"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Diana

Diana мрійниця

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

в нас теж була розбити губа, а потім стоматит на губі, а на другий день побілів язик. Я так незрозуміла, а фуцис і ністенін теж можна давати при стоматиті?

• Подобається Подобається x 1
  2. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Так, в нас було аналогічно, а потім з"явилися язвочки на язику і при цьому всьому була температура 39 з гаком.

Спочатку лікарка виписала нам фуцис, а в аптеці порадили не давати. Коли нам стало гірше лікарка сказала замість фуцису давати ністетін, але невелику дозу 3 рази в день і стало краще. Меншому я давала 1/4, а старшому 1/3.

Ще мені пояснили, що стоматидин вбиває ці бактерії, синька сушить, так що з тим дійсно треба не перестаратись.

Я теж давала питання в цій темі про стоматид і мені порадили просте народне лікарство - рожу, нею дійсно нічого поганого не зробиш і я мастила і не переживала, що пересушу.

• Подобається Подобається x 2
  3. Женічка

Женічка Well-Known Member

недавно їла насінинки соняшника, вкусилась за щоку, і то так "потужно"....
    ранка утворилась, не гоїлась зовсім, через пару днів на губі з внутрішнього боку така ж з"явилась............. боліли - не те слово... що я тільки не робила: різні полоскання, вітамін А, бо думала, що то вже його бракує і гоїтись не хоче, на 4 день йодом припекла одну (за порадою тата,який ВСЕ припікає йодом), чуть очі на лоб не вилізли...
    потім порадили мені ністатін 2 рази на день, за півтори дні язвочок і слід зник.

• Подобається Подобається x 5
  4. Diana

Diana мрійниця

Ви мене переконали, куплю я ністатин і недавно дзвонила до гастроентеролога нашого, вона порадила давати якусь мазь (бурегінгліцеринову) за 4 грн. в аптеці і більше нічого. А що правда що стоматит, це признак слабкого імунітету?

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

Diana, ми вас не переконували на рахунок ністатіну,ну принаймі я, то вже й не такий безобідний засіб,як на мене. порадьтесь з спеціалістом, там і дозу треба правильну підібрати.

• Подобається Подобається x 4
  6. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Точно не можу Вам сказати, бо я не лікар. Просто мій молодший бере все до рота (вік такий), а в нього прорізувався зубчик (отже був послаблений імунітет) і так собі заніс інфекцію. Старший забирав в нього ложку, фляшечку (ну не впильнуєш) і теж заразився через розбиту губку. Старшенький в мене дуже часто хворіє, можливо через те в нього була сильніша форма.

7. odree

odree Well-Known Member

ністатин - це протигрибковий засіб, але як на мене, слабенький.
    так, стоматит ознака слабкого імунітету, але він може пройти і без лікування, якщо вилікувати основну болячку

8. Diana

Diana мрійниця

а свічки віферон хтось приймав? кажуть добре

Дякую дівчата, вчора після синки вже було легше, їли нормально, а ввечері помазала маззю ротик і дала 1/8 таб. ністатину і сьогодні язик вже менше білий. А "спеціалісти" кажуть горло-животик!!!!

Останнє редагування модератором: 14 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а моє чудо так погано спить.я вже починаю вночі кіпішувати,але потім заспокоююся,бо воно ж не винне,що не може спати.от засинає чудово,до 1-2 спить прекрасно,безпробудно,а далі починається:girl_cray: сонна починає плакати,кричати.я переш подумала,щось приснилося(вперше то сталося в суботу),але сьогодні вночі знову.і так дивно,знову в 3.03 ночі.
    з чим то пов'язане? в нас лізе зуб(вершок вже є,а остальний долізає),може то від зуба? а може від того шо я нервуюся останнім часом багато?може животик? як перевірити,що саме їй не дає спатки?і шо робити?
    вона заспокоюється швидко,навіть сміється шось там і балакає потім,але ше години 2-3 спить поверхнево,може похникувати.

10. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А я знов повернулась в цю тему.:girl_sad: Температура в доцьки почала потрохи спадати,але вчора на животику з'явилось декілька прищиків.А сьогодні весь животик і спинка вже червоні (точно таке в нас було зимою.Тоді одна лікарка нам сказала,що це краснуха,а друга,що ні)Попередньо,лікарка каже,що це повторна краснуха.Але хіба може таке бути???Ще й ніхто навколо нас цією хворобою не хворів ні минулого разу,ні зараз..

11. Holly

Holly Moderator

Біднятко. Моя мама медсестра і колись розказувала, що були випадки повторної крахнухи але дуже рідко. Я би радила сходити ще до одного лікаря або до приватно педіатра на Симоненка(Я сама не ходила. До неї ходила моя сестра, вона має недоношену дитинку і різні ускладнення, то відгуки були позитивні. Щоправда брала та лікарка за прийом 100грн. 1,5р. тому)

12. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Як мені це все знайоме! Наш стамршенький таке саме робить! Але заспокоювати його треба довго і він саме себе накручує, як заведеться то вже всьо, на 2-3 години. Теж думали, що живіт давали еспумізан (деколи допомагає), думала може щось інше болить давала Нурофен (не допомагає), постійно робила заспокійливі чаї (меліса, м"ята) теж без результатів.
    В нас таке буває певними періодами тиждень-два, а потім біля місяця часу може спати нормально. Я теж не можузрозуміти причини! Може це якийсь такий вік? В нас це почалось приблизно після 1,5 року.

13. cherepashka

Jarysa,дякую за пораду.До тієї приватної лікарки ми вже колись звертались з животиком.Дуже гарно нам все розказала,але такий брєд,що я зареклася до неї зверталась (я вже колись писала,що вона нам виписала дорогущий протиалергенний засіб для покращення апетиту у Настюхи,з купою побічних дій,та ще багато чого...)Я думала,ще викликати дільничу,але з неї толку..тільки дитину до істерики доведе.Вечором має прийти лікарка,з якою ми радимось,подивимось що скаже..А Настюха ще й покашлювати почала.Все на купу.Пора мені в жилєтку :sad:

14. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

В мене в дитинстві була два рази краснуха, навіть в карточці так записано, дитячі хвороби, а біля них плюсики, і краснуха в тому списку два рази, а от кором не хворіла жодного разу...треба дійсно Вам cherepashka толкового лікаря, щоб розібратися з тим всім.

• Подобається Подобається x 3
  15. Holly

Holly Moderator

Наша лікарка теж не дуже, а заміняє її ще гірша. Я звернулась до іншої лікарки, бо мені потрібно було прививки виписати в карточку для садку (то має робити медсестра, а та що заміє не хотіла тої писанини писати), то вона мені виписала і грошей не взяла. От нарахунок лікування не можу сказати, але спілкуватись з нею приємно. Низивається Пенцак Віра Іванівна. А про приватну добре, що сказали, бо збиралась йти до неї

16. cherepashka

Jarysa,в нас медсестра теж дуже хороша.Ми коли з малою і приходили в поліклініку,то всі розмови були тільки з нею.А лікарка сидить собі щось малює,а на нас ноль емоцій.Знов ж таки про ту приватну.Мені її дуже хвалили,причому зовсім різні люди.Але коли я почала розпитувати детальніше,всім вона говорила те що й нам (при різних болячках)що всі хвороби від голови.Всім виписувала заспокійливе,всім радила пораніше відлучати від грудей (а то дитина буде дуже прив'язана до мами) і т.д.Видно комусь її поради допомагають,раз вона така відома.Але нам не допомогло,а тільки гірше було.

• Подобається Подобається x 4
  17. Diana

Diana мрійниця

Основне спокоїтись мамі, а дитині можна якусь гомеопатію (сон-норма, дентокінд)

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

сьогодні спробую нічого нового і підозрілого не давати їсти.побачимо,може то і животик

19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Це може бути від жаропонижаючих засобів.Почитайте в інструкціїї побічні ефекти того препарату,яким Ви користувались або реакція організму на температуру.Якщо так,то за день-два само пройде.

20. нталька

нталька Well-Known Member

Малий наштрикнувся оком на гострий кут коробки. трохи пожалівся, але заспокоївся. Зараз на білку ока є плямка-крововилив. Що в такому випадку робити?

Статус теми:
Закрита.