2012 - кінець чи ні???

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Tequilochka, 19 Листопад 2009.

1. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

Візьміть повишивати, дуже заспокоює...
    Заради такого діла - чоловіка на дієту, менший розмір візьмете. За місяць ще на кілька розмірів зменшити чоловіка можна.

2. jylanda

jylanda занууууда

А що робиться? Незнаю, ми з чоловiком нiяк не готуемось. По телевiзору крiм кiлькох жартiвливих сюжетiв нiчого я не бачила. Та й в пресi не дуже про це все пишуть. Для чого ж ви так людей лякаете?

3. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

:girl_smile:
    пошийте йому багаторазові)))
    якщо будуть якісь природні катаклізми, невже ви думаєте що в повітрі буде все спокійно? щось мені здається, що здує ваш дирижабль ще до початку самого цікавого))) електромагнітні хвилі зібють з ладу всю систему в дирижаблі)))
    ви мене так насмішили своїм дописом, що я вирішила почитати ще попередні)
    і в одному з дописів ви написали
    а куди плануєте зливати використану воду? чи у вас ще там є система вторинної переробки? а звідки будете брати воду цілий рік? значить, бункер не такий вже і автономний. а сміття куди викидати? воно за рік там так засмердиться....)))))

4. AilataN

AilataN жива

Взагалі проблеми не бачу. Якщо заливатиме- значить вода буде, спрага відміняється, якщо горить то й вогонь є, не замерзнем,а трусить- як бонус до атракціону "кінець світу".

на рахунок памперсів- слово "катаклізми" мені навіяло одну ідею. ;) Але не до їди, і не після, а замість :)

5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

навіть ангели на небі

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

уже тільки три дні? Прогрес "наліцо" ( з двох місяців- до двох тижнів і вже до трьох днів). Життя налагоджується...

7. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Поначитувалась вчора цю тему, в результаті півночі бачила сни з тими всіма катаклізмами по черзі. Страху набралась повні штани, досі відійти від сну не можу - настільки все реально відчувалось ...........Краще, не буду заходити в цю тему....

8. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Та чого не пишуть? Пишуть і говорять , але в нас тут тільки в жартівливій формі, майже, як Ви.Чи то було серйозно?

На рахунок памперсів- і бункери будуєте, і герметизовані приміщення у вас там, а памперса великого розміру дістати не можете?Не вірю. І як виживати збираєтеся?:girl_nea:
    А що хтось там колись вгадав , коли буде кінець світу...Тут погоду на три дні вперед вгадати не можуть...
    Люди своє життя вважають таким важливим , що думають, що якраз на їхнє існування буде кінець. Земля мільйони років існувала без людей, і навіть, якщо всі люди вимруть, не обов´язково це буде означати кінець всього живого.

9. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я тут теж ніц не чула, аж в чоловіка перепитала, думаю, може то в мамських колах тільки не знають, а "центр" в курсі, та де -ніхто нічого не обговорює навіть в метро.
    І ще питав мене чоловік чого то кінець не на 12.12.12 запланували, а на 20.12? Може то треба таки ще з 12 числа чекати?
    А взагалі то, нас сьогодні такий поривчатий північній вітер, що аж смітникові баки літають по вулиці. Може то вже передчасно починається?

10. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Їхала сьогодні з Південного, то на передостанній зупинці побачила рекламу на бігборді, тема щось типу про передачу під назвою "Пояснення стародавніх пророцтв". Тільки я перестану про то думати, як знову починаю боятися.

11. preciosa

preciosa Well-Known Member

Ви це всерйоз? Чи так, аби просто пописати собі і пофантазувати? Бо щось це все якось дивно звучить... А як на нас астероїд шарахне, то ви також будете зверху спостерігати? :girl_crazy:
    п.с. без обід:girl_crazy:

12. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Сьогодні вперше відчула той "ажіотаж" навколо кінця світу.
    Сусідка купляє свічки, бо "кажуть,що 15 днів світла не буде", а ще буцімто треба сірники і сіль...

13. zetta

zetta Well-Known Member

ага, і маємо канал Нейшинал Джиографік - американський. То там люди риють тунелі, бункери, склади під землею... там в них є все щоб прожити кілька років не виходячи з під землі. тоннами то все запасають. Звичайно не всі і не більшість але готуються деякі...

ну хоч по людям памперсами з верху не кидайте.

14. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

avatarwin, незнаю хто ви є, але обстановку вам вдалося тут трохи розрулити. До чого я веду, я не є перестрашеною людиною, але я баюсь, отого невідомого. При цьому прекрасно розуміючи, що направду грішу сумніваючиь в Бозі. Впевнена, що купа дівчат з форуму впевнено приєднаються до таких як я. От ви і вирішили скористатися з таких собі дівчат і просто "папрікалуваться". Ну бо те що ви пишете якийсь абсурд і білібєрда. Єдине, що з того корисного...я трохи забулася за свій страх. А ви повар"ювали тут трохи, то йдіть собі копати ще десь бункер.. в оренду здасте.

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

І крейду, щоб коло намалювати і в ньому сховатися.
    Я бачу що я якась неправильна...я то боюсь-боюсь , але нічим не закуповуюся, маю в хаті єдну свічку і усьо...ага, в холодильнику в мене миша повісилася, так я не те що закуповуватися, мені за хлібом ліньки вийти....але я боюся, чесно.

15. zetta

zetta Well-Known Member

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

ще одна можливість заробити для одних і побавитись в скаутів (пластунів) для інших)))

17. AilataN

AilataN жива

То все "америкоси" винні.
    Назнімали кіношок про всякі кінці світу :sad:

18. SoLana

SoLana Well-Known Member

Файну статтю знайшла

19. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, ніякого кінця світу не буде, бо коли це буде - ніхто не знає, а за всю історію Землі вже стільки пророкували, що жах... Ну може станемо на інший щабель розвитку, може люди дійсно стануть духовніші (дай Боже!), а про апокаліпсис, я думаю, це все перебільшено. Це роздувають люди, яким нема чим зайнятись от і поширюють таку інформацію. Багато науковців це заперечують, тільки кілька якигось невідомих монахів чи як їх там щось тріпаються і сіють поміж людей страх. Не інакше як лжепророки:girl_mad:

20. Відповідь: 2012 - кінець чи ні???

Кінець світу, кінець світу.. А все через що почалось? Бо в майя календар закінчується 21.12.2012.
    А може вони просто задовбалися той календар далі писати?

Он в телефонах Нокія календар до 31.12.2999.
    Десь недавно прикол читала. Типу, знайдуть археологи десь так в 2991 році древній телефон нокія. Відкриють там календар, і.. вирішать, що давним-давно на Землі жило плем'я нокія, які точно знали, коли прийде кінець - 31.12.2999 :girl_crazy: Ууууу.. Страшно?