"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

Лікарі зі швидкої-то взагалі особлива категорія:8::xaxa:
    Нам свого часу одна лікарка зі швидкої сказала, що не знає, від чого в дитини т-ра (була на зуби), але її треба збивати, починаючи з 37,5; інша лікарка сказала, що в дитини вірусна інфекція, яка вражає горло і кишечник:suicide:

2. katrinka

katrinka Well-Known Member

.... і ми знову хворі, вчора почався легкий кашель, вночі температура височенна ( десь 39, навіть не міряла, бо сама вже як термометр) до ранку, всю ніч промучились, а от зараз вже й кашель такий, що рвати починає і температура не дуже впала:8::sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 4
  3. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Так, схоже, знову якась віруска Львовом ходить. Наше чудо в суботу звечора мало трошки Т, вночі почав трошки рвати тим, що на ніч з"їв, вранці вже ніц в шлунку не було, то рвав просто слиною. Проносу не було. Т трималася вчора цілий день, ще сьогодні є. Вчора вдень з"явилася кропив"янка по всьому тілі. Ми самі поставили діагноз "харчове отруєння", але поїхали на Орлика, щоб підтвердили і подивились на ту кропив"янку. Там нас хотіли в стаціонар під крапельниці, ми чемно відмовилися. Дала ввечері 2 таблетки вугілля, за ніч кропив"янка пройшла, дитина вже не рве, більш-менш активна. Сьогодні мені сказали, що то вірусне щось може бути, а рвота через Т. В коліжанки в малого також раптом почалася рвота та пронос, висока Т. От думаю тепер, чи дійсно може якась віруска в повітрі.

4. Макарена

Макарена Well-Known Member

100% вірус. Навіть в новинах наголошували, що зараз сильніші вірусні хвороби, ніж в січні, коли дитячі лікарні були заповнені на 75%, а зараз на 115%...:no:

• Подобається Подобається x 1
  5. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Ой,а в нас також на вихідних була висока температура.ПРичому я спровадила своїх хлопців гуляти в суботу десь сьома вечора.ПРийшли,ніби все нормально,а після восьмої вечора в дитини різко почала підніматись Т.І какашки зі слизом.Так всю ніч ми і промучились.На протязі неділі температура то спадала,то піднімалась десь до 38(а поміряти не дасть,я вже приблизно знаю).Сьогоднішню ніч ми спали спокійно,без Т,але какшки і далі мені не подобаються.Маю підозру,що облизав брудні пальці.

6. зося

зося Well-Known Member

так навіть коли я пішла в аптеку, то фармацефп, чи як правильно .... сказала що зараз дуже сильний вірус, поменьше бути серед людей і коли виходити гуляти то мастити носик оксоліновою мазю, А коли така чудова погода як з дитинкою всидіти в хаті!!:clapping:

7. katrinka

то ми напевно і вхопили, якийсь вірус, бо дуже вже тяжко малому...:sad: далі височенна температура, кашель.... почав хрипнути, фантазія щодо лікування вичерпана....:confused:

8. masjanj4ka

masjanj4ka Well-Known Member

katrinka, нам народні методи цього разу практично не допомагали, а гаряка трималася 5 днів. Насморк, як я не старалася часто промивати носик, всеодно спровокував кашель. В результаті на 5 день - назначили антибіотик. Я дуже пручалася (перед тии давала Умкалор), але виходу не було - 5 днів гарячки, причому температуру було дуже важко збити. За 10 днів у нас все пройшло. Вірус якийсь ужасний зараз ходить! Видужуйте!

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

наша приватна педіатр повідомила,що зараз у Львові "гуляє" друга хвиля грипу.

10. katrinka

були сьогодні в пульмонолога, лівостороннє запалення легень:sad:, за два дні???!!! був легко забитий носик 2 дні, один день не сильний кашель, температура 1,5 доби, маємо результат.
    антибіотики, виходу нема. де ми його взяли:confused: реально не було де застудитись..... напевно вірус спровокував:umbrage:

11. kati

kati Well-Known Member

біднесенький Максик:sad::sad::sad:
    Видужуйте!:clapping::clapping:

п.с. а може все ж таки не запалення, нє?

12. katrinka

дивлячись на нього сумнівів не виникає, йому дуже зле:sad:, гірше ніж коли було двостороннє підтверджене рентгеном:umbrage:

13. kati

kati Well-Known Member

тримайтесь!!!!!!!! а як сьогодні Макс?

14. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Приїхали з Мукачева...вийшли з поїзда..вчора соплі почались...вночі чистила носик..бо ті соплі повний рот ними був забитий..таких ще не було..сподіваюсь далі не піде..хоча я вже нівщо не вірю

15. natka75

natka75 Well-Known Member

це напевно зміна клімату, там напевно вже давно весна і тепло?виздоровлюйте пошвидше!а я думала у мого малого стоматит почався, якась біла плямка в ротику....але чоловік каже, що то він падав,вдарився бородою і прикусив собі напевно....темп.нема Богу дякувати!

16. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ну чого ви так відчайдушно?Все обовязково буде добре.Має бути і буде.:):)

17. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

natka75 у нас таке також було-впав,вдарився,і не заживало-в роті ж кислотність достатня для розмноження бактерій.Відповідно,їжа яку їсть дитинка залишає на ранці свої частинки.Організм реагує як на інфекцію.В мене так постійно,коли собі прикущу щоку.Я мажу тоді синькою(медичною,бо раз чоловікові сказала купити, а він чуть не купив для білизни:8:) або антисептиком Хлоргексидин.

18. katrinka

... а ми в лікарні на дністровській... малому ставало гірше, поїхали в лікарню, тепер лікуємось, святкувати Пасху будемо з медперсоналом:umbrage:

• Подобається Подобається x 5
  19. kati

kati Well-Known Member

:sad::sad::sad: а який діагноз вам ставлять,запалення?
    тримайся,вище носа, максіку передається твій настрій....в якому ви відділені? якщо треба щосб ти дзвони

20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

і ми захворіли,горло дало температуру і нежить,вчора була лікарка-ніби нічого дуже серйозного,але свята проведем вдома:sad:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.