"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: "-03" Хворіє дитина. Поради.

Ольго, а може день потримати на жорсткій дієті? Попити ромашку, вона мала б шлунок почистити. Якщо не поможе, тоді вже щось з лікуванням думати.

2. irushka

irushka Well-Known Member

Ми теж мали таке молочко, воно дійсно гарно зволожує шкіру, але на алергію особливо не впливає, бо це ж насамперед проблема зсередини, а на шкірі лише прояви. Завдяки дописам Уки, я дуже скептично ставлюсь до лікування алергії різними мазями і особливо протиалергенними таблетками, які далеко не є безпечними для дітей.
    Фіоно, розкажіть, будь ласка, детальніше, чи ефективна гомеопатія проти алергії?
    Мені ще радили проти алергії еліксир Біонет, він на основі трав за якимись там східними рецептами. Хтось чув про нього?

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Не треба нічого лікувати.

Зараз сезон шлункового вірусу, поки не вдарять файні морози і всі вірузи не замерзнуть до весни ви відчуєте на собі всю красоту цієї хвороби. Звідкіля вона береться? З повітря.
    Як її вберегтись? Важко, але можна пробувати тим що ретельно мити руки
    Як лікуватись? Кока-колою. Українські лікарі цього не знають бо паличка-збудник для них нова, вони цього ще не бачили. А чому не бачили, бо в старі радянські часи були закриті кордони і не було такого напливу люду з різних куточків світу, а кожен везе свою хворобу. Ось і подумайте, скільки зараз у тому самому Львові мікробів які медики ще не дослідили і не знають як вони впливають на організм людей.
    Дієта. При шлунковій паличці дієта потрібна на перші 24-ри години. Просто дуже строга. Не можна нічого давати їсти, бо воно спричинить страшну рвоту. Пити давати кока-колу без газу по чайній ложечці. Буквально ложечку дали - і все. Навіть від звичайної води чи чаю дитина буде рвати. Після перших 12 годин голодання можна попробувати дати один кракерс. Якщо втримає і не вирве то дуже добре. А якщо вирве, то знову лишень на рідину і то по-чайній ложечці.
    Ця хвороба дуже заразна. Вона хоч і проходить через 24-48 годин але вона може перекинутись на маму, тата чи любого іншого члена сім*ї. Тому треба дуже вважати і ретельно мити руки.

Благо, що вона швидко проходить, але зараза дуже неприємна. Мої діти як таким хворіли, то нераз всі зразу. Ніченьку я не спала і мусіла міняти постіль по-кілька раз. А що поробиш. Дитині ітак погано, той мама мусить потерпіти.:confused:

• Подобається Подобається x 2
  4. Маруся-мама

Це не просто з ґазети, а є спеціальні воскові свічки які вставляються в вухо і палиться. Але цього часто робити не можна бо в результаті можна оглухнути.

• Подобається Подобається x 1
  5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

В моєї малої теж було щось подібне двв роки тому, і лікар Гайдук (з інфекційної лікарні) теж радив кока-колу, але в скляній пляшці, відкрити і почекати, поки вийде газ, а тоді давати дитині.

6. kati

kati Well-Known Member

Ну якшо вдатися в історію, то колу придумав фармацевт саме для лікування кишкових інфекцій......а вже потім це став напій №1 у світі:haha:)).
    Навіть дорослому, коли відчуває важкість у шлунку..і.т.д варто випити шкляночку коли і станеи легше....А от різниці з шкла чи пластик. пляшки немає., кола однакова і там і там

7. Яська Березнева

То нам лікар так сказав - щоб у скляній пляшці.:confused:

8. irushka

Подумала я над тою фразою, пошукала трохи інформації про глисти і в мене з`явилася чимала підозра на тих паразитів. Скажіть, будь ласка, як правильно здавати аналіз дитини на глисти і де це зробити найкраще? І чим найчастіше лікують? Дуже прошу, відгукніться, бо мені вже зле від одної думки, що це можливо в моєї Катьки...

9. Irusya

Irusya Well-Known Member

Насіння гарбузове, кажуть, помагає

• Подобається Подобається x 3
  10. Маруся-мама

Все залежить які у вас глисти, але в старі часи збирався кал у сірникову коробочку а в наші повинен вистарчити лише мазок ( ну хіба Українські лабораторії до цього таки не доросли:sad:)
    Якщо ваша дитина не виносить запаху часнику і не любить квашені огірки, а надає перебагу мучному і солодкому - тоді точно є глисти. Скоріш за все - гострики, такі маленькі паразитики яких можна легко позбутись.
    Лікують це діло спеціальними препаратами, там в вас є такі таблеточки. Даєш одну а потім через кілька днів іншу. І все. А як профілактика і на майбутнє гарбузове насіння дуже добрий лік.

11. Яська Березнева

Є такі таблетки Ворміл. Їх треба смоктати, непогані на смак. Можна дітям. Але спочатку треба здати кал і точно впевнитися, що є глисти. Де зробити аналіз - то треба питати у Вашого лікаря. Моїй малій робили аналіз калу на яйця глистів у нашій поліклініці. Можливо, ще на Орлика роблять...

12. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Доросли ніби. Принаймні якщо у Луцьку ми здавали лише мазок, то у Львові тим більше, мені здається...

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

І ще я знаю, що добре для профілактики пити по ложці росолу з квашеної капусти

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми теж у нього лікуємось.
    Єдине,що мені не подобається-це черги в холодному коридорі на сходах :8:.

15. irushka

Часнику і квашених огірків ще малій не пропонувала, але щодо мучного і солодкого то вона без того не може. я просто думала, що якщо в дитини глисти, то в неї поганий апетит, втрачає вагу, бліда шкіра, а в нас того всього нема, навпаки їсть забагато, відповідно і пампулі нівроку. Зате ми маємо: алергічні прояви на шкірі, часто каже, що її дупця свербить, а тепер до всього стала боятися какати (перепрошую за подробиці), тримає до останнього, на горщик не сяде, поки в штани не наробить, а тоді кричить так, що довго не можу її заспокоїти, з пісянням все окей.
    А ще плаксивий настрій теж напевно з тої опери, ті останні дні ниття не припиняється. :8:

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

колись ще на ЛФ писала про ті глисти.
    з апетитом у нас теж проблем небуло, і пампулі гарненькі, а гострика я у дитини з пісі витягнула...................
    крик був страшний, добре, що у мене в дитинстві таке було, то здогадалась в чому справа.
    ворміл кажуть токсичний дуже, ми пили пірантел.
    аналізи наявність глистів не підтвердили.

• Подобається Подобається x 4
  17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Один із признаків гостриків. Вони яйця відкладають, лазять, тому і може свербіти.

18. irushka

Ой, який жах!!!!!!
    А якщо аналіз їх не виявить, то як призначають препарат?

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

Чесно кажучи, не знаю...
    Але гострики часто з калом виходять, тому можна їх побачити - малесенькі білі. Давайте дитині гарбузове насіння, може буде пити росіл з капусти квашеної, обмежте солодке.

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

і обов"язково пропрасовувати добре трусики, там теж яєчка бувають.
    за деякий час я теж відчула, що маю їх, лікарка мене попереджала, що то вся родина від дитини може заразитись.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.