Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Я завдаток в ресторані на 22.12 залишила! І подарунки позамовляла. Так не чесно!!!
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Ой, не можу)))) а ведмедя може краще в бункер? Сторожити буде, поки власниця на дирижаблі спостерігатиме? тут такі перли... увесь час гигочу на роботі
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? фсьо ясно... якщо кінець світу 21 і всі кажуть жи не буде світла (тільки чого аж три дні?), то всьо через енергетиків. Вони банально не хочуть виставлятися 22-го. Ну або вони почнуть святкувати на день раніше і шось десь насвяткують нам відсутність світла... Мені он мама розказує про то як дехто готується то такого можна наслухатись шо сповзаючи під стіл зі сміху можна так вдаритись шо дійсно настане кінець світу... Ото накрутила...
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? йой, виявляється зараз літо, як в анекдоті: "А вот такое вот х ... нехорошое лето"
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Чула вчора в новинаx, що кінець світу відміняється. Перше, що спало на думку: а свічки? В нас же ж їx цілими упаковками брали! Що тепер з ними робити?
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Вчора розмовляла зі своєю сестрою-студенткою. Розказувала, що всі її сусідки по кімнаті в гуртжитку збираються їхати додому в четвер 20 грудня, а викладач, в якого вони мають пару в п'ятницю сказав їм, що вони 21-го грудня можуть не приходити. Всі реально запасаються свічками, ліхтариками, так що для багатьох цей день стане розчаруванням - готувались-готувались, а нічого надзвичайного не станеться.
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Ото вплив теми-мені нині снилося, що ми теж готуємося перечікувати кінець світу-в філармонії . Правда таки в результаті той кінець здається так і не прийшов.
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? а що вони ще досі на роботу та навчання ходять? чому не кинули, раз все одно - капець-капець?
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? А я енергетик, тому як це без свята! І до теми, вчора приходили свекруха в гості, розпитувала чи запаслись ми консервами, свічками? За день до цього сказала треба купити хліба і набрати води, во как! Бо буде темрява...а як взнала що ми з малим 20 ввечері їдемо до моєї мами, то в неї був шок. А я не те щоб спеціально на цю дату взяла, просто я якось забула про кінець світу, а йти міняти квитки я звісно ж не буду. Що має статись, то станеться, а взагалі моя інтуіція каже що все буде добре, тим більше що на НР я собі вже обновок прикупила)
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? купляла чоботи в неділю на Південному. Продавець каже, що народ не хоче купляти взуття, бо скоро кінець світу) я кажу, та й гроші вже не знадобляться, а так хоч в гарних чоботах кінець світу зустріну)))
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Мені також під впливом всієї цієї інформації вже помаленько дах їде. Вже пару днів виспатися неможу якісь дурні думки постійно в голову лізуть посеред ночі, а сьогодні то вже перебір. Снилися землетруси ,будинки падають, цунамі., Короче цілу ніч рятувалася від того апокаліпсису.
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? Вчора серед ночі муж включив ящик і там по Ґіоґрафік Експлорер показували, що кінець світу буде через 69 років. А мій муж каже, та так... так як вони добивають ту бідну матінку землю і щоразу щось тестують і щось постійно вибухає під землею, то вона довго не витримає. Тому американці будують новий космічний корабель, аби врятувати людство. Тіко на него сяде не більше як 250 тисяч люду. Так, що живу до 105 років, а там вже як ся вдасть.
Відповідь: 2012 - кінець чи ні??? гарна новина! То до того часу для кожної людина ведмедя з барлогом можна організувати ну і до слова про кінець світу, ми тут так порахували, що якщо середньорічна температура підніметься більше як на 2 градуси, то нас може трохи підтопити(я про Україну), а от інші можуть взагалі зникнути. То я так собі подумала, то не ведмедя треба, а якогось кита чи шо... Жарти жартами, але щодо глобального потепління і різних катаклізмів треба ставитись відповідально. Якщо серйозна за то не взятись, то вже наші правнуки не будуть мати де жити. Ми зараз велику шкоду завдаєм природі, особливо українська "екологічна політика" це так за дуже грубими оцінками деяких вчених