"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніка

Ніка Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

Може хто щось порадить з досвіду?
    маємо бронхіт. не знаю - легкий чи не дуже, але хрипи відчуваться добре. п.ємо кучу сиропів, правда половину малий випльовує...є один антибіотик - лікарка сказала, що без нього ніяк, бо дитина ще не вміє відкашлювати і може бути застій мокротиння... :sad: а ще натираю зігріваючою маззю, закутую, наніч роблю компреси, а вдень масажики, щоб краще відкашлювалось.
    може ще щось?

• Подобається Подобається x 1
  2. kati

kati Well-Known Member

дивлюсь по віку....і незнаю чи вам вже можна таке робити....моя лікар дуже хвалить гірчичні обгортання( своу малому не робила бо він зараз в такому віці що недається ніяк).
    Значить треба вирізати з паперу дві частинки на спинку і груди по типу жилетки . Наклеїти на цей папір гірчичники лишаючи місце де серце....приклати таку жилеточку до дитинки до тіла папером,загорнути пеленкою вдіти кофтинку і так на пів години.

• Подобається Подобається x 3
  3. odree

odree Well-Known Member

а то в вас почалося після моря???

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

у нас теж........:sad: П"єм чорну редьку з медом (сік)+натирання маззю від доктора Тайса+сироп від кашлю. Вроді вже легше

5. katrinka

katrinka Well-Known Member

у нас бронхіти часто були, але після двох років....... навіть не знаю як в такому віці лікувати:confused:
    спеціальні масажі роблять, щоб мокротиння відходило, я потім сама вже їх навчилась робити. нам добре допомагав сироп "гербіон первоцвіт" він має натуральні складники, також мікстура від кашлю з пертусином. стопи натирали скипідаровою маззю, а спинку, грудки гепариновою. дівчата писали про борсучий, гусячий жир - спробуйте, принаймні не зашкодить.

• Подобається Подобається x 2
  6. katrinka

а чорна редька з медом - це дієвий рецепт ще від бабусь, ми пробували :y:

7. Ніка

Ніка Well-Known Member

а сік як робите? перетираєте і видушуєте? і як дитина п.є? бо у нас не всі сиропи проходять, деякі так розлітаються по всій кімнаті!!! :sad:
    але нам ніби теж стає лешге. :) вдень постійно натираю і зав.язую бабиною хусткою. то дідо з малого сміється, що він як німець під Петербургом у війну. :xaxa: але принаймі вже в грудях так не свистить!!! :ninja:

8. kati

kati Well-Known Member

\берете редьку, вирізаєте серединку , туди закладаєте мед, через пару годин редька пустить сік- йогоі давати пити дитині,не розбавляючи

9. Света

Света New Member

Привіт всім!Донечці 1 рік ,вже третій день температура,сопельки,почервоніли очки і сльозяця.Температуру збиваю "нурофеном" і даю "анаферон".ЛІкар радив давати "амоксил"але я читала що антибіотики при грипі не діють.Прошу поради!!!

10. Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

у нас гриппом вся семья переболела.и у нее температура была.а какает она у меня жидковато все время.у нее стафилаккок был в большом количестве и дизбактериоз.мы его лечили а толку мало.сеичас тоже нифураксозид пьем уже 6 день и изменений нет.биогая и мукозу еще нам прописали.пока лучше не стало.а прожилки после гриппа начались.:sad:

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

З редьки вирізати серединку - - внеї мед. Через деякий час з"явиться на поверхні сік - збираєте його ложечкою і дитині. Через деякий час знов збираєте сік і т.д. Малий вроді охоче п"є, як не хоче, то задурюю і все-дно вливаю:)

12. Katrin

Katrin Well-Known Member

Ось і ми потребуємо допомоги.
    Вночі тем-ра 39,2,зараз 37,5-37,7. Ніс забитий і кашляти почала, кашляти їй явно боляче, бо таке враження, що зараз рвати буде. Почала давати мікстуру від кашлю, ще якісь противірусний в аптеці дали. Що ще можна?

13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я так в вагітність лікувалась.Класна річ!!

14. mayscream

mayscream Well-Known Member

Аквамарис спрей в горло по одному розпилюванню щогодини.Солона водичка - альтернатива полоканню(якщо воно червоне).

15. Туся

Туся Well-Known Member

Привіт всім матусям! Хочу з вами порадитися. Моя доня, їй півтора року, нещодавно затемпературила. Вночі температура підскочила під 39. Вранці прийшла педіатр і сказала що в неї ангіна, причому гнійна, виписала колоти антибіотики. Я оддин день поколола, тоді звернулася до толкового лора, він сказав що ніякої ангіни приблизно нема, нетреба ніяких антибіотиків - то в неї різці ріжуться, причому 4 зразу. Заспокоєна я пішла додому і лиш давала жарознижуюче. Та температура трималася 5 днів... Тоді ми вирішили ще піти до іншого педіатра, щоб послухати її. Педіатр підтвердила що ангіни небуло, що дійсно зуби ріжуться і сказала ще здати сечу. Сеча виявилася поганою, вказувала на хворобу нирочок і нам назначили колоти антибіотики.. 5 дні колола, температура за той час впала і тоді аналіз кращий став.. Ще 5 днів фурагін..знов аналіз погіршав.. Тепер даю нітроксолін і діпірідамол... Лікар каже що такі хвороби лікуються по пів року.. А зуби так і не вилізли... Може то бути на фоні зубів? Чи хтось стикався з таким в діток? Наперід дякую

16. katrinka

в моєї коліжанки малий у 3 рочки захворів запаленням нирок, теж ознакою була висока температура кілька днів. вони лікувались на огієнка, прізвище лікаря не пам"ятаю (можу запитати), гарне лікування, швидкий результат. вже півтора року пройшло від цього часу і скарг на нирки не було. вони дуже задоволені, що попали до цього лікаря. чим лікували запитаю, знаю що лікування було близько двох місяців.

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

у нас все минулосяч за 2 дні!!!!! виписали нам АНАФЕРОН від температури і вже на вечір темперратупа впала до 37,6,а на ранок було 36,8.то ми в суботу були трохи в гостячх,а вчора півдня подорожували:)
    нурофен і ефералган навіть не пригодилися:y: так і сьоять запечатані ше:):):):)

• Подобається Подобається x 7
  18. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Захворіло моє маленьке чудо. Нежить, несильний стоматит. Вчора ввечері почала тягнути праву ніжку. Переспала ніч, встала зранку попісяти - знову тягне ніжку. Таке в нас вперше. Цілу ніч проревіла, напилася заспокійливого і знов реву... Порадьте, будь ласка, якогось лікаря...

19. мамочка

мамочка Well-Known Member

Яська Березнева, не хочу Вас лякати, але в мене в 5-річному віці був ревматизм і я теж спочатку тянула одну ніжку, а потім взагалі перестала ходити. Здайте розгорнутий аналіз крові, а найкраще поїдьте в лікарню, нехай спеціаліст огляне Вашу доню
    В мене цей ревматизм почався після ангіни, яка дала таке ускладнення.... Ваша дитина останнім часом чимось хворіла?

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Зараз хворіє. Має нежить і несильний стоматит. Ідемо до хірурга сьогодні. А як Ви зараз? Що Вам допомогло?

Статус теми:
Закрита.