"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Irusya

Irusya Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

згідна з вами, педіатри не пояснюють, на щастя нам ЛОР пояснила.
    про 7 днів і тиждень класно придумано:)

2. zara

zara Well-Known Member

Привіт всім. В нас до сих пір коліки. Я вже практично все виключила зі свого раціону (ми на ГВ + прикорм), виключила все ,що може спричинити коліки в доціному раціоні, але нічого не помагає,вночі прокидається щогодини, вигинає спинку, видає пуки, плаче, вгамовується тільки після порції молочка. З каками все ок, раз на день або раз в 2 дні. І взагалі вдень поводить себе чудово, проблеми починаються, коли засне. Хтось поділиться досвідом? Така поведінка вночі є цілком нормальною, чи нести таки кудись на аналіз? І на що саме здавати, до якого лікаря йти? Гастроентеролог? Невропатолог? Чи може переросте? І коли?

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ми коли потрапили в лікарню у ЛОР відділення, нам соплі дали ускладнення на вуха, то мені там показали як давати раду з соплями - вони правда там шприцом з фізрозчином промивали, але можна вдома Аквамарісом або Саліном (це звичайний сольовий розчин який "витягає" соплі). Я беру Аквамаріс бо там пшикалка краща і по 2 рази в кожен носовий прохід і щоб дитина добре видула, підходить тим діткам які вже вміють видувати носик, можна ще грушкою тягнути, але вона може травмувати носик. І так бажано через кожні 2-3 години. Потім можна закапати краплями, я крапаю називіном, в лікарні крапали галазоліном, бо всі краплі мають судинозвужуючий ефект і якщо не прочистити ніс, то судинки звузяться, з носа не тече, а соплі і далі є в носику. Але це все досить важко зробити з малою дитиною.
    Щодо компресів, я колись гріла сіллю, натирала борсучим жиром, але після того все одно пили відхаркуючі сиропи, тому не можу сказати про ефективнфсть цих народних методів.

• Подобається Подобається x 2
  4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В нас такі проблеми почалися після славнозвісних антибіотиків, я таки аналіз здала знову-показало тільки стафілокок, поки даю курс ніфуроксазиду 5 днів, а далі побачимо, щось мені нічого робити не дуже хочеться, ще максимум, то куплю курс симбітеру, імхо.

5. Макарена

Макарена Well-Known Member

Думаю, вам варто проконсультуватися в лікаря, мабуть, до гастроентеролога, бо майже в рік це вже не коліки, які треба чекати, що переросте...

• Подобається Подобається x 4
  6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Абсолютно вірно-про таку схему розповідала приватний педіатр,і помічне.Використовувати протаргол можна до 10 днів.А дільничі немають часу то все пояснювати-"просто протаргол".

• Подобається Подобається x 3
  7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Zara, а як з кисломолочними? Наріне не пробували давати? І як в тебе з животом справи?

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

привітики.а в нас тече вушко...:sad::sad::sad::sad: я спочатку думала то сірки так багато,але помітила шо витікає час від часу річечкою шось.шо робити? ми ше в австрійі..до лікаря не підеш(((температури нема...у нас правда с тієйі сторони зуб лізе,де вушко те4е...а ше му тиждень мали соплі.чим можна помогти вушкові?

9. Ірена

Ірена Well-Known Member

я малому крапала "отіпак"
    але хто зна чи ви там купите...

10. Gala

Gala Well-Known Member

А я капала софрадекс.Лікар казала ,що вони добре лікують,хоча не дуже обезболюють.Якщо не болить,то вони дуже добрі.

11. Макарена

Макарена Well-Known Member

Попробуйте, щось з народних методів: сік цибулі, сік алоє, знаю добре прогріває ватка змочена в самогонці, а чи там її знайдете?:) Може щось вам підкажуть, що можна купити в їх аптеках? Ми капали аурисан, ще борний спирт гарно прогріває...Вертайтеся додому:clapping:

12. zara

zara Well-Known Member

в мене все ок, Наріне даю, але лікувального ефекту жодного разу не помітила ( А у вас добре він йде той кефір? З кисломолочних їсть Тёму без нічого.

13. Oddly

Oddly Well-Known Member

ой, мабуть знову треба видзвонювати свого приватного педіатра... і коли та медицина вже якось внормується у своїх послугах!!!!!!!!!!

14. ola-lyola

В мене вчора було класичне дитяче ЧП - запхала насінину соняшника в ніс. Верещить з перепугу і ще більше її затягує. Я налякалась сама, думала будемо з нею хором верещати, але якось опанувала себе, почала щось розказувати, а сама думаю куди з нею в 10 вечора їхати??? Але воно заспокоїлось і спокійненько видуло ту злощасну насінину.
    А сама і винна - ми ще немали таких ЧП, от я і розслабилась з тим насінням, лишила його біля дитини, та й взагалі, я з тим насінням, як дурний з фантиками, неможу без нього.

• Подобається Подобається x 5
  15. kati

kati Well-Known Member

від всього не вбережешся...... он сусідське дитя примудрилось виколупати ризинові кнопки з дитячого телефона і запхати до носа......

16. Люша

Люша Well-Known Member

В мене похресниця якось запхала до носа мандаринову шкірку, да так що та там почала гнити і соплі потекли зелені, кума пішла до ЛОРа, там і дізналися від чого соплі.

• Подобається Подобається x 3
  17. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

восени в нас ЧП також було, дали малим їсти гранат.... до того постійно контролювали як вони їдять, а потім як було вище сказано "розслабились"... Ми з чоловіком були в гостях, малі з мамою... мама на кухні щось робила, а тут Женя приходить і спокійно каже "бабуся, в мене в носі гранат застряг..." Мама перелякалась, каже руки-ноги трясуться... спробувала поверх носика погладити - без результатно... поклала на диван - а зернинки не видно - тільки хвостик, подумала про пинцет - та де там не залізе в носика, взяла зубочистку відламала гострий кінець і акуратно в зернятко всилила, а потім акуратно витягнула...
    Щастя, що Женька поводилась абсолютно спокійно і мама змогла витягнути, бо якби мала розплакалась, то напевне б швидку викликали... і ще "добре", що це була зернинка з м"якоттю...
    Дівчата, а як взагалі правильно поводитись при попаданні в носа твердих предметів?

18. ola-lyola

Я дуже мудра давати поради, коли нічого не трапилось, а сама в такому стані була, що все забула:8:
    Наскільки я знаю треба видувати, але легенько, щоб не пошкодити ніс. Нам це помогло, бо дитя ревіло і разом з соплями видулась насінина. Самому не витягати ні з носа, ні з вуха, щоб не запихати ще далі. І класичне "звернутись до лікаря".

19. kati

kati Well-Known Member

на сон ставте сухий компрес, гарно прогріє.В вас манюня, то дасться, бо мій вже брикається і не дається

• Подобається Подобається x 1
  20. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

В мене похресниця собі в ніс запхала шарік маленький і то так далеко,батьки навіть не думаючи зразу повезли в лікарню,там лікар швиденько витягнув цей шарік,казав добре шо самі нічого не робили.

Статус теми:
Закрита.