2012 - кінець чи ні???

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Tequilochka, Nov 19, 2009.

1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

2. Shprotka

Shprotka Active Member

Дивно, і як в такому випадку буде горіти та ж сама свічка чи дрова, якщо жодна енергія не буде поширюватися. Виглядає на те, що той псевдо-оракул фізикою речей не дуже цікавився :girl_crazy:

3. CHOICH

CHOICH New Member

Дівчата, краще посміхніться! Вичитала в однокласниках статус:"Мало нам новорічних свят, так ще кінець світу додали! Ну що ж доведеться відмічати!" А якщо серйозно, то підтримую думку , що ніхто не знає ні дня , ні години. Але все-таки багато людей страху досить наїсться...

4. masjaka

masjaka Well-Known Member

Останнім часом стільки знайомих питають, "що я думаю про кінець світу..", я завжди відповідаю що в мене на цей період інші плани (чекаю синочка), та зацікавило, що за переполох... знайшла цікаву статтю. Так що плани не міняються)))
    http://blog.i.ua/community/1774/1122938/

5. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

это все издержки перевода :) На природу - не в лес на подстилочку имеется же ввиду.
    про темноту там же сказано, что будут сияния и всё такое. Занавешивать надо, чтобы не сойти с ума.

У меня сейчас столько проблем, что про конец света перестала думать. Какой конец света, если надо проблемы решать.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

питання: а чи існує насправді такий монастир і ким є той Оракул Шамбали? Заради цікавості пошукала монастирі у підніжжя Кайласу: Поселок Дарчен - монастырь Дира Пхуг,монастырь Зуртул Пхуг, монастырю Селунг, который находится в Тайной долине,монастырь Чуку гомпа .

От ще: Вот что рассказывают паломники из Бурятии, бывавшие в Тибете.

- Гора Кайлас почитается как священная не только буддистами, но и индуистами, джайнистами и приверженцами Бон. Ее называют «сердцем мира» и «осью Земли», потому что со склонов этой горы берут свое начало великие реки Индии - Ганг, Брахмапутра, Инд, Кали Гандаки. Но при этом Кайлас не так легкодоступен для паломничества. О монастыре под таким именем я не слышал, – рассказывает пенсионер Буда Гармажапов. – Более того, живущие в монастырях вокруг Кайласа ламы почти не общаются с просто любопытствующими путешественниками. В Тибете вообще местным жителям запрещено общаться с иностранцами. А тут еще и давать такие сенсационные интервью.

7. zaderyshka

zaderyshka Member

8. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Знайшла підходящий фільм-інструкцію по виживанню як наступить кінець світла, електрики я маю на увазі.

Аннотація до фільму

Який кінець світу? В мене ПДП на квітень...

9. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

мені чоловік його підсовував, то я ще дуже сміялась. Якщо я буду так круто виглядати як та дівчина з чистим довгим волосссям, епільованими ніжками-підпахвами і ідеально зашпакльованим обличчям, то я не проти вже того виключення світла:girl_haha:

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Взнали, що у наших знайомих у Винниках діти в школі відробляють наперед день за 21 число, сказали, що на випадок пепепадів з електрикою чи іншими сюрпризами щоб діти були вдома:girl_mad:.

11. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

підготовка до кінця світу по-українськи :girl_crazy:

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

Гм...Цікаво, щось давно нашої головної провидиці не видно. Може вже на дирижаблі літає чи в бункері сидить:girl_crazy:

14. Музик

Музик Мартуська

задовбав вже той кінець. от недавно до мене після уроку підійшла заплакана учениця і спитала чи то правда, що ми всі помрем, бо її тато читав в газеті про то. от як пояснити дітям - то це все маразм повний і що ніхто-ніхто не може знати коли це станеться. добре хоч вдалося її переконати, що лише Господь Бог знає, коли буде кінець світу. але от скажіть навіщо дітям це розказувати?

15. nattsol

nattsol Well-Known Member

полетіла дирижаблем до бункера))

16. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

доліталась до блокування в цій темі. після кінця світу може розблокуєм)

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

18. zaderyshka

zaderyshka Member

Стосовно бункерів, український народний гумор...з тих шо почорніші:
    Вже збудували бункер до кінця світу??? Правильно. Сімейний склеп - це так мило.

19. Охват Марьян

Охват Марьян Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а є і хороші новини :)
    в епіцентрі 21 грудня будуть знижечки на весь товар:)