"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: "-03" Хворіє дитина. Поради.

в мене теж сестра хворіла,а я ні....тепер думаю,чого ятоді не перехворіла,ех...

• Подобається Подобається x 1
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Як сказав мені лікар в інфекційній лікарні( я захворіла вітрянкою в день пологів :8:),хворий вітрянкою є безпечним для оточуючих на п"ятий день після останнього висипання.

• Подобається Подобається x 7
  3. katrinka

katrinka Well-Known Member

я теж в дитинстві хворіла свинкою, а мій брат ні. нічого страшного, літо здається було, бо по вулиці гуляла, тільки в хустку зав"язували мене разом із шиєю, швидко пройшло

• Подобається Подобається x 2
  4. нталька

нталька Well-Known Member

kati, скажіть, будь ласка, а прививку Ви синові робили від свинки?

5. kati

kati Well-Known Member

робили,моя педіатр каже,що в нас дуже лега форма,зазвичай при свинці і температура шарахає,і припухлість набагато більша....надіюсь що власне через прививку ми то перенесемо легенько

6. Xomka

Xomka Well-Known Member

З іншої сторони а ну і в дитинстві би перехворіли і зараз:8: Будемо надіятись що ваш стійкий дитячий імунітет зберігся і тепер теж скаже свині НІ;) Тримайтесь, завтра вже весна, а так як перші тижні все тане, тече і всюди болото, то й сидіть собі вдома спокійненько, а там відразу на зелену травичку і листочки;););)

• Подобається Подобається x 3
  7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я теж, дотепер памятаю то "кисле" відчуття...мама в той день купила смачнущого тортика і кусаю я його а мене аж перекривило ну а далі по плану свинки)

8. Макарена

Макарена Well-Known Member

Дівчата, а як у ваших дітей зуби четвірки вилазили? Бо в нас температура 38 вже другий день тримається. Ми лише вилікували вітрянку, потім простуду з кашлем, тому інше крім зубів припустити не можу. (Чи варто?)Бо нема ні нежитю, ні кашлю, горло нормальне. Лише температура і пронос. Думала з"явиться зуб і пройде, а він уже майже виліз, а не може десну прорізати. Зараз чекаю лікарку і її діагноз.

9. VIKI

VIKI Well-Known Member

У мене мала сильно сутулиться. Хтось може порадити хорошого лікаря який займається такими проблемами?

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Поміряла Даркові температуру - 40. :sad:
    Руки трясуться. Дитина тиждень хворіла, кашляла, у п'ятницю вже було 36,6 і майже не кашляв, а тут знову. На 6-ий день все раптом вернулося. Переживаю, страшне. Якщо температуру не зіб'ю, поїдемо на швидку, мабуть.

11. Liliyah Romanova

Фух, збила до 38,3. Зараз накачаю ще бузиною і вкладу спати, якщо вдасться.
    Може, ще хтось якісь чаї порадить? Я ще шипшину маю, але не знаю, чи дитина то питиме.

Порадьте будь ласка!

Останнє редагування: 1 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  12. карапуз

Лілю,ще чай з липи збиває температуру.
    У нас у Львові теж вірус "блукає" :no:.Симптоми-кашель,нежить і висока температура.

• Подобається Подобається x 3
  13. kitka

kitka Well-Known Member

Ой Лілю:sad:, Ви - там биваєте температуру, а я - тут: чоловік заразився вітрянкою від дітей. Вітрянка в 34 роки - це я вам скажу щось:8:. Другу добу температура височезна тримається, вже не знаю, чим збивати. Ще толком нічого не вибило на ньому, тільки на чолі... А в Данусі мордяшка обсипана, попа, піся:sad:, а скубеся як.... не розуміє, що то не можна скубти.

14. карапуз

Не знаю чи втішу Вас,але моя Юстина,яка хворіла на вітрянку у 4 роки,поздирала всі прищики,які змогла дістати,то лишень на животику має один знак:umbrage:.

• Подобається Подобається x 6
  15. Liliyah Romanova

Ой, Kitko, я вам так співчуваю!
    Мій чоловік таке з нами мав минулого тижня. Обоє в ліжку з малим лежали хворі. А він біля нас бігав...
    Але я от картаю себе, що піддалася на переконування лікаря й дала дитині антибіотики. :sad: Хоч я йому й даю пробіотики вже тиждень, то все одно... Не видно, щоби вони діяли. :sad:
    Так то є, коли чоловік і жінка мають різні погляди на лікування. Ех... :umbrage:

• Подобається Подобається x 5
  16. kitka

kitka Well-Known Member

Та я теж так думаю, що не мало б лишитися. Тим більше, що вони дуже маленькі за розміром. От у мене залишилися на лобі три сліди, бо я мала у 12 років вітрянку, і прищі були 5 мм і більше:8:.

17. Liliyah Romanova

У нас те саме. Кажуть, що то якийсь респіраторний грип. Дитина вже тиждень гавкає. Від вівторка мав 39.4. У четвер вже було 38.1, а в п'ятницю та вчора взагалі нормальна температура. І я переживаю саме тому, що вернулося. :no:

18. карапуз

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

У мене обоє хворіють уже тиждень і щось немає ніякого покращення :umbrage:.Їм і не гірше, але і не краще :no:.Так не хочеться давати антибіотик...
    Діти вже не знають куди себе подіти в хаті,нудяться,і я разом з ними .

19. kati

kati Well-Known Member

в тебе хоч двоє бавляться собі....а в мене дома взагалі дурдом.....

20. Зануда

Зануда Well-Known Member

Люди, я в шоці. Від п"ятниці почалася та противна віруска - нежить, кашели дикий та температура під 40 (під 40 то означає 39.9) Температура збивається дуже погано - ні свічки, ні сиропи не дають ефекту, вже обтирали дітей водою з оцтом, робили "клізму". Діти по ночах не можуть спати, виснажені відсипаються вдень. Їсти не можуть, тільки п"ють. Сьогодні зранку в Терези знову була 39.5, їй крутилось в голові і боліло все тіло, вона навіть рукою не могла поворушити. :sad: :sad: :sad:
    Після прийняття відповідних "мір" температура нарешті знизилась - вперше за три дні. Ожили. Бігають по хаті, надувають кульки, вже встигли пересваритись і помиритись по пару разів. :xaxa:Лежать тепер дивляться мультики, але як закашляють, то я аж здригаюсь. Давненько мої діти так не кашляли.

Статус теми:
Закрита.