"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. katrinka

katrinka Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

ми от знову в Чорнобильській відлежали, тепер з бронхітом, якому дня не вистарчило, щоб в пневмонію перейти..... зараз доліковуємо вдома
    до речі лікуючий лікар у нас Романишин, думаю це жінка цього лікаря Романишина про якого дівчата пишуть. Теж молоденька і як лікарем нею задоволена

• Подобається Подобається x 2
  2. natusik

natusik Well-Known Member

можете в своїй поліклініці взяти у дільничного педіатра

3. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ой, так не хочу до неї показуватись:girl_crazy:

4. IraG

IraG Well-Known Member

А підскажіть будь-ласка- коли дитина мала застуду, соплі, кашель, один день температура. Ніби і відхворіли, але ще покашлюємо (мокрий кашель) ну і сопельки періодично - лікар каже вже одужує, але ще попиважмо проспан від кашлю. От а запитання таке, чи є дитина небезпечна для інших діток?? В нас є двоюрідна сестричка маленька, і незнаю чи варто туда їздити?

5. kati

kati Well-Known Member

як плануєш "ддавати в кишеню" то можна і без скерування, тільки подзвони і попитай коли приймає той лікар до якого хочеш потрапити.

6. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

А я то думаю, чого я така завжди весела ходжу від пертусину))))))))))) А то мене спирт етиловий розважає))))

Мій синочок також прихворів - має шмарклі і сьогодні почав покашлювати. Капелькі в ніс капаємо і завтра зранку хочу піти в аптеку за сиропом. А от за яким? Хтось мені радив Гербіон, але треба більше інформації мати.

Останнє редагування модератором: 5 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  7. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Гербіон, на скільки я пам'ятаю, йде з 2 років, краще давайте Проспан, він на основі екстракту листя плюща. Моєму малому суперово допомагав. А від сопельок можете взяти Афлубін або Анаферон дитячий (внутрішньо). Якщо Ви крапаєте носик судинозвужуючими краплями, то не використовуйте їх більше 5-7 днів, бо можете пересушити слизову.
    Не хворійте)))

8. natusik

natusik Well-Known Member

десь 5 діб якщо вірусне то посидіти вдома, а потім вже можна ходити(за відсутності температури)

9. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

У нас почався вчора кашель, сьогодні посилився,звечора температура,вже 38, соплей нема як таких. Лікарка казала ларингіт, каже горло дає такий кашель. Даю Ереспал, афлубін,ще завтра замовити порошок треба. Дівго той ларингіт проходить? Ще й 4 зуби лізуть каже

• Подобається Подобається x 1
  10. Олюська

Олюська Well-Known Member

Таню, а на зуби не може бути той кашель? В мене знайома казала, що її мала на зуби кашляла, то вона нічим не лікувала - сам пройшло

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

лізуть 4 зуби, але той хвороба теж

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

До речі, розмовляла вчора з одним досить непоганим лікарем, то казав, що останнім часом найдієвіше від кашлю тандем протаргол-еуфорбіум, такого яще не пробувала.

13. Loyal

Loyal Well-Known Member

Таня! В нас таке саме було. Як зайшла до лікарки - кажу кашель капець і не проходить. Глянула, що 4 зуби лізуть, і сказала лишитися того. Що в такий час все може загостритись. Для заспокоєння себе давати ромашку теплу пити побільше і можна віт С.

14. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Протаргол і еуфорбіум це краплі і спрей ДЛЯ НОСА. Можливо я відстала від прогресу сидячи в декреті, але в інструкції про кашель не сказано (принаймні в тій що я купувала півроку тому).

15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Мій котик захворів.Вчора прийшов з садку якись кволий. на вечір вже ніби веселий,але дуже червоний і пісявся часто,поміряла температуру-38,4.Вночі 39,4,а в 5 ранку нині- вже 39,7. В нього спазми якісь почалися, почало трусити.Ні свічка ,ні нурофен ніц не допомогли.викликали швидку,його понатерали,вкололи ,зараз спить.Але легені чисті,правда двічі закашлявся ініби трохи почервоніння горлишка є.Лікарка виписала антибіотик.Будем лікуватись.

• Подобається Подобається x 6
  16. нталька

нталька Well-Known Member

вчора-позавчора у діток трьох знайомих у різних кутках львова ентнровіруска почалась.:girl_sad: ех, літо!

17. Zlju4ka

а що то за хвороба така???:girl_in_dreams:

18. нталька

нталька Well-Known Member

температура, понос, рвота. Зазвичай через немиті руки-овочі-фрукти і тд. Це як я по-простому знаю. Не памятаю чи повітряно-крапельним шляхом передається. Нам зара порадили не гуляти у великих скупченнях дітей. Але ж як то? зараз же найкраща пора для спільних дитячих забав.

19. Zlju4ka

Ой.добре що в нас хоч нема ні поносу і рвоти.

20. odree

odree Well-Known Member

передається повітряно-крапельним і фекально оральним шляхом, але не через овочі-фрукти (хіба би їх хвора людина тримала)

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.