"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. odree

odree Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

ну найз якийсь час всім призначали, то вже пізніше його заборонили

2. odree

odree Well-Known Member

:8: то вона б або підівчила дерматологію, або не виходила за межі кардіології.

• Подобається Подобається x 2
  3. Loyal

Loyal Well-Known Member

І нам Тридерм рекомендувала, здається, алерголог в поліклініці 2-гій. Я маю гомеопатичну Ірикар, на решту, після прочитання інстукції, рука не піднялась.

4. nim

nim Well-Known Member

а чим ви б радили користуватись,якшо появляється якийсь висип на дупці?

5. Irusya

Irusya Well-Known Member

Я колись доці попу деситином мастила, за необхідності. Одрі, він безпечний?

6. nim

nim Well-Known Member

це мазь,крем?скільки коштує?

7. odree

odree Well-Known Member

залежно від чого і коли
    є періоди коли сеча дещо міняє свій склад, тоді разом з використанням підгузників у дівчаток появляються страшенні дерматити. вихід один - максимально обходитися без підгузника, підмивати за мірою потреби, а не фанатично (бо часте підмивання дівчаток теж не є добрим)
    і на дерматити від підгузників потрібно підібрати на що дитинка найкраще реагує, а це такі препарати :бепантен, деситин, драполен, оливкова олія, траумель (крем).
    і ще добре підсушують шкіру травички -ромашка, череда, кора дуба (але дуже слабкий розчин, бо сильний має дубильні властивості)

так, і мені дуже подобається. але без зайвої потреби не потрібно нічого використовувати

Останнє редагування модератором: 10 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  8. nim

nim Well-Known Member

нам порадили Судокрем,він безпечний?

9. odree

odree Well-Known Member

10. nim

nim Well-Known Member

а скільки часу маєте поносик?

11. Loyal

Loyal Well-Known Member

Мазь. Коштувала десь 30-40 грн влітку

12. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

а як вам поставили такий діагноз? І взагалі, як можна виявити то просто кашель чи вже шось гірше?
    Щодо сухої мікстури, в мене малий пити її відмовляється, в подруги є СИРОП ПОДОРОЖНИКА ДР. тАЙСА то дитина його обожнює, а вас які сиропи полюбляють, а може є якісь супер дієві???

13. Natalka

Natalka Well-Known Member

olenkastar Якщо я правильно зрозуміла, то атоп.дерматит у маленької вже давніше, а понос після гостини. У подібних випадках наша педіатр зазвичай призначає сорбент на 2-3 дні (не більше) + біфіформ, На дупцю - крохмаль, тальк, відвар череди вона підсушує шкіру. Порадьтеся з лікарем, якому довіряєте.
    Пи.Си. На мою думку сорбент (у випадках коли щось не те з*їв допомагає краще за більш активні ліки) - це з власної практики. Сорбент варто було б попити і вам, щоб різна бяка менше потрапила в молочко.
    Одужуйте!

• Подобається Подобається x 1
  14. tatca03

tatca03 New Member

можу дати хорошу пораду попробуйте закапати носик алоє. Зірвати один листок і по дві капельки в кожну ніздрю видавити зранку і в вечері. За 3 дні носмарку немає провірила на своїх дітях.

15. Макарена

Макарена Well-Known Member

Ми теж попці крохмалем допомагали, але перед тим потрібно зняти подразнення. Розводили горілку, але найкраще самогонку, бо там є ефірні масла, на половину з водою, щоб не пекло. Промити, а коли трохи підсохне, то крохмалем дуже рясно. І так поки не зійде подразнення, а потім лише крохмалом і до сих пір користуємся. І старшому посипали, поки в памперсі ходив.

16. Nata

Nata Well-Known Member

Дитині шкіру обробляти горілкою від подразнення?! :8::8::8: Ви не пробували собі подразнену шкіру горілкою обробити :xaxa:

На крайній випадок намастити крохмалем помиту дупцю. І без підгузника! Хоча би поки подранення не пройде.

• Подобається Подобається x 8
  17. Улянка

Улянка Well-Known Member

В нас з сиропом від кашлю жах. Проспан даю. Не п"є його ні в яку. Пару раз виходило здурити наливши його не в ложку а в яскраву кольорову підставочку для яйця(ну типу таку що в формі рюмочки). А тепер ніяк. І кашляє жахливо. Так боюсь щоб запалення не пішло. Напевно завтра лікарку викличу. Вже було краще і от знов гірше.

18. Олюська

Олюська Well-Known Member

Люди, а де ви дітям своїм аналізи здаєте (кров з пальчика, сеча)? Бо ми останній раз робили через знайомого лікаря в дит.будинку, а тепер він пішов у відпустку. Щось мене мусолить дуже та незрозуміла т-ра 37,0, треба поздавати аналізи

19. Nata

Nata Well-Known Member

Аналізи я здавала в Медісі. Писали дівчата, що там добре роблять, та й ніби проблем не було. Ми їздили на Дністерську, їх сайт.

Уляночко, у мене теж проблеми із "заливанням" ліків. Часом допомагає шприц від Панадолу, якщо не встигає все виплюнути :)

• Подобається Подобається x 4
  20. Улянка

Улянка Well-Known Member

Та от тільки від кашлю даю тепер бо пробувала дати афлубін-знов зайшлась:sad: З тим заходженням жах повний. А от таблетки антероферону їсть класно. Просто не розчиняю а даю цілу таблетку як для дорослих дітей, і вона смокче її

Статус теми:
Закрита.