"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

З прищиками розгреблися....сьогодні з самого раненька ще небуло 6 проснулося моє сонце і кричить "мама, Діма бекав". Я спочатку нічого не зрозуміла, а потім очі відкриваю, а він сидить на ліжку і блює!!! Сон як рукою зняло! За годинку заснув, а потім знову проснувся і попросився на горщик і тут з нього полило як з крана. отруївся + понос. Цілий день нічого не їмо, п'є багато води, сидить тільки у мене на руцях і хникає, що йому погано. Ще й потім десь не впильнувала, а він стаканчик малини з'їв :sad:((( За пару годин знову усе вирвав. Потім їхали в машині, те саме :sad:
    Звечора трошки легше. Таблетку у нього ніяку не запхаю все вертає назад, навіть смекти не п'є.
    А саме основне, що то все я винна, мама мені теж, нагодувала дитину тортом на вечір і власно руч отруїла свого маленького, тепер сиджу і лікті гризу, незнаю, що зробити, щоб йому легше стало....

• Подобається Подобається x 4
  2. Масік

Масік Well-Known Member

Спробуйте дати вугілля з розрахунку 1 таблетка на 7 кг , але таблетку краще розтовкти і розчинити в теплій воді. І багато пити !

• Подобається Подобається x 1
  3. Gala

Gala Well-Known Member

Рвоту зупиняє мотіліум або церукал-дати тритину таблетки.А потім через пів години після таблетки по трошки давати пиття-по чайні ложечці через кожні 5 хв. на протязі години.Потім пити побільше.пити воду або чай з ромашки.

• Подобається Подобається x 2
  4. Зая

Зая Well-Known Member

Златка я теж вам раджу до конюшні дитину привозити.У мене кума тримає коня на конюшні "Вікторія" можите до неї повозити.Вона каже що до них дуже часто дітей привозять.

Panadolka-зараз ходить по всюду кишкова інфеція і кишковий грип,не факт що ви дитину "отруїли".Я думаю вам як скоріш в лікарню.У нас таке було минулим літом,спочатку рвота фонтаном і пронос -потім обезводнення.Я вам раджу не лікувати самим а викликати швидку.,чим скоріше-тим краще,бо через якійсь час може бути ще й гарячка.

5. katrinka

katrinka Well-Known Member

де знаходиться ця конюшня???

6. Зая

Зая Well-Known Member

де знаходиться ця конюшня???
    Напроти іподрому, за автовокзалом.

7. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

Ще кажуть, що потрібно ходити біля річки дуже багато, по мостах, де вода. В свекрухиної сестри давно дитина мала кашлюк при НАРОДЖЕННІ, як тільки з роддому додому попала, то кашляла так, що аж жах один... Це найкраще лікування біля води, їй лікарка таке порадила, дитина й біля річки менше кашляла. Таким методом рятувались ...

• Подобається Подобається x 6
  8. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

В моєї маленької похресниці був кашлюк, дуже довго, десь пів року, вона і їсти вже пізніше відмовлялася, бо боялася що все вирве....і до лісу ходили одною дорогою і верталися іншою, щоб ніби хворобу загубити, але нічого не помагало. А пізніше старенька фельшерка зі села їм сказала, що потрібно тої лісової хвої назбирати і робити такі ванни, прямо ті гілки в ванну кидати, і так через день...Не знаю, чи то вже сама по собі хвороба відійша, чи дійсно ті ванни так помогли, але дитина виздоровіла. Спробуйте.

• Подобається Подобається x 5
  9. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Соснові гілки можна поставити у вазу на стіл чи запхати під ліжко(дитина дихатиме хвоєю під час сну).

• Подобається Подобається x 3
  10. Panadolka

Неможу йому нічого дати, він все вертає назад. Вчора вечером дали трошки регідрона....вирвав сухариками.

11. Panadolka

Сьогодні вже все ок. Не рве і не поносить. Хоча їсть тільки усе дієтичне (рис, картопелька). Але вже гонить по всіх хаті і дурачиться.

• Подобається Подобається x 5
  12. irushka

irushka Well-Known Member

Таня, це точно вірусне, поки ми лежали в інфекційній, то там без кінця везли дітей з рвотою і поносом, і ті, що там лежали з іншим діагнозом, потім таки підхоплювали ще й то кишкове.
    Дивись по малому, як стане гірше, то напевно тре в лікарню, але то в крайньому випадку, бо від лікарні ще можна і психічною хворобою захворіти. Тримайтеся, видужуйте швидше!

Скажіть мені, що це робиться? Усі діти моїх знайомих зараз чимось хворі, в кого горло, в кого соплі, а в кого і гірше, але хворі всі. Крім того, кажуть в нашому садочку зараз краснуха гуляє в компанії з кишковим вірусом і кашлюком. Де ж таке колись було, щоб влітку так діти хворіли?

• Подобається Подобається x 6
  13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Моя мала минулого літа два рази хворіла, та і зараз с соплями:girl_sad: Покресник як не соплі, то кашель.
    Я знаю що багато діток які повертаються з моря хворіють, напевно зміна клімату знижує імунітет, та й акліматизація.

14. Зая

Зая Well-Known Member

І ми зараз хворіємо, соплі з температурою .Напевно мала від мене підчепила:girl_sad:

15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Як ваше малесеньке? Сподіваюся, вже краще?
    Ми от-от вичухалися з трахеїту і назофарингіту. А сусідська дівчинка, з моєю малою в одну групу ходить, мала від минулої п"ятниці до середи страшну рвоту. Біда якась, чесне слово, з тими хворобами... Серед літа - і такий кошмар!

16. irushka

Вже наче краще, принаймні аналіз крові майже добрий, от тільки маємо зараз трохи ацетон (2+) і дизбактеріоз від антибіотиків, доводиться заливати симбітер і дотримуватись пісної дієти. Але ми скоро вичухаємося з того всього!
    Усім дуже дякую за підтримку і всім діточкам бажаю швидшого одужання!

А ще ми з чоловіком вирішили, що тре міняти спосіб життя і починати обливатися. Малу ми вже колись обливали, але закинули,коли їй було 7 місяців, тепер плануємо втрьох, щоб дитині було більше заохочення. Як хтось має досвід в тому, буду вдячна за поради і рекомендації.

17. irushka

То можна здуріти з тим всім. Сьогодні вирішили навідатися до дільничого, розказати що до чого, бо вже сусіди кажуть, що нас шукають з поліклініки і не можуть знайти(для чого адреса і телефон в карточці - не знаю). Прийшли, а в нього виявляється змінився графік, на коридорі зустріла іншу лікарку і питаю чого нас шукають так терміново. Ну вона за санстанцію щось там бідкалась, а тоді питає чи підтвердився наш діагноз мононуклеоз, я кажу, що принаймні ніхто не заперечив, але мононуклеарів в крові нема і не було. То вона каже: "який ж це тоді мононуклеоз, ангіна у вас була, як і у половини дітей в садочку, мононуклеоз тільки за аналізом крові виявляють..."
    І кому вірити? Симптоми дійсно були як в мононуклеозі, але ж кров нормальна...
    Зараз в дитини діарея і ацетон, лікар з інфекційної вже казав знов до них їхати і знов капельницю ставити, а та з поліклініки каже дати щось від поносу і просто пити багато. Я не знаю що робити і з ким радитись, але знов в лікарню не хочу, мала і так дика стала від того всього...

• Подобається Подобається x 8
  18. Diana

Diana мрійниця

Підкажіть координати якогось хорошого окуліста, бо очка червоні вже більше місяця, а від крапель дільничого окуліста стало тільки гірше.Дякую

19. Ная

Ная Well-Known Member

Ірушка,може та з поліклініки і права:
    Вам би з ким третім порадитись,шоб даремно дитину та й себе лікарнею не травмувати.А поки я би послухала поради шодо ліків від проносу і багато пиття.Але вирішувати вам:girl_smile:.Виздоровлюйте!

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ірушка, підтримую Наю, діарею в інфекційній лікують одним антибіотиком на всі випадки життя, та й сама атмосфера там до виздоровлення не підштовхує, спробуйте строгу дієту та від діареї пити засіб паралельно з вживанням бактерій та ферментів.
    А лікаря пошукайте ще не одного, бо то хвороба моноклеоз не проста, може справді не варто панікувати.
    Будьте здорові.

Статус теми:
Закрита.