"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: "-03" Хворіє дитина. Поради.

Дякую всім за коментарі попередні.
    Тепер така річ - ми носика не капаємо і сопельок майже не було, але останню добу у Юсті чути, що носик забитий. Усі сні сопе, хропе і видає інші звуки типу смаркання, але нічого не виходить.
    Я промила носа розчином солі, намагалася змусити її дихати парою, але ніц не діє. З носа нічого не йде... грушею теж тягну і не йде.
    Що робити? Не звертати уваги (але страшно читати інфо про отит).

2. ЯСЯ

ЯСЯ Well-Known Member

ви не повірите - дитину місячну з отитом не приймають в лікарню! в міській лікарні на денному стацонарі немає лор-місць, але насправді (як нам пояснили в приймальному відділенні) лор не хоче брати на себе відповідальність за лікування такої маленької дитини, бо це, в випадку чого, "кримінал". в обласній лікарні ДУЖЕ холодно, і дохторі, порадившись, відмовились госпіталізувати, щоб дитина не знайшла ще більші болячки... і ми дома, капаємо вушка і носика

3. Ная

Ная Well-Known Member

В моєї дитини на обличчі,грудях і животику з"явилася якась висипка,схожа на кропив"янку,при чому вона інтенсивніша,коли тіло нагрівається і блідне на холоді. Личко ніби трохи підпухле під очками. :no:Думаю,може то алергія на мед або побічна дія Ефералгану(там так і пише,шо можлива кропив"янка),яким кілька днів збивала високу температуру,шо була при прорізуванні зубчиків. А може то шось інше?..:confused: До лікарки нині не додзвонилась,тому мучусь догадками. Може хто знає,шо то може бути? Минулої ночі дитина майже не спала,певно ше та висипка її турбує,бо температура вже в нормі.:no: А чим їй зарадити,не знаю.:sad:

4. нталька

нталька Well-Known Member

Співчуваю! У нас був гнійний отит у 2 місяці. Так нам лікували в поліклініці. А те, що вас не взяли до холодної обласної лікарні, то добре! Ви не уявляєте який там холод і скільки там всього можна нахапати! Лікуйтеся дома, ви впораєтеся самі! (Звичайно, щоб лікар дав хороші інструкціїї і постійно оглядав). Лора з поліклініки теж можна додому викликати, вони приходять.
    Одужуйте!

• Подобається Подобається x 4
  5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ная ,у наших дітей схожі симптоми.Мартин теж температурив три дні,дуже погано став їсти.Вже темп.немає,але сьогодні почався нежить.І висипка теж з"явилась,правда,тільки на животику та спинці,такі ледь помітні плямочки.А капризує цілий день,настрій змінюється щохвилини,то сміється,а за мить вже плаче :8:.Спочатку списувала все на зубки,а зараз вже не знаю що і думати :no:
    І ще дуже мало ходить на горщик...

6. ЯСЯ

ЯСЯ Well-Known Member

у нас отит і без сопельок з"явився, і взагалі не було ніяких до цього передумов. Ні з того ні з сього дитина почала капризувати, плакати, і так днів з чотири, я все списувала на коліки. А потім якось після сильного плачу різко заспокоїлась і заснула. За деякий час я побачила, що на вушку присохла якась жовтувата рідина. Ну і дальше пішли по дохторах...

Причин насправді багато - перевтомилась, може перезбудження від плачу, може чогось налякалась, змерзла в ніжки/жарко, перележала ніжку-ручку-шийку, може здуло животик або закреп у дитини. Саме головне бути біля малечі, а присутність мами і циці робить чудеса! Як зараз дитинка?

Останнє редагування модератором: 18 Вересень 2008
    • Подобається Подобається x 1
  7. Olenka

Olenka Well-Known Member

Мамусі, у нас ті самі сиптоми. Теж була висипка кругом, така як кропивянка. Крім щік, кругом зійшло. А на щоках то навіть висипка стала іншого характеру. Температури (була 5 днів) теж вже не має, як і рвоти. Дільничий казав,що напевно краснуха, але віжправив до алерголога. Були в алерголога. Здали кров на алергічні проби на харчі і медикаменти. Результати в понеділок. А мене аж вивертає від незнання і безпомочі.

8. Ная

Ная Well-Known Member

В нас сьогодні та незрозуміла висипка зійшла,і взагалі дитина почувається набагато краще:),бо вже трохи шось їсть,гарно бавиться.Тої ночі ми нарешті всі виспалися. Але видно,шо слабість ше є,бо часто проситься на руки,тулиться до мене,при тому що до того лишній раз взяти її на руки було неможливо. Лікарку ми вже нині і не викликали,бо не бачу в тому потреби.
    То,можливо,і якийсь вірус,бо в лабораторії,де ми здавали аналіз крові нам сказали,шо аналіз показує незначну наявність в організмі вірусної інфекції. А лікарка вирішила,шо у нас все в нормі:8:. Не знати кому вірити,бо маю вже досвід коли лаборанти ставили точніший діагноз аніж лікарі. Я не медик,але теж знайшла інформацію про те,шо за деякими показниками відносно норм вірусна інфекція у нас таки можлива:sad::no:.
    Карапуз,Оленка бажаю вашим діткам якнайшвидшого одужання!:)

9. Ольга

Ольга Well-Known Member

з одного форуму, думаю корисна річ:

• Подобається Подобається x 5
  10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Дякую!:)
    І у нас висипка теж зійшла,апетит покращився і настрій теж :).Я теж думала,що це можливо краснуха,але прочитала в неті симптоми і відкинула свої здогади.При краснусі збільшуються лімфатичні вузли і немає ознак простуди.А у нас і сопельки,і покашлює Мартин.Напевне,справді це якась вірусна інфекція "бігає ":no: :).Правда,Мартин страшенно кусається.Так,що це ще і зубки його мучать.Все відразу...:umbrage:
    Будьте всі здорові !:)

11. Gala

Gala Well-Known Member

У моєї старшої теж завжди були проблеми з запорами.Лікар ,здається казав давати дуфалак.Не знаю тільки чи можна такій мальоті.

12. Дана

Дана Well-Known Member

Я вже не раз тут писала, у моєї Софійки були часті закрепи. В такому віці їй дуже допомагав компоьтк з кураги. Візьміть штучки 3-4 на два стакани води, і варіть на маленькому вогні до години, рідини має зменшитися до стакана. Давайте по пару ложечок такого компотика, закрепи пройдуть, а на трубочку не треба дивитися, викіньте її взагалі з хати, щоб вас не спокушала.:xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  13. julchyk

julchyk Well-Known Member

дуфалак можна і вагітним і немовлятам- лише читайте інструкцію по дозуванню.Це звичайна лактулоза.

14. Varvar

Varvar Well-Known Member

У нас така сама була десь місяць тому ..
    То була напевне розеола - почитайте у Комаровського, з"являється після "перенесеної" температури і сама проходить, її лікувати не треба. Багато хто думає, що то алергія, дають протиалергічні і висипка проходить - думають завдяки препаратам, але насправді, то один з тих випадків, коли із лікарствами хворіють 7 днів, а без лікарств тиждень ...:xaxa:
    ......

від закрепу (вроді не тільки) непогано допомагає "Нормазе" - ніби такий "м"який" препарат
    трубочки не використовуйте - кажуть якось там дитина звикає і потім проблеми з тими рефлексами, вже краще термометр в олійку і в :ninja:

• Подобається Подобається x 3
  15. julchyk

julchyk Well-Known Member

З термометром буде те ж , що із трубкою- дитина звикає на рефлекс подразнення прямої кишки, а не на саму трубку

16. Ная

Ная Well-Known Member

А я ше дивувалась своїй мамі,яка казала,шо то в дитини "алергія на високу температуру",в чомусь вона таки була права,як виявляється.:8: Добре,шо хоч дитину нічим не лікували від тої висипки.:)

17. Olenka

Olenka Well-Known Member

Дякую,
    у нас висипка на щоках не проходить, хоч даємо Зодак і мажемо.
    Хтось знає якісь природні мазюки, щоб висипка так не мучила?
    Мама моєї хресної казала крохмалем помазати. Зійшло кругом, а на щоках той крохмал не тримається і малий його відразу витирає...

18. Gala

Gala Well-Known Member

Я малих від усяких почервонінь,подразненьі висипок мастила мазю ДЕСІТІН -помагало.

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Дякую усім за поради, але маю з тим проблему все рівно - дюфалак ніяк не можу засунути - вильовує відразу, я вже і водою пробувала розводити, все одно ніяк, ми вже занадто розумні пані:suicide:
    Спробую заварити курагу, може якраз їй більше сподобається, хоча наврят чи, крім маминого молока нічого не визнає:bazar:
    В нас ті запори повязані з стафілококом, може є сенс подавати біфідумбактерин? Чи хто вже мав з тим досвід? Бо ми коли давали симбітер то доня какала два тижні а потім перестала зноуву, повторнийкурс дав результат лише на три дні:confused::ireful1:

Сусідка при алергічній висипці крім зодаку мазала маззю Елідерм, дуже задоволена, правда мазючка не з дешевих - тюбик біля ста грн., є в Нашій аптеці, а якшо просто висипка - то я мажу свою судокремом, теж проходить нормально до кінця дня

Останнє редагування модератором: 20 Вересень 2008
  20. ірен

ірен Well-Known Member

в нас всяка висипка прохрдить від Тридерму

Статус теми:
Закрита.