2012 - кінець чи ні???

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Tequilochka, 19 Листопад 2009.

1. Njavko

Njavko New Member

Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

матусям може знадобитись, ато мало лі що нам цей грудень принесе ;-)

2. Svitlosonjachna

Svitlosonjachna New Member

До речі, теж було повідомлення, що вересень 2012 відзначиться нечуваним досі вибухом на сонці, що призведе до паралічу земної кулі в плані електроенергії - і всі ми померзнемо і повмираємо з голоду. Говорили про це цілком серйозно. Але, як бачите, сьогодні маємо вже 22 листопада і все ніби гаразд.. Вже неодноразово писали, що НІЧОГО ТАКОГО ПРО КІНЕЦЬ СВІТУ В КАЛЕНДАРІ МАЙЯ НЕМАЄ Й ПОГОТІВ!!!. але людство не припиняє при цьому і далі себе лякати, а в інших- забирати грошенята...Дехто звів з життям рахунки через переляк. Ну як буде той кінець колись - то знає лишень БОГ, але навіть якщо і буде- повмираємо всі одразу- навіть налякатись не встигнемо..А тепер треба ЖИТИ І РАДІТИ ЖИТТЮ!!!!

3. La esposa

La esposa Moderator

воно як труна.. бе...
    а я на одному форумі прикол вичитала:
    це до того, що

4. Njavko

Njavko New Member

:girl_haha: оце я розумію адекватне сприйняття апокаліпичних звісток

5. Daisy

Daisy Well-Known Member

http://natgeotv.com/ru/doomsday-prep.../wednesdays-21
    Завжди все наперекручують:girl_impossible:. Є такі родини які живуть в бункерах і завжди готові до різних катаклізмів....але це не означає що вони готуються до цього кінця світу, це просто їхній стиль життя.

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

А хто вас заставляє це дивитись? До їхніх кіношок ще свій сценарій дописуєте, а тоді бункери будуєте... і памперси шукаєте

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ага. Це як у тій нетівській карикатурі :"-Я это...до 2012 доделал, больше не буду.-Да ладно, кого это будет волновать через столько то лет..."
    як на мене, то роздувають люди, яким є чим зайнятися- заробляти на цьому ( можна почитати в тому ж неті, як пропонують здати свої "будинки-бункери" за 10 тис. у.о з однієї людини на 7 днів , або цілий особнячок автономний за 170 тис.( цікаво, чому саме цей термін обрали. А далі будуть пропонувати "продовжувати" чи як?)
    Ось "свіженька" думка Церковного Патріархату з цього приводу :

7. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

:girl_crazy:я трохи перелякана, тому задумалась, як врятуватись під час "кінця світу". Вирити бункер, накупити купу їжі і тд. як про це розповідали вище... Але чи не краще під час вибуху загинути в одну мить, ніж сидячи в якійсь ямі помирати довго і нудно? Бо якщо все буде знищено на Землі, то шансів вижити і так не буде коли закінчаться усі припаси і родичі, яких можна з,їсти в бункері :girl_crazy: Тому потрібно жити поки все добре і не видумувати страшилок і варіантів порятунку від них!

8. zetta

zetta Well-Known Member

ага.. і головне дрейфуючи на дережиблі таки не перетинати повітряні кордони інших країн... бо тоді точно настане кінець чогось..

ну я бачила кілька тих передач, вони і не живуть в бункерах. в них звичне життя але бункери риють про всяк випадок.

9. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Ось ці значно симпатичніші і комфортніші
    http://li-day.ru/post238490600/
    http://www.baby.ru/blogs/post/84455658-75033574/

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Може варто провести голосування "Чи вірите в апокаліпсис-2012 ?" і статистику по форуму подивитись:d23: Більшість моїх знайомих не сприймають це все серйозно, але шуму навколо щось вже багацько.

11. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Як на мене, то спрацьовує стадний інстинкт. Людина, то, в принципі, є стадна істода, ми не звикли діяти поодинці. Зверніть увагу, як відбуваються масові заворушення: спершу довго нагнітають ситуацію, а потім збираються в толпу, ктось кричить "вперед, наших б’ють", і все... армагедец в дії... спалені машини, побиті вітрини...
    Типу, якщо всі кажуть, що кінець світу буде, то може таки й буде...

12. AilataN

AilataN жива

Все згадую 2000 рік, коли кричали про кінець світу, і , на святкуванні НР, в Австралії, якщо пам"ять мені не зраджує, люди празнували на набережній, на помості, який під вагою тих людей обламався. Було багато загиблих. Тоді подумала, що от , для тих людей і настав кінець світу((

13. avatarwin

Не хочу нікого тут дуже переконувати буде чи не буде апокаліпсис, Але знаю одне що диму без вогню не буває. Вже не довго залишилося, і все таки щось мусить бути , раз деякі люди це відчувають. А світові джерела інформації не дуже і мають право розповсюджувати яку небудь інформацію по цьому питанню , щоб не викликати паніки серед людей.

14. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Щось точно є і буде... Не може бути, щоб нічого не було. Бо вже як нічого - то точно кінець світу)

15. glasses

glasses Member

То вже, який раз по рахунку ТІ люди таке відчувають?:girl_crazy:
    Як має бути кінець світу, то не бункер, ні що Ви там собі ще збудували Вам не поможе. Краще Богу помолитися. І прощення просити.
    Нє, ну хоч вбийте мене, я не розумію, то людина всерйоз таке пише чи реально сидить і лаха з нас дре?
    Дівоньки, часу в нас залишилось дуже мало, а ми з вами незастраховані, бункеру немаємо, тушонки не наробили, свічки не купили, що робити?:lol:

І ще, той хто квартири винаймає і немає свого помешкання, пішли брати кредити на житло чи просто потусіть, бо і так кінець світу, а що нам, умирать так с музыкой!
    То мені просто пригадалось, знайома працює в центрі по кредитах (кол-центрі, забула як то називається, вибивають вони гроші з тих хто не виплачує), так от один дядько ніяк виплатити не може, бо взяв кредит в якомусь там році, бо казали, що кінець світу.

16. Donata

Donata Active Member

Перечитала тему, зрозуміла, що так жити далі не можна :girl_cray:: бункер не викопаний, бабусин підвал - негерметичний, свинцеві штори замовляти вже пізно, дирижаблі всі розібрали, квадратного сантиметра вільного на Джомолунгмі вже нема, тре щось робити і то щось таке радикальне.
    Чого "мєлочиться", вже як рятуватись, то так, щоб "наверняка" :girl_cool:, домовилась з Байконуром про запуск автономного модуля на навколоземну орбіту. Правда тепер переживаю, тре було домовлятись, щоб в сторону Альдебарану запульнули. Ну вже як є, а там, може, марсіани які підберуть, головне не забути з собою буси для них взяти, а то знов буду непідготовленою :girl_impossible:

17. Музик

Музик Мартуська

а я собі таки вирішила, що як буде кінець світу - то нехай вже, не буду ніяк особливо готуватись, нехай застане мене десь на роботі чи вдома... лиш би не в маршрутці, не для того я туди запихають, щоби просто там і вмерти :)
    а взагалі, на честь кінця світу, пропоную гулянку забабахати

18. zetta

zetta Well-Known Member

памперси....памперси не забудьте)

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

20. Trevi

Trevi New Member

Ну хоч посміятись і підняти собі настрій можна з деяких дописів :)