2012 - кінець чи ні???

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Tequilochka, 19 Листопад 2009.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

а по якому часу? :girl_crazy: Бо в мене то буде 7ма ранку, можу проспати :)

2. рижик

рижик Well-Known Member

боюсь навіть поцікавитись - навіщо
    Це як в тому анекдоті, пілот каже:
    - А тепер вириваємо першу сторінку паспорта і запихаємо його до дупи
    - а навіщо??
    - Розумієте, наш літак падає, буде легше потім розібратись хто де...

3. zaderyshka

zaderyshka Member

Дівчата, усьо, празник відміняється. Вернулась моя сестра цього тижня з Мексики, сказала, що то всьо фігня, ніхто там не вірить в "темряву кромішню і скрегіт клавіатури не підключеної". Абидно...я думала до пари не тре готуватись...ех...облом.

4. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Якщо чесно після шопінгтуру той кінець світу в мої плани вууубше не входить. Нє, ну подумайте, гроші потратила, одяг накупила..і шо все дарма? Таке не пойдьот...я буду просто боятися того 21 грудня і всьо.

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Так зате скільки задоволення отримали! а гроші і так після дня ікс не знадобляться вже:)

6. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Ну гроші може і не знадобляться, але от 10 ще не одягнутих нарядів.. то вже не добре. а якщо серйозно то" я не трус, но я баюсь".

7. Gorda

Gorda Well-Known Member

По ТВ, була якась передача і старших років чоловік, казав, що наші козаки (себе він також козаком вважає), також писали проте 21 грудня, і от, багато людей, за його словами, не вижеве, через те що не буде світла, а ті хто виживе отримає надздібності, буде вміти читати думки і т.д........от таке то :girl_crazy:

8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Українці точно виживуть. Я ще пам'ятаю як нам планово вимикали світло, крізіс був. І нічьо так.... вижили....

9. AilataN

AilataN жива

Чоловіку найбільше підходить версія, що люди осліпнуть і оглухнуть на пару днів. А говорити чи зможуть точно не знаю, треба уточнити. Тому у людей буде великий стрес, і багато хто не виживе. От.
    Його друг, прихильник такої теорії пішов далі: провів дітям лікбез, як діяти в такій ситуації, закрив їм очі ( увага) і повів показувати де що лежить ( про закрити вуха , певно, забув) і що робити коли таке станеться.( тут смайли на вибір, у кого гнівні, у кого ржучі). А також закупив снодійного, вірніше казав жи йде закупляти, і розположить таблеточки у доступному місці, щоб коли найде нашестя сліпоглухії всі змогли оті драги знайти, і гарно виспатися поки лиха година мине.

10. VERO

VERO Well-Known Member

Я повністю до кінця світу готова. Посповідалась, запричастилась і родину організувала на таку потрібну справу. Ще діток до причастя повести. І хай діється воля Божа) Як не 21, то колись інше. Не даром Бог так створив світ, щоб ми не знали ні дня, ні години... Ніхто не може знати. А всі майя чи хто би там не був хай собі попишуть, а ми собі поговоримо...

11. xenia

xenia New Member

Притча: Коли прийде кінець світу?:hi:

12. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Цікаво. А що будуть казати всі вумні "оракули" ранком 23 грудня?

13. Gorda

Gorda Well-Known Member

Скажуть, що "зчитали" неправильну енергетику.......і те, що екстрасенси, також помиляються. :girl_crazy: ну і всяке таке у тому роді.....бідні вони, ті що з себе строять супер-пупер екстрасенсів, живуть і не знають, що мозків їм не хватає

14. Nana11

Nana11 аспіранточка

Я знаю що будуть казати езотерики, що перехід завдяки їм пройшов непомітно:girl_crazy: Вони у будь-якому випадку у виграші- станеться щось - "Ми ж Вам говорили!", не станеться "Бачите, завдяки нашій праці над собою, ви всі можете спокійно дальше жити".

15. Galin Max

Galin Max Member

ми з подругою поговорили про той "кінець світу" і зійшлися на тому, що нам не може так пощастити ;) стільки проблем невирішених, справ незакінчених, а тут - бац! - і ніц робити вже не треба. не може такого бути! :)

16. zaderyshka

zaderyshka Member

Нас всіх врятує креатив

17. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

точно! а нам ще 20 років кредит сплачувати. він не може нам так легко обійтись :)

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

19. Анута

Анута Well-Known Member

той кінець світу ще не початвся, а я вже від нього холодна...

Ось це мені сьогодні прислали:

20. terezka

terezka котяка-вишивака

найбільш незрозуміла штука - якщо так буде темно, що не буде видно і рук власних, то для чого ще темним занавішувати вікна?
    і чогось оте - "виїхати на природу" і сидіти в "домє" якось дисонує між собою. Тут же або природа, або вдома.