2012 - кінець чи ні???

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Tequilochka, 19 Листопад 2009.

1. solomka

solomka Active Member

Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

Вчора мій малий надивився з бабусею телевізор (розказували про кінець світу) і потім питає: то що, коли ми завтра встанемо нічого не буде? Але моя Катруся його заспокоїла, каже: якби мав бути кінець світу нас би Миколай не запрошував в театр (їм на Миколая в школі купили квитки в театр і написали лист ніби від Миколая, що він їх запрошує в театр).

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

і ми все проспали, поки наш тато не вирішив нас сфоткати, щоб збудити:)
    кажу, що щось дуже сонний кінець світу, бо ми з мальком не хотіли просинатися

3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Був.... О 2 годині ночі був, я ще не спала і Посиденьки вирубило, 504 показувало... думала - фсьо... кінець :girl_crazy:

4. marika28

marika28 Well-Known Member

Мій кіт щось нерозуміє що кінець світу, нажерлася зараза і зараз коники показує. Бігає по всіх кімнатах розпушивши хвіст, хоче щоб зним хтось побавився. Нерозуміє що треба клубочком десь в ковдрі заритися і спати. Показувати приклад.

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

є такі люди - мої сусіди, на перший погляд цілком адекватні, та все ж скупились свічками, сухим спиртом, сокира, газовий балон, ще там щось і вчора ввечері поїхали в село, ну а раптом...

6. solomka

solomka Active Member

і в мене такі сусіди. Мало того, що мають котел з автономним опаленням, то ще й зробили камін на дрова, купили плитку маленьку на балон газовий, воду мають в криниці (живуть в особняку). Жінка з сьогоднішнього дня взяла відпустку на тиждень, а її чоловік розповідав мені, що в них є запаси таких речей, що я собі навіть не можу уявити, але яких саме не сказав.

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

ну то як, кінець вже чи ще ні? в нас на вулиці і так люди рідко ходять, то не знаю чи збиратися на роботу, чи вже і не треба...?:girl_crazy:

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А аватарвін певне в бункері...чи на дережаблі...а може в берлозі...:girl_impossible:
    Цікаво, памперси знайшла?

9. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

зважаючи на те як оперативно працюють наші комунальні служби, то ці речі цілком можуть пригодитися. в нас як світло вибиває, то я завжди переживаю (бо колись жила в селі і бувало що цілий день або і більше не було світла) і зразу думаю чим буду годувати дитину, бо в нас все на електриці))) (зараз вже малий може канапками перебитися, а як був менший, то переживала)

10. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а я за дитину не переживаю, бо їй автономне харчування забезпечено :).
    а от ми з чоловіком, певно, закрутками переб"ємся :)

11. CHOICH

CHOICH New Member

Цікаво, а ті ,що в бункерах сидять, ще там чи вже повиходили на світ? Може, думають, що нова цивілізація наступила і ми вже з інопланетянами спілкуємося? Тепер нові анекдоти з"являться:girl_curtsey:

12. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Щойно помітила, що вконтакті на букві "о" горить свічка. ідіоти.

13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а гугл бачили як пише? на мові майя:girl_crazy:

14. Donata

Donata Active Member

моя квартира щойно пройшла "нульову точку", світло на годину пропало.
    Отже, в мене, офіційно, кінець світу відбувся, вступила в Нову Еру, приймаю вітання :girl_crazy:

15. Virna

Virna Well-Known Member

бляха, а я думаю шо то таке:girl_smile:

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

о, то ми з вами. в нас теж світла не було.
    до слова, братова відвела малу в садок, а там з 30-ти дітей, лише 5-ро

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А в мене ніц не горить:girl_crazy:
    Попереджають не всіх видно:)

17. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

а якщо води нема, то рахується?:scratch_one-s_head:
    Бабця каже що то вже починається, час від часу дивиться у вікно чи ще сонце видно.:smile:

18. Donata

Donata Active Member

то значить, що світло пропало там, де насос стоїть, можуть і не зарахувати :girl_haha:

19. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Ну, що не кажіть, але із свинячим грипом істерія була й масовішою й сильнішою набагато. А тут хіба лиш стьоб. Спецслужби або швиденько збились із такого експерименту, або просто провалили.

20. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Прочитала щойно в новинах ТСН, що кінець світу переноситься на 23 грудня))) Так що весело нам жити буде))