2012 - кінець чи ні???

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Tequilochka, 19 Листопад 2009.

1. Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

Все як завжди - трошки побігали і сплять. Носики хвостиками понакривали. Як там казали? Брати приклад? :)

І ще трошки серйозного. Всім хочу порадити завтра бути особливо обережними між людьми. Психічно неврівноважені можуть чуда наробити в честь кінця світу.

2. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

в інструкції ж писали: 21 грудня в 10 годин по мАсковскому времені

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

моя теж останні дні бааагато спить, позавчора просто весь день проспала. Точно треба брати приклад з котів ;)

4. zetta

zetta Well-Known Member

в мене теж скоріше наступить 21... я вам відпишу шо там робиться))

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ого... Навіть про те, що буде мАсковскає врємя, передбачили)
    Читала, що і в 8.00, і в 9.00, і в 11.11 за українським часом ждут-с...

А підкажіть, будь ласка, в яких?
    Бо в мене географічний кретинізм...:girl_sad:

Моя котяра як котяра. Поводить себе так, як звично. Тільки вчора чогось блюванула, щось з"їла не те, певно, але через п"ять хвилин вже все було ОК. Нікуди не ховається.

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Наприклад, на Далекому Сході зараз 21 грудня 6.50 ранку, однак ніяких проявів кінця світу в цьому регіоні не помічено. Повідомлень про надзвичайні події і стихійні лиха не надходило.

7. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

ги-ги, а може нікому вже повідомляти... (чорний гумор)
    Знайшла фільм "Ієрихон", як вижити, якщо пропало світло-електрика-комунікації...

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

пойняв, ждем-сс...

от і мій сидить коло мене і чекає, щоб їстівне з тарілки стягнути. Під батареї не ховається, з хати не втікає. Одним словом, веде себе так, як і щодня вже 10 років.

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

обов язково. Бо мені до 12 по "мАсковскому" треба роботу здати одному пітерському замовнику. Щоб я знала, може не спішити?

9. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Завтра маю виїхати з хати орієтовно пів 8 - в передчутті пустих доріг:girl_smile:
    Це єдине, за що я переживаю...Дуже багато повторюваною інформації в СМІ і це не може не мати наслідків....

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

це точно :girl_devil: от зараз, по 1+1 постійно рекламують на завтра фільм "2012" і з таким "не кажіть, що ми вас не попереджали", вирвані уривки про календар майя і тп. позабивалам би!:girl_devil:

11. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

і я позабивала б ті телеканали за нагнітання ситуації :girl_devil: Вчора дивилась рекламу ранкової передачі на 21 грудня - якийсь фільм жахів . Бо ж є різні люди, є такі , що сприймають телебачення за чисту монету і вірять в усе , що там віщають . А взагалі дівчата, може досить вже писати в цій темі ? бо я наприклад про кінець світу дізналась з цієї теми і кожен день бачу багато нових дописів . Скоро ж Новий рік , Різдво !

12. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Зайшла в неті почитати новини ,відкрила сторінку ТСН. Ужяссс!!! Там тільки купа всякої біди про 21 грудня пише. І моторошно стало, і в цей час вже дістало, що канали роблять чорні рейтинги на перестрашених людях і сіють паніку. Що страшне в тому, це скільик людей вкоротили собі віку через таке нагнітання.

13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Тільки що моя мала (8 років) видала: завтра кінець світу! це брехня, але народ так говорить)
    Мене аж підкинуло.

14. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Блін...
    Маю я одну слабкість, ччасом в Однокласниках бавлюсь в іграшки онлайнові їхні. Так там вже й в забавці "Врятуй світ..."
    Дістало все. Хочу, щоб було 22-е грудня.
    І, може, хоч тоді люди заспокояться....

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Брати приклад, кажете...Ню, ню))) Моя кицька сьогодні почала мурчати, хоче котика. Ну що ж, беру приклад..:girl_crazy:

16. zaderyshka

zaderyshka Member

придумають нове. Хто не хоче, той не напружується, а кому такий хорочик потрібен все собі щось знайде.

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:lol: Наші з Незабудкою киці нам вже такого прикладу на жаль не подадуть.

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Тільки що подумала, що завтра буде аншлаг в темі "Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення":girl_crazy:

19. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Говорила щойно по телефону з подругою, та й вона розказує, що спеціально взяла сьогодні на роботі вихідний, щоб зробити вдома генеральне прибирання. Питаю, чого саме сьогодні, а вона на повному серйозі відповідає: "То ж завтра кінець світу, все людство загине. Потім прийдуть на наше місце нові люди, будуть досліджувати, що було до них, доберуться до мого будинку, а в мене в квартирі бардак. Що вони тоді подумають про нашу цивілізацію?!" :girl_impossible:
    От навіть не знаю, сміятися чи плакати. З одного боку, ідіотизм повний, а з іншого - поки хтось зі свічками і консервами ховається по бункерах, людина все-таки дбає за імідж всієї цивілізації...:girl_crazy:

20. terezka

terezka котяка-вишивака

моя також
    але лягла зараз на тюнер від телевізора і дрихне, ото сиджу і прикидаю як я там розміщусь (на тюнері), бо собак дивиться "А поїсти? А якщо в холодильнику? А якщо знайду? А можна я Магдину тарілку в шостий раз оближу?" (якось не маю бажання вилизувати за кицькою її тарілку)