо троє, квіти дорогі), всім своїм жінкам, а ще тортик і вино... і так приємно було дивитися, як всі чоловіки несли своїм дорогим жінкам квіти, цукерки.... вже від того піднімається настрій. А на роботі в нас влаштовували нам справжнє свято, ми всі виходили на внутрішнє подвіря, де грав оркестр, чоловіки співали пісні, деректорговорим слова хвали жінкам працівницям, між працівниками розігрували призи, потім дарували всім квіти і цукерки. До речі, всі клієнти-жінки , які завітали до нас теж отримували ківти... ех, треба було мені вже вийти на роботу..:xaxa:
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? Дратує мене ця тема:xaxa::xaxa::xaxa:... Я не святкую... я тяжко працюю на кухні... В мене ДН і купа гостей на вечір. яке то 8 березня? П С То все тато з мамою винні Нема в дитини свята...
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? У мене в цьому році буде грандіозний подарунок на 8 Березня: з понеділка починаємо тотальний ремонт у ванній/туалеті, на який я вже чекаю енну кількість років!:xaxa: PS: А квіти я люблю не зрізані, тому інколи чоловік мені дарує вазонок. Останній раз на Валентина була дуже гарна фіалка.
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? І я, і я! В мене вже всі знають, тому сунуть вазонки, які подешевше. То я вже провела роботу - грошима беру цього року!
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? Як я Вас розумію:no:: у мене ж теж ДН між Різдвом і Новим Роком (тому як такого особливого ДН в мене і нема). Але зате маю завжди якийсь великий загальний подарунок від чоловіка, купу подарунків від батьків, свекрів, кумів.
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? Ото я цього року всю ту купу дріб"язку хочу скласти в симпатичну грошову купку і купити, нарешті, того комбайна!!!:dance: кухонного, не того, що пшеницю молотити.
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? :D:D:DОооой, я вже з Вас не можу! Чому Ви не в Мукачеві живете, чи я не в Рівне-Луцьку:xaxa:? Ото б ми собі зробили форумівку 9 березня (ну у Вас же купа смакоти буде, потім би ся зважили там на вазі між шафами:xaxa...
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? ну, якби протиснулись... Я то тьотка така солідна зараз, навіть без того майбутнього тортика...
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? Трохи з іншої теми,але в мене от на це 8 березня має бути Київ(обіцяв прогулянки романтичні) плюс футбол!
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? Я б з задоволенням його святкувала, якби то мiй чоловiй призвичаївся до нього. Так як вiн "не наш" менi треба було йому вiчно нагадувати iтд... я замучилась, i менi надоїло. От i не святкуємо нiчого.
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? Для меня 8 марта - это женский праздник. А я себя сейчас чувствую женщиной, как никогда, ведь я еще и молодая мамочка. Я люблю поздравлять в этот день маму, сестру, подруг и всех женщин мира. Пожелать им цвести и пахнуть и украшать этот мир. Ведь красота спасет мир, а красота - это мы, женщины! Желательно помнить об этом всегда, а не один день в году... Люблю в этот день с подругами выпить бейлиса или старого Таллина и сказать тост: "Пусть плачут те, кому мы не достались, и сдохнут те, кто нас не захотел!". Все это смех, но такой женской солидарности, позавидует самая крепкая мужская дружба С праздником! Желаю вам, простого женского счастья!
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? Я хотіла б у цей день просто відпочити, змінити обстанівку, присвятити його цілком собі - не займатися хатніми справами, вирватися з одноманітності. Шкода, що не зможу влаштувати собі таке, бо дитина на ГВ...
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? А меня гв никак не грузит, а наоборот дает возможность полностью понимать свою дочь, и договариваться с ней. То есть у нас полная женская солидарность Я ей так и говорю: "Дуська, мы команда!" Она на 8 марта оденет красивое платье и получит букет тюльпанов от папы, она тоже маленькая женщина, и это тоже её праздник, хотя ей всего 1 годик. P.s. А наш папа называет нас БАНДА!:xaxa:
Відповідь: 8 Березня,святкуєм ? Я не святкую 8 березня... більше того я навіть не уявляю як його святкувати??? Пекти торт, робити салати, чи як??? Чи просто святкуванням називається букет квітів подарований коханим?:confused: ...а все ж завтра я куплю своїй мамулі і бабулі подаруночки, хоч ще не придумала що. Доречі, може хто підкаже а от самій чим зайнятись??? Чи то потягнути свого кудась? Чи то дійсно зробити "бабський день" і піти з подружками кудась?