"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. katrinka

katrinka Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

ми вже вдома доліковуємось:)
    діагноз пневмонія, відкапались 5 днів, малий швидко поправився, але в лікарні рахуємось до понеділка

• Подобається Подобається x 2
  2. бульбашка

бульбашка New Member

Моєму Денискові вже в серпні буде 4 рочки але коли ми народилися в нас теж були такі проблеми.... Треба набратися терпіння бо тільки мамина ласка і турбота домагає таким діткам!!!! Наші проблеми лікарі повязували з тим що народилися ми з допомогою кесаріва .. все це нам знайоме..і ванни з травами майже до двох років..і релаксуючий масаж..але це не давало суттєвих результатів!А заспокійливі таблетки які приписував невропатолог було страшно давати!!!! Але зараз все гаразд!!!!

страшно давати ті заспокійливі порошки в нас теж таке було

Останнє редагування модератором: 23 Квітень 2009
  3. Олюська

Олюська Well-Known Member

Може хтось стикався з таким: я помітила в малої гульку на шию (в районі лімфовузла), мені здається, що вона збільшується, бо минулого тижня здавалась меншою. Що би то могло бути?

4. Gala

Gala Well-Known Member

У моєі меньшоі теж є збільшена досить мигдалина,але я це пов"язую з тим,що вона недавно хворіла...:umbrage:

• Подобається Подобається x 1
  5. Xomka

Xomka Well-Known Member

А на чий це ви допис дали відповідь?
    Щось не зрозуміло, ви все-таки давали ті заспокійливі таблетки чи ні, і якщо так, то чи був результат позитивний після них?

6. мамочка

мамочка Well-Known Member

Маєм нову болячку:
    дитина вчора впала і вдарилась губами об камінь
    верхня губа спухша, всередин ніби жовто-білий гній (але то тільки моя думка, мама каже що то просто пошкоджена слизова набула булого кольору)
    але найбільше мене лякає десна: над верхніми зубами вона посиніла-почорніла
    дитина не дає нормально подивитися, бо її болить, але коли забувається то і їсть нормально, і кусає на зуби.
    Як Ви думаєте, чи варто їхати до стоматолога? Чекати коли припухлість губи спаде чи варто терміново їхати? Шкода травмувати дитину візитом до лікарів, вона їх сильно боїться...

7. Xomka

Xomka Well-Known Member

А може можна стоматолога додому запросити, в звичайному одязі, може так дасть подивитись? Ну і не казати що то лікар. Біднятко маленьке, це ж треба так вдаритись:sad:

• Подобається Подобається x 5
  8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Не хвилюйтесь так, в ротику вологе середовище і все швидше заживає. Але все-таки напевно варто показати дитину спеціалісту, бо молочні зубки це дуже важливо, під ними закладені постійні зубки. Особисто я неможу подивитись дитині навіть горло - недає і раз проморгала гнійну ангіну. Моя також боїться лікарів - лежали в лікарні з усіма витікаючими наслідками - після того втікала від стоматолого, хоча це її хресна:xaxa: Ми возили її коли самі йшли до стоматолога просто на огляд, з часом вона привикла, що нічого поганого не роблять і відкриває ротик.

9. нталька

нталька Well-Known Member

Я трохи "акуратнічаю", я би звернулась до лікаря. Щоб підказав як доглядати за тою ранкою, щоб без проблем загоїлась. Якщо маєте знайомого лікаря, то може без дитини, просто описати все.

10. Oddly

Oddly Well-Known Member

Прокоментуйте, будь ласка! Дитині в чотирирічному віці при нежиті застудній виписали ПРОТАРГОЛ! що ви про це можете сказати?

11. katrinka

katrinka Well-Known Member

нам майже чотири, місяць назад теж протарголом капали.... а в чому проблема?

12. ola-lyola

Наименование: Протаргол (Protargolum)
    Фармакологическое действие:
    Антисептическое (обеззараживающее) средство.
    Показания к применению:
    В качестве вяжущего, антисептического и противовоспалительного средства наружно при воспалительных заболеваниях слизистых оболочек верхних дыхательных путей, мочевыводяших путей, конъюнктивитах (воспалении наружной оболочки глаза), бленнореи (остром гнойном воспалении наружной оболочки глаза).
    Способ применения:
    Для полоскания горла и смазывания слизистых оболочек используют 1-5% раствор. Для промывания мочеиспускательного канала при гонорейном хроническим уретрите (воспалении мочеиспускательного канала) - 1-3% раствор. В качестве глазных капель используют \% раствор по 1 капле 1-3 раза в день.
    Побочные действия:
    Не выявлено.
    Противопоказания:
    Не установлены.
    Условия хранения:
    В защищенном от света месте.
    Синонимы:
    Серебро протеиновое.
    Внимание!
    Перед применением препарата Протаргол вы должны проконсультироваться с врачом.
    Нам ці краплі призначали в пів-рочку. Ефект був малопомітний. Вони темного кольору, закапала перед сном а потім дуже налякалась, бо на подушці буи бурі плями.

13. Oddly

Oddly Well-Known Member

ось в чому проблема, принаймні для мене.

справа в тому, що нам ці краплі призначали, коли дитині було півтора місяці - вони досить слабенькі, тому для немовлят виписують. хоча чесно - користі ЖОДНОЇ не було. тільки одяг і постіль в темних плямах, які важко відпираються :8: але то таке.

якщо вони на маленьку дитину не діють, то чому на закладений ніс садкової дитини (тобто, тут варіант і вірусів і навіть інфекцій) мають подіяти?

справа в тому, що ми змінили поліклініку, тобто дільничного педіатра, у зв"язку з переїздом, лікарка довіри не викликає, а якщо будуть серйозніші проблеми зі здоров"ям?
    тому я хочу уточнити деталі - бо, може, все-таки, я суб"єктивно ставлюся до того всього і придираюся занадто?
    хоча з іншого боку - дитина в мене не перший день. і хворіє не перший раз. що на неї діє, а що ні - я більш менш орієнтуюся. але ж педіатр має свою схему і не прислухається ні до яких особливостей дитини. експериментує, коротше кажучи - а раптом подіє

14. ola-lyola

Можливо виписують як засіб, який має мало побічних ефектів та протипоказань але і наша поліклініка виписує протаргол майже всім.
    Особисто я перепробувала багато крапель, поки що зупинилась на промиванні Аквамарісом.

15. Holly

Holly Moderator

Якщо можна детальніше. Як то "на промиванні"?

І ще порадьте щось - мазі, компреси, народні методи(для натинрання/прогрівання грудної клітини). Мала сильно кашляє.

16. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Нам протаргол мало що помагає-краще вже після промивання закапати Риназолін.Правда він підсушує,і коли попадає в носоглотку,трохи пече

17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ми малому при кашлі мазали груди скіпідарною маззю,розтирали,оминаючи ділянку серця на ніч.І ніжки розігріваючою мазькою(купленою).а зранку розмарин+лимон+шалфей+лаванда змішували по пару крапель і розтирали(це нам гомеопат радив).:)Але крім того пили пертусин з сухою мікстуркою від кашлю.
    А при нежиті нам щось протаргол не помагав,а від аквамарісу в малого ще більше з носа текло і він страшно кричав, нервувався,то ми псикали "Еуфорбіум композитум".

Останнє редагування: 28 Квітень 2009
  18. Люша

Люша Well-Known Member

А ще від кашлю добре прогріває цибулевий сік 1 десертна ложка + 1 ложка меду. Що правда на всяка дитина то з'їсть, ну і алергікам не підходить.
    А нам так добре, я свого щей у ванну гарячу садила, в ній давала це випити і потім зразу спати.

19. Irusya

Irusya Well-Known Member

Про протаргол. Всі пишуть про нульвий ефект, звичайно він буде нульовим, якщо ці каплі закапати дитині в забитий ніс, тобто повний шмарклів... Потрібно спершу промити фізрозчином і лише тоді капнути по каплі чи по дві в кожну ніздрю, тоді він подіє як антисептик. Ми користувались навіть в 4,5 років за схемою три рази в день протягом 3-5 днів і результат був:).

• Подобається Подобається x 4
  20. Oddly

Oddly Well-Known Member

чому цього ніколи не пояснюють педіатри? :8:

і ще - як казав мені один педіатр - коли лікувати нежить - то він триває 7 днів, а коли не лікувати - то тиждень :)

Останнє редагування: 28 Квітень 2009
Статус теми:
Закрита.