"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

та ми ж з передніми маєм проблему- сріблили, фторили....а все одно зкришились

• Подобається Подобається x 2
  2. Loyal

Loyal Well-Known Member

А в нас передні зубки взагалі надламані - так "вдало" впали. Що ж то з ними взагалі буде, боюсь навіть думати:8:

• Подобається Подобається x 3
  3. kati

kati Well-Known Member

Та ми ж теж " вдало впали"- тому і скришились, хоча сусідська дівчинка теж впала і відламала кусок зуба то та і тримається не кришиться

• Подобається Подобається x 5
  4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мій непослух нині заліз в кущі де росте ядовитий плющ (ні не той що бувший шипіловець, тобто депутат) і я вже зауважила в неї на личку і на животику червоні плямки. Журить мене то все, бо треба буде її вдома тримати і ліки антихестимінові давати.:sad: А то така зараза. Воно свербить страшенно. Дитина он неспокійна нині страшне. Такі істерики закатала мені нині ввечір що малам вислухати від своєї мами лєкцію, що я погана мама і чому я не лупцюю своїх дітей щоб вони то довго пам*ятали.:8:

• Подобається Подобається x 5
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

То твій найменший непослух, Марусю? :sad::sad::sad:

А де то в вас там такі штуки ростуть? І чому їх не винищують?

6. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Дівчатка,скиньте координати тих клінік,і прізвища перевірених лікарів,в ПП.(про всяк випадок:))

Ми сьогодні з малим на узі шиї йдемо.На контроль.переживаю.:umbrage:

7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А в нас вчора потекли знову сопельки, а на вечір мала як почала кричати, я вже думала швидку викликати, так кричала десь пів години, поки не вирвала трохи тих соплів, певно їй в голі стали,
    але звідки вони взялись я поняття не маю :sad:

• Подобається Подобається x 7
  8. Loyal

Loyal Well-Known Member

Буду дитину сиром напихати, щоб хоч якось вберегти. Бо я і не думала, що з тим проблеми будуть :8:

9. Оляна

Оляна Well-Known Member

Додавайте на кінчику ножа перетерту яєчну скаралупу до їди. це природній кальцій ї дуже добре засвоюється організмом.

10. Loyal

Loyal Well-Known Member

І не завжди виводиться нирками :8: Себто легко утворюється пісочок...

• Подобається Подобається x 1
  11. Irusya

Irusya Well-Known Member

Мартуська до року також впала "зубами" і надломила один з передніх різців... я страшно тоді переживала, що той зуб зіпсується швидко, але тьху-тьху все гаразд. Зараз взагалі непомітно.

12. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

У моєї коліжанки у діток проблеми з зубками-вона старшому з 2-ох років срібнить,а молодшому з року.І нічого не допомагає-зуби чорні,страшні,а в меншого взагалі передні верхні двійки взагалі стерті -прямо під саму десну:bad:

13. Irusya

Irusya Well-Known Member

Ходила сьогодні до лікаря, то сказав, що це не вітрянка, а стрептодермія. Казав добре, що відразу замастила то і добре що дитя не роздерло, бо може розкитути по всьому обличчю і голові... Мазати борним спиртом призначив

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

Прошу поради. В знайомої синочок (2,5 рочки, до 2 рочків був алергіком) має таку проблему: на ногах нігтеві пластинки вгинаються всередину, а не як в здорових нігтиків - опуклі. Крім того нігтики дуже ламкі, і малого болить коли їх обрізають. Здавали аналізи - то не грибкова інфекція. Може хтось порадить чим можна допомогти, може якісь травяні ванночки поробити, чи якихось продуктів побільше вживати, бо можливо через алергію і строгу дієту недоотримував якихось мікроелементів чи вітамінів:confused:

15. Маруся-мама

Ага, найменший. Воно таке самостійне і все хоче робити сама але часами то мені тільки додає роботи.

А в нас того добра повно всюди де є кущі. Я в себе на подвір*ї то тим зайнялась і вивела ту субаку спеціальним спреєм але он за те що вздовж дороги я не відповідаю.

Але, добре, що я оперативна і не дала тому ходу. Замазала дитині прищики спеціальним кремом від того плюща і сьогодні воно не розповсюдилось. Всетаки я краща мама, а ніж та за яку мене мають домашні. :xaxa:

16. odree

odree Well-Known Member

ну то спершу тре зробити аналіз на мікроелементи, а потім коректувати

17. Маруся-мама

Передайте знайомій що ті у кого нігті ростуть вниз ощадні люди так що з синочком її все в порядку. В мене навпаки ростуть догори а в моїх діточок власне так як ви описуєте. я нічого спеціального не роблю, просто вважаю коли вже трохи довші і треба обтинати, саджу дитину в ванну аби нігтики трохи змякли і за допомогою чоловіка саджу найменшу і обтинаю. А старші самі дають і нагадують що пора обтинати.

18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ой!були ми з малим на узі.Той "інфільтрат" чи "кіста недооперована"-яким ми так сильно переймались і думки лікарів розходились,і ми переживали, що то є--нарешті виявився внутрішнім післяопераційним рубцем.І його розміри порівняно з минулим узі зменшились вдвічі.І лімфатичні вузлики там лише трішки збільшені,а з іншого боку і знизу прийшли внорму.Я така рада!!!!:clapping::clapping::clapping:

• Подобається Подобається x 17
  19. Xomka

Xomka Well-Known Member

Маруся-мама, ви мене не так зрозуміли: саме не верхня частинка нігтика вгинається всередину,а сам ніготь весь ввігнутий всередину:8: хіба це нормально?:confused:

Odree, а де той аналіз можна здати, в будь-якій поліклініці?

20. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Вітаю вас!!! От бачиш все супер і ваше малятко вже здоровеньке!!!

Статус теми:
Закрита.