2012 - кінець чи ні???

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Tequilochka, 19 Листопад 2009.

1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

ОК.
    Добре.
    Якщо вірити цьому, то...

Чому про це попереджає тибетський лама, в той час як самі майя говорять, що ніякого кінця світу не передбачається і закінчення календаря майя не означає закінчення світу?
    Думаю, що навіть три доби повного мороку (найпоширеніша версія) - то ще не привід масово гинути від страху і невідомості, особливо якщо в і-неті, в пресі - всюди пишуть, скільки, як і коли то буде тривати, тобто люди більш-менш поінформовані. На три дні потрібно буде не так багато тих же свічок, сірників, води. Це якщо вірити тому, що "три дні". Дехто каже "дві доби". То кому вірити?

А потім, як морок розсіється, коли відновиться подача електрики і води? Чому той оракул ніц не каже, скільки люду може загинути від відсутності тепла, води, їжі, а, значить - холоду і голоду? Не всі ж мешканці планети мають змогу
    Чи вже починати копати надворі криниці і рубати дерева на дрова? І, до речі, не треба бути оракулом, щоб не передбачити випадки пограбувань квартир після того, як стільки люду ломанеться з міст у села.

А електростанції? А все, що так чи інакше "зав"язане" на електриці? Що це вони - так просто 21 грудня відключаться, три дні/два тижні простоять без роботи, а потім нормально включаться і запрацюють, ніби й нічого не було?

До речі, писало, що цей лама з монастиря Гьяндрек, якщо не помиляюся. Погуглила "Список тибетських монастирів" і такого у списку не знайшла.

І такі є версії...
    От-от. А з тими кінцями світу що робити?

А якщо
    то це, виходить, не кінець?

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та про що ви говорите? Вірити Богу і навіть такі дурниці не обговрювати, най той троль avatarwin собі тут пише, не обов'язково ж на все реагувати.

3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А я отут прочитала і все. Більше нічого не знаю і не хочу знати. Про все інше мені дзвонить і доповідає свекруха, вже чуть не посварилась з нею, кажу їй щоб не нагнітала ситуацію, а вона ніяк не заспокоїться:girl_devil:

Голвна думка

4. solomka

solomka Active Member

От подумайте лишень: люди, котрі лежать в лікарнях, підключені до різноманітних систем життєзабезпечення; жінки мають народжувати в цей період, вони що всі приречені? Абсурд якийсь.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Думаю більше ніяких картинок віровселяючих не потрібно :)

6. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

а я от пригадала , коли наступав 2000 рік було майже те саме , дехто також чекав кінця світу , але як бачите :connie_pull-pigtail:girl_wink:

7. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Во-во! Я свекрусі про то кажу, і питаю, а як Ви 2000 - ий пережили. Каже, а тоді в мене часу не було над тим замислюватись. Думаю питання вичерпане)

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я вже нічому не дивуюся, єдине мене дивує оце - відколи то три дні без світла стало чимось смертельнонебезпечним? З тими свічками, то вже цирк якийсь, ну не буде світла, темно буде, але то не смертельно....

9. Gorda

Gorda Well-Known Member

Відчуємо трошки, як колись люди обходились без телевізора, комп'ютера та інтернету :girl_crazy: . Чомусь здається, що вони були щасливіші, спілкування живого у людей було більше....але то вже з іншої опери :d64:

10. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Я спершу боялася сама незнати чого..кінця світу певно. А тепер вже сама заплуталася чого то боятися, тьми довгої, сонця потужного чи ще чогось... Знаєте, наскільки я перестрах перестрашений, так вже стомилася читати і слухати купу маразмів і видумок. Зараз таке враження що кожен є пророком зі своїми пророцтвами. Та невідомо коли то буде, якби ж то Бог захотів нас взяти до себе 21 і повідомив нас про це, то впевнена, що до цього б Він і не приховув наші дати смерті.
    Це мені нагадало період "дуже страшного" свинячого грипу, я тоді була в роддомі. Так тоді тільки німі не говорили за страшні смерті, муки і т.д..На цей час я не те що була в паніці, я їхала мозгами..виписалася, ну і мій муж з мамою(свекрухою) швиденько мене напрвили на путь істинний..страх перейшов.
    До чого я веду ,ми люди дуже швидко здатні піддаватися впливу і накрутам...нажаль негативним найбільше(( А хтось з нашого страху, таааааааакі грошиська собі калапуцькає. О, мо то почати свічками і сірниками приторговувати...

11. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Хто у що вірить такі і обгрунтування своєї віри знаходить в нетрях інтернету. Я не вірю :)

далі читати тут Мні навіть весело стало після прочитання цієї статті :girl_dance:

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

.... і обов"язково залишити ключі в дверях своєї квартири :girl_crazy:

12. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

По преданию, после 21 декабря 2012 года последуют годы смерти и разрушений, пока не наступит эпоха обновления человечества. Недавно ученые выяснили, что индейцы выбрали этот день не случайно: он астрономически значим. На следующий день зимнего солнцестояния наше светило выстроится в одну линию с таинственным энергетическим центром галактики (такое случается лишь раз каждые 25 тыс. 800 лет).
    Спрашивается, откуда они получили столь удивительные знания? Есть несколько гипотез.
    1. Благодаря переселенцам из Атлантиды, которые, высадившись в Африке и Америке, принесли с собой накопленные знания.
    2. Священники, шаманы и святые во время медитаций вошли в контакт с неким хранилищем тайных знаний.
    3. Влияние внеземной цивилизации, поделившейся с нами своими достижениями.
    Майянские жрецы Календаря говорят, что это Знание было известно еще в Атлантиде, и что землян ему обучила более развитая цивилизация из созвездия Плеяд. В индейских преданиях эти полубоги упоминаются как четыре Ягуара, которые прибыли на Землю после Потопа, чтобы восстановить на Земле течение жизни. После больших наводнений Земля была покрыта слоями туманов и облаков, и солнечные лучи не попадали на Землю. Четыре Ягуара выполнили соответствующие церемонии и удалили облака и туман.
    Дата 21 декабря 2012 – это конец эпохи, а не конец света. Закончится эпоха, которая у майя называется Четвертое Солнце, и наступит новая эпоха – Пятое Солнце. Это не конец света. Индейские пророчества говорят о том, что в конце эпохи будут землетрясения, катаклизмы, для планеты и человечества наступят тяжелые времена. Но в эти темные времена на планете будут рождаться дети Белого Ягуара (одного из тех четверых, о которых было сказано выше). Они будут разного цвета кожи и будут жить по всей Земле. Именно они восстановят природный баланс Земли.
    Эту дату предсказывали также Ванга, Нострадамус, Распутин и другие экстрасенсы. Ванга указывала, что в период с 2012 по 2017 годы произойдет большой скачок в развитии человечества, а вот Нострадамус и Распутин говорили о том, что в 2012 году произойдут самые сильные природные катаклизмы за всю историю.

13. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

14. yusha

yusha New Member

До теми жартома (натрапила вчора в неті), бо вже, якщо чесно , завдовбали ті "пророцтва":
    Розклад грудневих свят:
    20 грудня 2012 — підготовка до кінця світу;
    21 грудня 2012 — початок кінця світу;
    22 грудня 2012 — офіційні святкування кінця світу;
    23 грудня 2012 — кінець кінця світу;
    24 грудня 2012 — відпочинок після кінця світу ( а в католиків початок Різдва);
    25, 26 грудня 2012 - новорічні ранки ,корпоративи, католицьке Різдво… ... Новий рік!
    3 січня 2013 - кінець світу за старим стилем...
    Дівчатка! Готуймося до свят і не вірмо у всіляку дурню! :girl_dance:

15. Sertce

Sertce Member

сьогодні на зупинці чула, як одна молода жіночка іншій розповідала, ЩО пише інтернет.

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

тепер в селі так дороги снігом позасипало, що кінець світу точно туди не дійде:biggrin:

16. marife

marife Member

А в мене вже сьогодні кінець світу. Зранку вимкнули кабельне, тоді воду, і тепер світло. Звонить чоловік і жартує : "Почалось":girl_crazy:
    Я сиджу на роботі зі світлом і водичко. Туди кінець світу ще не дійшов))

17. Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

А мені цікаво, чи будуть жартувати з нас наші енергетики (ну чи хто там світлом завідує) 21 грудня?
    Я би для приколу обізатєльно енергію вимкнула хоч на 15 хв. - нерви полоскотати :girl_crazy:
    Хоча, зважаючи на настрої деяких людей, такі жарти можуть мати трагічні наслідки..

18. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а мені цікаво, за яким все-таки часом прийде той кінець, чи катаклізм, чи що там ще?.. :) невже за українським?))

19. Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

Цьоця Свєта казала, що вона 21 грудня не прийде :girl_crazy:
    В неї 1 січня День народження, і вопше..

20. Vероніка

Vероніка Never give up

От сьогодні яка символічна дата 12.12.12 , але все добре, всі живі-здорові, небо не падає. Тому давайте забудем усі несенітниці про апокаліпсис і будем радіти наступаючим святам. Для підняття настрою :girl_crazy: