30 за 30 Ремікс - гра для модниць

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем Маруся-мама, 27 Травень 2011.

1. loreniya

loreniya Well-Known Member

Відповідь: 30 за 30 Ремікс - гра для модниць

думаю тоже так можна, але на море я їду аж в липні, а забава тільки в червні... і навряд чи буде другий сезон, учасників то малувато!!!
    а мені щось здавалось що як так зробити то всі загубляться де чиї речі... я думаю кожен може зробити як вважає за потрібне, просто так виходить що всі хочуть подивитись, а самому участь не брати!!!!!!!!!!!!!!!

2. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Я до вас приєднаюсь, от свекруха прийде з малим побавиться, то все пофоткаю, а то не дає, малий терорист!::biggrin: Це має бути гардероб на море, чи просто літній?

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

і я так планувала. Буду заставляти себе фоткати

4. kati

kati Well-Known Member

А я то уявляла так- виставляэш 30 речей з свого гардеробу, а форумлянки кидають варiанти що з чим можна одягнути/ скомбiнувати.
    А то шось дивне виходить...сама комбiную i лише показу,,яка ж тодi участь посиденьок?

5. Маруся-мама

Нічого дивного не виходить. Я в першому дописі описала, що то гра для тебе особисто. Якщо хтось хоче аби його одягли то для нього є інша тема - Одягніть мене. А тут власне завдання для особисто кожної форумлянки зробити ремікс з 30 речей. Свій власний а не питати будь в кого поради.

Треба читати перший пост уважно і якщо хтось хоче приймати участь то питається про умови. А говорити я думала, всі вміють.

6. loreniya

ну компанія однодумців...

7. Holly

Holly Moderator

приєднаюсь трохи пізніше, маю докупити ще хоча б 2 пари взуття і спідничку якусь

8. La esposa

La esposa Moderator

ну так за правилами ж не можна нічого докуповувати :girl_flirt:

9. Holly

Holly Moderator

якби не ця гра, в мене б була повна шафа завалена одягом :xaxa::xaxa::xaxa:
    А якщо серйозно, то тому і не приєднувалась швидше, бо реально на літо ще нічого взутись не маю, вчора обходила всі магазини біля себе, але так нічого і не знайшла

10. Маруся-мама

Ну я так зрозуміла що це у нас перший раунд де ми вчимось і вивчаємо все потроху...

Хто захоче іти на другий раунд, то вже буде мусів добримуватись правил і ніц не купувати від першого числа і до останнього :)

Знимки зі вчера нема, а є тілько з п’ятниці і з неділі. І список вже остаточний склала, щоб не милитись що вольно а що не вольно. Нині я була як молода, ну бо ніби молода хоч застаріла трохи, вся в білому :)

11. Oddly

Oddly Well-Known Member

та чого, спостерігати теж цікаво.
    шкода, що я швидше не бачила, бо якраз пакую торбу на море - і поки що все не влазить ))))
    мені здається, вдома трохи непросто так комбінувати, бо завжди є нюанси по ситуації.
    а коли кудись їдеш - то маєш тільки, те, що взяв. з того і комбінуєш.
    можна, типу, уявити, що речі спаковані тільки 30 шт. і тільки з них можна вдягатися)))

12. Маруся-мама

Ви не думайте, я не сплю. Просто трошки забагато на голові і не встигла знимки заладувати. Але знимкуюсь кожен день як і полягається. Дітьо моє тепер мене фоткає :girl_claping:

13. Маруся-мама

На моделі не так цікаво як на вішалці, але як женшина просіт то навіть снігопаду туго... тож просю.

В неділю - біла сукня, білий светр, червона торба, коралі і білі/бежові босоніжки

понеділок - я вже показувала, поза тілом. :girl_in_dreams:

вівторок ніхто не зазнимкував - були сірі сподні, фіолетовий светр, біла майка і чорні сподні.
    сьогоднішня знимка така штрашна, що навіть не можу людям показати. З мого чоловіка фотограф, як з .... тромбка. Краще нехай він квітки розводить, а мене буде фоткати моя дитина.

Зате покажу свій мордючок з новою стрижкою

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Маруся, дуже мені подобається як ви речі комбінуєте! молодець!

15. kitka

kitka Well-Known Member

Марусю, маю запитання. Чому ви ті коралі носите саме так: одне коло попід горло? У вас утворилася горизонтальна лінія, якою ви вкоротили собі зріст. Нижнє коло вас видовжує, а верхнє вкорочує. На першому фото можна трохи послабити "затяжку":).

пс Стрижка вам пасує:girl_yes:.

16. La esposa

La esposa Moderator

Накрилося наше море мідним тазом :girl_cray: мабуть, махнемо лише в Шацьк на один день, як минулого року.. Тому доведеться планувати гардероб для міста. А враховуючи, які зараз мають початися дощі, в мене депресія..

коли ж то братися до тих одягІв?

17. loreniya

ой, та ладно вам... раз так, раз так, раз на руку, не всім же бути довгими... я таким не переймаюсь... а таку довжину коралів дуже люблю, їх можна і на всю довжину носити, і як браслет, і три рази на коротко на шию, і таким внизу гудзом зав"язані і ще так на коротко просиливши один кінець через петлю /може не толково пояснюю - то хіба показати/

я от що хочу сказати - фото на людині сприймається як образ, а так як сфотографувала я сприймається як просто комбінація - бракує образу, людини властиво... В мене фото будуть аж вкінці липня, мабуть пізнувато, а жаль... є ще то що пробувала сама сфоткати - не кращої якості, але для уявлення можна взяти одну...

Марусю, а ви часом не близнюк по гороскопу?

Останнє редагування: 9 Червень 2011
  18. kitka

kitka Well-Known Member

19. Маруся-мама

А вони самі так лягають, що підскакують. Я взагалі то послаблюю їх трохи, а вони назад підскакують. Я думаю що буду їх носити в один а не в два, і зав’яжу в вузлик аби не були задовгі.

20. Ірена

Ірена Well-Known Member

я так і думала Вам нарадити!:girl_claping: