"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Нежить. Що робити?

Вушка можна лікувати настойкою часнику на олії, в нас є спеціальна продається в травяних аптеках.
    Далі, лікуйте, промивайте носик соляним розчином. Якщо ви зауважуєте що в дитини таки є хрипи в грудях то попробуйте зробити компреси або з теплої оливкової олії або із скипидару. Хоча я особисто скипидар не раджу, бо він може дуже легко спалити шкіру, тому краще з теплої оливи на груди і на спину.
    Але, на такі процедури беріть старі речі, бо після того їх вже не випереш а прийдеться все викидати.

• Подобається Подобається x 3
  2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: "-03" Хворіє дитина. Поради.

Тоді не знаю. Може і справді варто попробувати якісь трави. В нас тут є одна францужанка яка займається траво-лікуванням, то вона мому малому з перших днів зробила суміш трав аби в нього сходила його висипка. Що то були за трави нажаль не знаю, але якщо вона дозволила малому пити з перших днів народження то видать можна було.

3. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

скоріш за все, тут відповідь на Ваше питання. насмарк чим лікуєте?

4. odree

odree Well-Known Member

ось, як і обіцяла Інструкція для застосування КРОПИВИ ЛИСТЯ | Urtica dioica

5. нталька

нталька Well-Known Member

Звертайтесь до гомеопата.
    А ще є народні методи - капати сік цибулі або сечу.

• Подобається Подобається x 1
  6. мамочка

мамочка Well-Known Member

А хто Вас лікува ці 3 місяці?

У мого брата були в дитинстві недоліковані отити (мама теж шкодувала дитині антибіотики давати), то потім в нього утворилася дірочка в барабанній перетинці і з вушка завжди текло... Я б не радила займатись самолікуванням. Моя доня тільки що перехворіла двостороннім гнійним отитом. Нас лікує хороший лікар з Охмадиту. Може Вам варто просто змінити лікаря?

7. Olia

Olia Well-Known Member

а я вже незнаю що робити, в малої лізуть нижні ікла, вже другий тиждень насмарк. Що я вже не робила: капала алоє, цибульку, фізрозчин, називін, гріла яїчком...нічого не помагає. Може хтось щось підкаже? а може не треба нічого робити, бо то зубки? А дитинку так шкода:umbrage:

8. Олюська

Олюська Well-Known Member

Olia, та якщо то на зуби, то вам ніякі ліки не допоможуть. Хіба краплі до носа можуть прискорити прорізування зубчиків:xaxa:

9. мамочка

мамочка Well-Known Member

у нас теж полізли останні 4 молочні зуба, і знову дитина вся в соплях і вночі кожну годину просинається з криками... тяжко....

10. Olia

Olia Well-Known Member

то напевне у всіх Яночок зараз зуби лізуть, а мамочки переживають:xaxa:

11. kati

kati Well-Known Member

ми тримались,тримались....і от вчора вечором захворіли.....в Саши темперетура 38,але більше нічого.....чекаю сьогодгні лкаря...мож шо скаже......:sad:

12. Gala

Gala Well-Known Member

13. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Ну є ще гомеопатичне лікування. Мій дуже людить ті гранульки (вони зроблені на цукрі якщо не помиляюся) і ефект від лікування суперовий

• Подобається Подобається x 4
  14. Gala

Gala Well-Known Member

А як називаються?

15. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

А ви консультуeтeсь з гомeопатом чи самi визначаeтe який гомеопатичний прeпарат потрiбний? Бо я нiби й читала книги по гомеопатii, але сама щось не дуже в тому розумiюсь.

16. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

ну, ні я не настільки володію гомеопатією щоб сама брати чи дитині давати якісь препарати. Я обов'язково консультуюся з лікарем-гомеопатом

17. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Малому в долоньку залізла скалка(заноза),його болить,бідацтво постійно показує на руцю і плаче,порадьте як її витягнути,щоб не нашкодити,не занести інфекції,дякую

18. kati

kati Well-Known Member

нам в ножку влытку залазила.....
    протерти добре спиртом місце навколо занози і голочку тоненьку,потримати долоньку і намагатись підковиряти занозу злега

19. Anastasia

Знаю, що e гомеопатичний прeпарат silicа, що маe помогти вийти занозi, але самому не раджу давати. Крайній варiант - хiрург в полiклiнiцi.

20. Anastasia

Ще мала дитинка, не знаю чи бeзпeчно голкою витягати. Може трохи в бiльш тeплiй водi погрiти i лeйкопластир налiпити?

Статус теми:
Закрита.