"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

у нас певний час теж був десь 94-96.потім почали прикорм,побільше желізовмісних продуктів-і всьо ок.
    після хвороби гемоглобін падає,а потім восстановиться)))
    а ше зробіть де інде аналіз,результати можууууууть бути іншими)

• Подобається Подобається x 2
  2. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

В нас в 11 місяців гемоглобін був 96, після того як почала щодня давати м"яско, трошка бурячка, все налагодилося, за місяць вже був 110, а зараз на днях здавали то вже 125. Ще я робила таке собі лікарство, перемелювала на м"ясорубці курагу,чорнослив,інжир, щодня по пів чайної ложки давла 2 рази на день.

• Подобається Подобається x 3
  3. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

SovaBa, згідна з Odree, що пушкове волосся змінюється на постійне, у мого Артемка теж так було. Народився з шевелюрою, а за пару місяців полисів. Зараз має гарне густе волоссячко. Не хвилюйтесь даремно.

Катаржинко, протаргол не на травах, це сполука срібла, він має антисептичну дію. Судинозвужувальними краплями не варто користуватись більше 5-7 днів, бо може атрофуватись слизова носа.

Щодо пробіотиків, то біфіформ і лінекс випробуваний на власній дитині, нам помагав добре. А от від хілаку був сильний висип по тілу. Так що то індивідуально.
    А взагалі я більше довіряю препаратам, які можна придбати в будь якій аптеці, а не там де вкаже лікар

• Подобається Подобається x 3
  4. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

спитаю тут:От у мого малого навіть після операції був гемоглобін 130 ..недавно здали кров-134..як хворіли був 129(чи то 128).Це ж начебто нормальні показники???А от всі як один лікарі задають питання:чим ви його годуєте що в нього такий високий гемоглобін?питаю :а що то погано?.кажуть: та не погано але й не добре.
    який в дитини (здорової)в такому віці має бути той показник?

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А у мого ще є ті корочки в голову,то недобре чи норма?

6. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

Корочка на голові (якщо я правильно зрозуміла) в моєї малої періодично виникала до3 років. Щоб її позбутися необхідно за годину до купання намастити голівку олійкою, можна ріп"яховлю - дуже корисно. а перед миттям вичесати, злегка піднімаючи корку, але не дуже сильно. Корочка пропаде за кілька разів. В малої від тої корочки волоссячко пахне пряженим молоком.:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  7. odree

odree Well-Known Member

краще їх вичісувати. вище описали як

8. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Ті кірочки в мого малого були теж дуже довго, то може бути наслідком алергії, діатезу. Так що пильнуйте за харчуванням. А мастити нам радили вершковим маслом (за 30 хв до купання і одягти шапочку), вичісувати після миття голови. Дуже добре допомагало.

9. ckorpionsha

Та вроді такого не мали і нема. Вони такі самі як і були,коли маленьким був...напевно недовичісувала. Буду далі продовжувати

10. katarzynka

цього можна не побачити.. оскільки алергія має різні прояви, не обов"язково вона проявляється на зовні. Звичайно це був би ідеальний варіант, оскільки якщо алергія йде на внутр. органи це набагато гірше. (інформація отримана від алерголога).

11. ckorpionsha

як вона проявляється? ну алгерію маємо на курку любу чи то магазинна чи домашня

12. odree

odree Well-Known Member

не страште так матусь :) у всіх діток є гнейс, бо видільна функція шкіри достатньо підвищена в малят

• Подобається Подобається x 1
  13. Diana

Diana мрійниця

В нас також є ще кірочка, прямий признак алергії, інколи ще зявляється за вушками - ми алергик.

А ще гастроентеролок говорив, що це дерматит, переважно від поганої роботи кишківника, з тим у нас теж не все впорядку.

Останнє редагування модератором: 7 Серпень 2009
  14. katarzynka

зовнішню ви бачите, внутрішня - впливає на органи вони опухають (збільшуються). Чим це закінчується, не знаю. Я лікаря не питала, мені і так було за багато почути того, що є. В моїх шалена алергія, тому дуже вважаю - без перших, другіх та третіх овочів та фруктів. Якщо їх купляю - вимочую у воді із сіллю. ... Але то вже інша тема..

15. odree

odree Well-Known Member

це трошки інше. кірочка кірочці рознь :)

16. ckorpionsha

Ну дерматиту точно нема в малого,хоч кишківник буває барахлить. А за вушками корочки? я їх змиваю ваткою змоченою в олії..але вони рідко бувають,бо постійно мию там. Та й свекруха казала,що то корки від волосся,пилу збираються. От начиталась тут понаписуваного..думаю то просто корки, а не "злі корки"

17. odree

odree Well-Known Member

нє, ну вміють наші доктори нагнати страху :) то вони певне вас пробували настрашити набряком Квінке?

18. katarzynka

найкраще зверніться до фахівця. Мені алерголог казав, щоб остаточно вилікувати алергію треба протягом 3 років,притримуватись суворої дієти в т.ч. без курячого м"яса, яєць, молока і т.д.... але знаю, що дієво!!. Захочете деталі про лікаря та дієту пишіть в ПП

Ніколи не дізнаєтеся не проконсультувавшись у фахівця... бажано у двох факівців..

19. ckorpionsha

а для чого? я її просто виключу з раціону(виключила) і все добре. Ніяких проявів більше нема на тілі.

20. odree

odree Well-Known Member

ну скажу свою позицію в даному випадку - якщо при провильному догляді воно мине і не з"являтиметься, то значить все гуд :)

Статус теми:
Закрита.