Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? зекономить на чому? Він же тоді теж помре і гроші нікому не дістануться? Якісь дивні люди... Чи він думає, що виживе після "кінця світу" і всі грошійому залишаться? На що ж він їх витрачатиме
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Дивно, і як в такому випадку буде горіти та ж сама свічка чи дрова, якщо жодна енергія не буде поширюватися. Виглядає на те, що той псевдо-оракул фізикою речей не дуже цікавився
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Дівчата, краще посміхніться! Вичитала в однокласниках статус:"Мало нам новорічних свят, так ще кінець світу додали! Ну що ж доведеться відмічати!" А якщо серйозно, то підтримую думку , що ніхто не знає ні дня , ні години. Але все-таки багато людей страху досить наїсться...
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Останнім часом стільки знайомих питають, "що я думаю про кінець світу..", я завжди відповідаю що в мене на цей період інші плани (чекаю синочка), та зацікавило, що за переполох... знайшла цікаву статтю. Так що плани не міняються))) http://blog.i.ua/community/1774/1122938/
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? это все издержки перевода На природу - не в лес на подстилочку имеется же ввиду. про темноту там же сказано, что будут сияния и всё такое. Занавешивать надо, чтобы не сойти с ума. У меня сейчас столько проблем, что про конец света перестала думать. Какой конец света, если надо проблемы решать.
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? питання: а чи існує насправді такий монастир і ким є той Оракул Шамбали? Заради цікавості пошукала монастирі у підніжжя Кайласу: Поселок Дарчен - монастырь Дира Пхуг,монастырь Зуртул Пхуг, монастырю Селунг, который находится в Тайной долине,монастырь Чуку гомпа . От ще: Вот что рассказывают паломники из Бурятии, бывавшие в Тибете. - Гора Кайлас почитается как священная не только буддистами, но и индуистами, джайнистами и приверженцами Бон. Ее называют «сердцем мира» и «осью Земли», потому что со склонов этой горы берут свое начало великие реки Индии - Ганг, Брахмапутра, Инд, Кали Гандаки. Но при этом Кайлас не так легкодоступен для паломничества. О монастыре под таким именем я не слышал, – рассказывает пенсионер Буда Гармажапов. – Более того, живущие в монастырях вокруг Кайласа ламы почти не общаются с просто любопытствующими путешественниками. В Тибете вообще местным жителям запрещено общаться с иностранцами. А тут еще и давать такие сенсационные интервью.
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Знайшла підходящий фільм-інструкцію по виживанню як наступить кінець світла, електрики я маю на увазі. http://filmix.net/serialy/50352-revolyuciya-revolution-serial-2012.html Аннотація до фільму Вся наша жизнь зависит от электричества. Что же произойдет, если оно внезапно исчезнет? Однажды, словно по щелчку выключателя, весь мир был отброшен в темные века. Самолеты падали с небес, больницы лишались энергообеспечения, связь стала невозможной. Теперь, без всех современных технологий, кто же ответит, почему? Через 15 лет после бедствия, жизнь стала такой, какой она была до промышленной революции: семьи живут на глухих улочках, с заходом солнца зажигают фонари и свечи. Жизнь стала спокойнее и лучше. Но так ли это? За пределами небольших фермерских общин все еще таится опасность. Так жизнь молодой девушки резко меняется, когда местная милиция убивает ее отца, который каким-то неведомым для дочери образом имел связь с отключением. Это событие заставляет ее вместе с двумя спутниками отправиться в смелое путешествие, чтобы найти правду о прошлом в надежде изменить будущее. Який кінець світу? В мене ПДП на квітень...
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? мені чоловік його підсовував, то я ще дуже сміялась. Якщо я буду так круто виглядати як та дівчина в серіалі бігає з чистим довгим волосссям, епільованими ніжками-підпахвами і ідеально зашпакльованим обличчям, то я не проти вже того виключення світла
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Взнали, що у наших знайомих у Винниках діти в школі відробляють наперед день за 21 число, сказали, що на випадок пепепадів з електрикою чи іншими сюрпризами щоб діти були вдома.
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Гм...Цікаво, щось давно нашої головної провидиці не видно. Може вже на дирижаблі літає чи в бункері сидить
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? задовбав вже той кінець. от недавно до мене після уроку підійшла заплакана учениця і спитала чи то правда, що ми всі помрем, бо її тато читав в газеті про то. от як пояснити дітям - то це все маразм повний і що ніхто-ніхто не може знати коли це станеться. добре хоч вдалося її переконати, що лише Господь Бог знає, коли буде кінець світу. але от скажіть навіщо дітям це розказувати?
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? доліталась до блокування в цій темі. після кінця світу може розблокуєм)
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? дітям можна і не розказувати. Але коли по телебаченню вже кілька місяців усюди шоу під назвою на кшалт "Апокаліпсис", документ. фільми і т.п., то не вбережеш від потоку негативної інформації. Особливо, якщо це вже не малесенькі дітки, а школярі. Чи у школі вони між собою на ту тему не говорять? Ще й як. І реально бояться більше дорослих.У мене особисто та у моїх знайомих немає таких діток, які би про це не чули і які би реально це не сприймали. І як не переконуй у зворотньому, "хробачок сумніву" залишається і це їх справді лякає.
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Стосовно бункерів, український народний гумор...з тих шо почорніші: Вже збудували бункер до кінця світу??? Правильно. Сімейний склеп - це так мило.
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? а є і хороші новини в епіцентрі 21 грудня будуть знижечки на весь товар