"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: "-03" Хворіє дитина. Поради.

ВСЕ,я зла і недобра. малий розсмаркався, вчора ще й температура була, прокашлює.....ні носа закапати,ні випити ліки,нічого не хоче.....що з ним робити незнаю....ХОЧУ ТЕПЛА І ВЕСНИ.....втомилась....

• Подобається Подобається x 11
  2. VIKI

VIKI Well-Known Member

Часто хворіємо

Моїй доці 5 років, вже 2 роки записані в садок, однак довше 10 днів, ще ніразу не ходили, бо відразу хворієм (завжди з температурою). Проблема не психологічна, бо садок їй подобається. Хворіє довго - 3-4 тижні + 2 тижні долаєм залишкові явища (пошмаркування, покашлювання). Часто я не витримую натиску мікроба і теж підхоплюю хворобу :umbrage:. Проблема не тільки в садочку, ми легко підчепилюєм віруси і в інших колективах.
    Якщо хтось стикався з подібною хворобливістю і може порадити якісь заходи, обстежання чи лікарів ( в тому числі імунологів) буду вдячна.

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Часто хворіємо

може розкажіть як Ви лікуєте просте вірусне? як лікуєте нежить?

4. VIKI

VIKI Well-Known Member

Пробували різне: промивали ніс, розкладала часник, трави протизапальні, акваморіс, солін, ромашка з молоком, мазь в ніс (усі її мажуть, назву забула), протаргол (останній деколи підсушував, але остаточного видуження не давав). Від кашлю - грудний збір, різноманітні сиропи, розтирання, пластир. Ух , мабуть щось всеодно забула.

Щоб не робила, але не можу зупинити нежить, який щойно починається, він всеодно розвивається до максимуму. А ще робили намисто з часнику, от воно трохи здається допомагало встояти від захворювання, а може повезло.

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А можливо дитинка алергик? Я довго лікувала нежить а виявилось що то алергія, в садку якраз робили ремонт і ми мали алергію на буд.пил.
    А проти вірусів нам допомогла гомеопатія - імунол по 3 горошинки 3 рази на добу. Але треба наперед консультацію гомеопата.

6. kati

kati Well-Known Member

в нас свинка:sad::sad::sad:
    я в повному ауті....за....:cesored: мене вже все:sad:

• Подобається Подобається x 17
  7. Макарена

Макарена Well-Known Member

Спробуйте розчин соди (чайна л. на скл. води) закапувати (цілу піпетку) в ніс, та слизь і витече, а заодно сода і підсушить "рідку водичку".

"свічки Вібуркол у тому ж числі, але, коли сьог. t*C у нашого малюка (після свічки Вібуркол) піднялася ще вище , ніж попередній раз до 40,2*С, то вже я не вагалася - і дала йому дозу Нурофену..."

Свічки потрібно ставити лише після очисної клізми, так, як залишки їжі сповільнюють дію ліків. Отже температура у вас не піднялася від свічок, а просто не знизилась.

НЕ ХВОРІЙТЕ!

• Подобається Подобається x 1
  8. Андріана

Андріана Well-Known Member

в нас нині була "весела ніченька" :8:, Юля вчора шось дуже з апетитом їла, погано пережувала, всю ніч :bad:, я як вижатий лимон, не спала пильнувала шоб де не захлинулося.
    Людоньки що ви робите в таких випадках? бо трохи страшно було. не знаю чи шось таким діткам можна давати з ліків, ми просто промивали шлунок, тобто їла цицю і вертала (сама теж в таких випадках можу тільки заливатися чайом)

• Подобається Подобається x 2
  9. kati

kati Well-Known Member

а температури нема?
    може отруїлась?

10. Андріана

Андріана Well-Known Member

нема і не було , перший раз як вирвала були кусочки їжі непережованої це в 2 ночі, а їла страву в 2 дня, і більше нічого такого не такого не їла, тобто не отравилася, просто шлуночок не справився з непережованою їжею, по суті нічого вже аж такого страшного, але вимучилися цілу ніч:8:

11. kitka

kitka Well-Known Member

Не біда, вишкрябаєтеся з того:)...
    Я що хотіла спитати у Вас, не маєте десь аватар, де жіночка не з фужером, а з пляшкою повною для мене (жартую звичайно:xaxa:) : Ромчик з вітрянки виліз, а сьогодні (рівно через 14 днів) Дануся вже має "гарні" прищики на грудях, шийці, попі....:8:. Температури поки що нема... Каприииизна:no:....
    Мені цікаво, може хтось знає точно чи десь читав, от коли починає вже вибивати, то дитина вже незаразна, чи як? Бо я в інтернеті поперечитувала різні статті, то однозначної відповіді ніде нема...

12. Макарена

Макарена Well-Known Member

Ой в нас теж тільки вітрянки скінчилися. Діти бігали по хаті, як два Шрека, бо прищиків було море, замазували не крапочками, а мастили пензликами.
    А дитина заразна до тих пір, поки її сипе і є температура. В цей час можна заразитись, а вже того, хто заразився може висипати протягом 21 дня (інкубаційний період).
    До речі, що нема температури, я теж тішилась перший день, що в меншого легша форма, а потім, як пішло - 41... і висипка, ми аж швидку викликали. І вони нам сказали, що друга дитина набуває важкості попередньої + своє...
    Але не лякайтеся через місяць забудете і імунітет залишеться, хоч кажуть, що можна хворіти вітрянкою 2 і більше разів.:8:

• Подобається Подобається x 3
  13. kati

kati Well-Known Member

ага і я таке вичитала

ахворіти точно можна не один раз(подруга хворіла 2 рази)

14. kitka

kitka Well-Known Member

Я теж таке чула, але один лікар мені казав, що вітрянка повертається кілька разів, якщо першого разу вона була застуджена, тобто дитина гуляла під час хвороби на вулиці, а не вилежала своє. Не знаю, на скільки це логічно і правда:confused:.
    А Ромчик переніс досить нормально: протягом трьох днів температура коливалася від 37 до 38,6, і прищики були відносно невеликі, і не чесався особливо. Доречі, тільки вчора ввечері мисля була, що от Дануся проскочила, і на тобі:)

15. odree

odree Well-Known Member

коли немає нових висипань - тоді дитина вже не заразна

16. odree

odree Well-Known Member

зазвичай після перенесеної вітрянки залишається стійкий імунітет. але є ПООДИНОКІ випадки, коли може повторитися, але в більш стертому перебігу

• Подобається Подобається x 4
  17. kati

kati Well-Known Member

дівчата,моя подруга перехворіла вітряною два рази-в дитинстві в сильній формі,івінституті-ще в сильнішій......а лікар її-перехворіла 3 рази!!! вдитинствіі два рази від своїх дітей

18. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

м-да, я теж часом думаю як все таки важко ті діти даються...:8:
    А ви вже свинкою хворіли?... Колись лікарі казали шо свинка в хлопчиків гірше ніж в дівчаток.. В мене в сестри теж була свинка в 8 класі, але вона нормально її перенесла і ми ніхто не захворів, хоча ше ніхто нею не хворів.. А що свинка починається з соплів і кашлю (так було в вас), чи то вже інша напасть...
    В мене теж малий все закладений тепер ше кашляти почав:sad: а ше мене турбує те шо він не може їсти їжу кусочками, одразу давиться і то всьо назад виходить, я вже все блендером збиваю, але тільки маленький кусочок попадеться то одразу... вчора їв кашу то все ліжко... я так думаю то в нього горло подразнене, чи шо то таке? Ох, і я хочу втекти кудись хоч на день:8:

19. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

В нас минулого року таке було, звечора я погудувала малого зупкою з брюсельскою капустою, нормально їв на ніч, вночі, а зранку як поїв, то все вирвав і так два дні+понос... я думаю йому та капуста забродила, тому чистився два дні... більше таку капусту не купуємо:xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я в дитинстві перехворіла свинкою, а моя сестра, з якою спала в одному ліжку - ні :confused:. Для хлопчиків свинка може бути небезпечною в період статевого дозрівання, а в дитинстві і хлопчики і дівчатка переважно однаково переносять хворобу.

Останнє редагування: 27 Лютий 2009
Статус теми:
Закрита.