"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: "-03" Хворіє дитина. Поради.

Дівчата, може в когось було шось подібне...Малого вже тижні з два як обсипало всього такими дрібними прищиками, дуже щільно. Спочатку були червонясті, зараз практично тілесного кольору, але висипка почалася на грудях, потім почала сповзати нижче на живіт, зараз вже добралася майже до гомілок, але на животі не проходить, тобто вона просто поширюється на більшу площу. По зовнішньому вигляді це не схоже на жодну з інфекційних дитячих хвороб: краснуху, кір, вітрянку тощо. Лімфовузли не збільшені, температура була 1 день, але то з висипкою не пов"язано, то просто його десь продуло. Думали на алергію, але дитина ніц такого не їла, одягу нового не купляли, порошок пральний не міняли, з дітьми він практично не бачиться (хіба в Жевжику, але там всі дітки ті самі ходять, всі наче здорові), тому я не вірю, щоб це було шось інфекційне.
    Оскільки триває то вже доволі довго і ніяк не проходить, я зробила висновок, що це незаразне, оскільки у нас з чоловіком жодних ознак чогось подібного немає. Нічим ту висипку не мажемо, оскільки вона дитині не дошкуляє (не чухається, не болить). Завтра вже надумали їхати в Сокільники в дерматологію, нехай там глянуть, бо в поліклініку я його вести не хочу.
    Хто має припущення, що б то могло бути? Я вже купу медичних довідників перевернула. Я трошки розгублена, бо малий до 6 міс був щеплений, ми вже мали казус з кашлюком, коли не було яскравих симптомів...а дитина бльше місяця просто собі кашляла і ніц не помагало.

2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

мою малу так само обсипало... але то тільки перший день, була вже лікарка, сказала що на інфекційну висипку не схоже, а швидше алергічне щось. Не знаю, буде видно як ця висипка себе далі поведе.

3. Gala

Gala Well-Known Member

У моєі донечки теж ларенгіт:sad:Сьогодні приходила лікарка.Зараз дитина на вечір щось зовсім не може говорити,тільки шепотом.Лікар виписала сироп Ереспал,арбідол і кларетин.Ми ще ніколи не хворіли ларінгитом і не знаєм чи поможуть ці ліки.Хто знає розкажіть що ефективно помагає:confused:

• Подобається Подобається x 1
  4. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

В нас такий закон бутерброда спрацював на Різдво...
    Завезли малих на свята до мами, самі собі планів набудували...
    А 5 січня мама посковзнулась і впала потилецею об лід. Результат - реанімація, підозра черепно-мозгової і т.д., "обійшлось" сильним струсом мозку...
    Я відповідно мусила поїхати і бути з малими та доглядати за мамою. А 6 січня в малої Саші появилось кілька прищиків по тілі, думали алергія, але наступного дня, на Різдво, наша дитина стала з ВІТРЯНКОЮ! І почалась зеленка... а в Жені істерика, бо вона тоже так хоче - бути зеленою:confused:, ввечері в Жені температура і наступного дня висипка:sad:, ось так ми святкували... в хаті як в лікарні (маму додому з лікарні відпустили на Різдво). До Йордану трохи відклигали...
    Малі вітрянку принесли з садочку, бо там (37 садочок) ціла епідемія вітрянки. В Саші була в тяжкій формі:sad:, а в Жені, порівняно, в легенькій формі обійшлось, але мені втішили, що легка форма може другий раз повторитись:confused:..

• Подобається Подобається x 15
  5. lapocka

lapocka Well-Known Member

Чоловік сьогодні прийшов з роботи і сказав, що співробітниця має вітрянку (чому прийшла на роботу......???:confused:) чоловік не хворів. Будемо надіятись, що в доні імунітет

• Подобається Подобається x 1
  6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А в нас коньюктивіт. Ми в неділю очка не могли відкрити. Сьогодні ходили до лікаря то сказала що антибіотиків не треба бо в дитини звичайна простуда яка пройде сама по-собі але он очка треба буде покапати.

• Подобається Подобається x 3
  7. Ная

Ная Well-Known Member

Маленьким дітям замість полоскання можна капати в ніс фізрозчин,часто,кожні 15 хвилин. Замість аерозолю при ларингіті -масляні каплі,також через ніс.А смоктати найкраще цицю,і побільше:) Виздоровлюйте!

8. Leila

Leila Well-Known Member

Ми цицю вже не їмо (шкода звичайно але іншого виходу не було), а каплі які саме масляні? піносол?

9. Ная

Ная Well-Known Member

Піносол,в інструкції пише,що можна дітям від 1-го року. Так само можна капати оливкову,обліпихову олію,по одній каплі в кожну ніздрю,не частіше трьох раз в день. Закапана в носові ходи олія покриває тонкою плівкою слизові оболонки носа і гортані,запобігаючи їх пересиханню.

• Подобається Подобається x 5
  10. tslezinska

Були сьогодні в Сокільниках в дерматологічному відділенні, лікар довго мучив малого, оглядав з усіх боків, щупав шию, аж синці понатискав...малий розплакався...Сказав, що то алергічний дерматит, що дитина щось з"їла, поки ми не бачили, але в хаті нема ніц такого, що б малий міг з"їсти і отримати таку висипку! Написав величезний рецеат, який неодмінно треба в їхній же поліклініці отоварити...шчас!!! Короче, лише нерви попсув нам. Оскільки та висипка дитині не муляє, ніякими ліками я його запихати не буду. Трошки побуде не дієті, покупаємо в ромашці та й по всьому!

• Подобається Подобається x 16
  11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А в нього не було десь температури недавно? Часами дітки дістають висипку після температури. А ще можна покупати в череді, також дуже добрий засіб.

• Подобається Подобається x 5
  12. Irusya

Irusya Well-Known Member

В нас була подібна, як ви описуєте висипка в два роки, але на ножках ззаду (під попою), і аналогічний діагноз ставили. Було те досить довго десь до трьох місяців, шо я тільки не робила - і в травах купала, прала одяг тільки милом 72%, і мазала вже не пам"ятаю чим, потім вже нічого не робила, хтось порадив деситин, я купила і помазала кілька разів,то не знаю чи він поміг чи саме пройшло - одним словом все зникло.

• Подобається Подобається x 2
  13. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Дівчата поможіть!!! До мене звернулася одногрупниця з таким ось повідомленням "Дитині потрібен донор 3 мінус група, дуже рідкісна!!! тел:80501950942. Дитина помирає((!!!!!!!!)" Може знаєте когось зі знайомих, хто б відгукнувся.. Попитайте..

14. kati

kati Well-Known Member

http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=41058

15. odree

odree Well-Known Member

судячи з опису у вас справді алергічний дерматит. мене колись мама витягнула даючи пити запарену молоду кропиву, бо жодні ліки не допомагали. от не знаю чи можна діткам маленьким. як знайду, то напишу

• Подобається Подобається x 2
  16. ЛіліяС.

ЛіліяС. New Member

Доброго дня,форумчани. У нашого синочка (2,6 роки)почався мокрий кашель,хоча сухого і не було. Чи обовязково чимось лікувати? Дитину нічого більше не турбує:)

17. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

На жаль це справді лохотрон.. А я повелася.. - все таки одногрупниця написала..(от тільки не знаю чи в курсі вона?..) Як очерствіли наші люди...Здоровя дитини це ж святе.. - хто ж не відгукнеться. .. бють на жалість.. Невже гроші зароблені таким чином можуть принести користь..???

18. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Нежить. Що робити?

Моя мальота має вже аж 14 з половиною місяців. Але маю таку біду і не знаю що з тим робити. Вже 3 рази за 3 місяці приймала антибіотики: все починається з насмарку, а через пару днів старшні плачі, візит в лікаря, діагноз отит і антибіотики. Може хтось порадить що робити для профілактикибо вже не можу і не хочу травити дитину антибіотиками, які до того ж викликають понос і ми маємо страшно червону попу, тобто ше одну проблему

19. карапуз

карапуз Well-Known Member

20. tslezinska

Та ні, до висипки ніякої температури не було, була під час висипки 1 день (десь продуло), то висипка від того почервоніла, але як Т впала, то й висипка знов стала тілесного кольору.

Статус теми:
Закрита.