2012 - кінець чи ні???

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Tequilochka, 19 Листопад 2009.

1. kabucha

kabucha Well-Known Member

Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

якісь дурні думки постійно в голову лізуть посеред ночі, а сьогодні то вже перебір. Снилися землетруси ,будинки падають, цунамі., Короче цілу ніч рятувалася від того апокаліпсису.
    В мене те саме ,сьогодні зранку встала і задумалася:girl_cray: може точно піти накупити свічок .Як сказала то мужу ,він мало не впі--ся від сміху.А я вважала себе адекватною,розумною кобітою :girl_crazy:__________________

2. avatarwin

Я не знаю хто і як готується до кінця чи початку, но я особисто вже звільнилася з роботи на всякий випадок і накупила авіобілетів на кругосвітне подорожування , так як пізніше можна вже і не побачити того всього що є зараз.

3. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а як же дирижабль і памперси?

Паніка наростає... у маршрутках, сажочку, на вулиці люди тільки про це й базікають... Кумедія. Тра терміново починати робити аромасвічки, аби зістріти кінець світу красіво...

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:girl_haha:

5. носик

носик New Member

Віка, регочу аж просто не можу із тої картинки

6. manka

manka Member

Дивно, мої друзі і знайомі про кінець світу дізнались від мене, а я від ДП. Та й ніхто не придав цьому особливої уваги.

7. marika28

marika28 Well-Known Member

Моя бабуся вчора видала як я д неї дзвонила.Приїжджай з мамою додому якщо щось станеться то хоч будете всі разом. Надивиться, наслухається всього, а потім начами не спить, думає і переживає

8. Mammy

Mammy Well-Known Member

"Конец света отменяется
    Опровержение данному предсказанию в первую очередь дали ученые Мексиканского Национального автономного университета. По их утверждению, календарь майя действительно наделяет 2012 год особым значением, однако конец текущего «космического цикла», который приходится на эту дату, никакого отношения к концу света не имеет.

Ученые объясняют, почему не будет конца света, и проводят аналогию между календарем майя и обычным календарем – настенным, карманным или перекидным – которым пользуется почти каждый из нас. Ведь когда заканчивается старый год и календарь приходит в негодность, не наступает конец света. А все разговоры на тему конца света как пророчества индейцев майя – не более чем миф и спекуляция на данном факте. «Конца света в 2012 году не будет», - с уверенностью говорит Альфонсо Арельяно, главный специалист Мексиканского университета.
    Опровергают факт Апокалипсиса в 2012 году и сами майя. Старейшины майя из Гватемалы убеждены, что конца света в 2012 году не будет, и это всего лишь миф, созданный западным христианским миром. Более того, старейшины майя обеспокоены излишним вниманием современного цивилизованного мира к их календарю и жалуются на то, что их постоянно одолевают журналисты и обычные люди в поисках ответа на вопрос, будет ли конец света или почему не будет конца света.

«Индейцев майя скорее волнует проблема засухи, а тема конца света, будоражащая западный мир, им и вовсе неведома», - заверяют ученые. Майя никогда не занимались пророчествами конца света, тема Апокалипсиса вообще не характерна для их мифологии. Скорее всего, мы имеем результат смешения христианских представлений о конце света с данными о конце летоисчисления индейцев майя. Если добавить к этому мировую истерию, возникшую в том числе в результате раскрученного голливудского блокбастера «2012», то становится очевидным, что слухи об этом событии весьма преувеличены и конца света не будет.
    Что касается намечающегося на 2012 год парада планет, который якобы приведет к переходу к новое измерение, то и этот факт ученые считают довольно спорным. Парад планет – явление хоть и редкое, но отнюдь не уникальные, и предыдущие парады планет никакими знаменательными событиями не сопровождались. Утверждение же о том, что в 2012 году в одну линию выстроятся планеты всей Галактики, учеными не доказано – кстати, такой факт доказать практически невозможно. А злополучная планета Нибиру, которая якобы тоже станет в одну линию с тремя планетами Солнечной Системы, вообще не зафиксирована учеными. Итак, к исследователям календаря индейцев майя, опровергнувшим миф о конце света в 2012 году, присоединяются и астрофизики, также утверждая: «Конца света не будет!»
    Конец света отменяется – такие оптимистичные заявления все чаще появляются в преддверье прогнозируемого Апокалипсиса 2012. Что это – истина или попытки успокоить нарастающую волну паники – станет известно уже совсем скоро. "
    Випадково натрапила ВК - http://vk.com/formula_uspexa?w=page-41753137_44194141
    ))

9. Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

А я трошки пострашу народ. Ууууууу! *страшним загробним голосом*
    http://www.ostalos.com/

10. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

А мені і так страшно) Кінця світу не боюся, а от катаклізму якого - угу... Причому накотило на мене раптом і ні з того, ні з сього - вночі надавно. До того навіть не думала про це.

11. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А в нас на роботі кажуть що ми без роботи будем накінець то-ніхто не зможе дозвонитись.Реально шкода лиш тих кому дійсно потрібна буде допомога,а не істеричкам та алкоголікам і їм подібним.Мені останні дні вже теж є думки чимось запастись.....Може то мала на мене так впливає?Налякали мені дитину тими розмовами от вона й бідна боїться і чекає того 21 грудня більше ніж Миколая.
    А якщо серйозно,то про кінець світу ніхто окрім Бога не знає.І Я того не боюсь-головне без мук і миттєво.От я тільки не зрозуміла чи то дійсно зі світлом буде халепа чи то таке припущення?

12. zaderyshka

zaderyshka Member

На інформаційні фронти наступають все більше. Добра новина все ж є, не кожного року 21 грудня можна витягнути з шафи бікіні, не в шубі ж таку спеку зустрічати.

шось не "попускає" мене та тема. Знайшла "пірожок":
    горит и кружится планета
    над нашей родиною дым
    выводит в бортовом журнале
    седой последний космонавт
    © Олег Олег

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так австралійські вчені висловили свою думку: буде не 2 тижні без світла, а два тижні знаходження на небі 2 сонць:"
    Ага, а ще у Гватемалі знайшли інший календар майя, згідно з яким людству ще доведеться жити на землі "зайвих" 7000 років. А до 2036 року, згідно з різними пророцтвами нас чекає ще 7 кінців світу. Що називається- обирай собі на свій смак.
    Ну і ще такі кумедні факти- підприємливі бізнесмени Томська приготували для магазинів свій набір для очікуючих кінець світу-"визитка, куда нужно вписать имя; сердечные капли; активированный уголь, гречка, шпроты, водка, бумага, карандаш, спички, свечки, мыло и веревка."

14. Vероніка

Vероніка Never give up

От це особливо важливі речі, на крайній випадок ніби ? :girl_impossible:

15. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

им... ну якщо з милом проблем нема, то якісних шнурків доведеться пошукати...
    тра терміново під це діло пропонувати натуральне мильце з зволожуюми маселками... умірать так красіво...

мені здається чомусь, що 21.12.2012 відрізнятиметься від усіх решти днів у році. Неодмінно це буде особливий день, і більше таких не буде. Адже на годинниках можна буде бачити купу одинакових цифр... хоч 12.12.2012 як на мене дата гарніша. осоливо об 12:12 :)

16. AilataN

AilataN жива

17. Balu

Balu Member

Я особисто в кінець світу не вірю взагалі. Ну немає в мене внутрішнього відчуття, що щось буде. Але свічок треба прикупити, все одно в хаті ні одної. Нещодавно майстер попросив свічку, я обрила всю хату, довелось йому видати двієчку з тортика малому на день народження :)

18. madchen

madchen Member

Побачила щойно на Однокласниках :"Ну что там решили с концом света? Мне сапоги зимние покупать или я в осенних дохожу?" Посмішило...

19. avatarwin

Как ВЫЖИТЬ 21.12.2012? Нас ждут две недели ада!
    Тибетские ламы не скрывают, что риск серьезной катастрофы довольно велик: в конце декабря планеты Солнечной системы выстроятся в один ряд, что является уникальным случаем. "Осень и зима будут теплые, а с 21.12.2012 Земля начнет проходить через галактическую "нулевую полосу". Это особое состояние пространства, где гасятся и не могут распространяться никакие энергии. Наступит полная темнота и тишина. Отключатся электричество и связь. Темнота будет сопровождаться вспышками света, а также игрой света и тени. Временами может казаться, что бродят фигуры – как будто мертвецы встали из гробов. Землю будет слегка потряхивать - словно незначительное землетрясение. Некоторые строения могут быть разрушены", - предупредил лама, которого на Тибете называют оракулом Шамбалы.

Люди, по его словам, будут массово гибнут из-за паники и страха перед неизвестностью. Катаклизмы же продлятся две недели, хотя отголоски будут ощущаться еще несколько месяцев вплоть до начала февраля.

Чтобы пережить катастрофу, оракул советует заранее подготовить документы и теплые вещи, постараться уехать в сельскую местность. Там стоит заготовить свечи, дрова, запас продуктов и питьевой воды. "Необходимо наблюдать за домашними животными, идеальный вариант – кошка. Благодаря природным инстинктам они подадут пример, как вести себя в экстремальной ситуации, - приводит советы ламы журнал "Собеседник". "В течение "дней темноты" завесить окна простынями, не смотреть в них, не выходить на улицу. Лучше медитировать или молиться", - добавил лама.

20. Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

Супер! Мені цей варіант дуже подобається. Мої коти вєрняк дрихнути будуть без задніх ніг. Буду брати приклад.