"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alonka

Alonka New Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

Нам прописали цефадокс суспензію, мала пити не хоче пручається, а як насилу вливаю то зразу вертає, як таке в діток випхнути без насильства? Колись його пили в таблетках, то порошочок нормально гамала і ще рот відкривала, а тут капець.

2. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ото власне і я за таке, бо знаю, що вроді його так і в 2 рази колять, вчора ще спорила з медсестрою за то, що то є занадто велика доза антибіотика за один раз, вони навіть проби не хотіли робити, бо кажуть, що дітям не роблять ніколи, що в них алергій немає, бо то тільки дорослим роблять, але я настоїла, тому що переживаю, бо якщо вколять, а антибіотик почне давати побічну дію....аж страшно про таке думати. І ще, шо всім дітям вони колять один раз на день, мене це дуже здивувало, тому сьогодні будемо вже 2 рази колотися....

3. solomka

solomka Active Member

В доні вже 5-тий день температура, мабуть прийдеться давати антибіотик (лікарка приписала Флемоксин), спочатку було тільки горло червоне, а тепер ще й соплі. А сьогодні ще й малий прокинувся з температурою - мабуть також ангіна.

4. Анута

Анута Well-Known Member

А ми сидимо, лікаря чекаємо :sad:
    Настроюю себе на позитив (краснуха напр.)
    Побачимо

5. Анута

Анута Well-Known Member

Звітую: по аналізам в організмі запальний процес.
    Лікарка запідозрила лише вуха, інших причин не бачить.
    А ще я побачила, що прорізався ще один зубчик. Наклалось все :)
    Завтра ще сечу здамо для виключення нирок із списку причин

6. Bobas

Bobas New Member

Нам пробу робили. На ручці- потім пару хв спостерігали... не було. І на лідокаїн нам робили пробу з водою для ін'єкцій. То був такий шок для дитини- ті проби.. ужас... Але без того всі боялись колоти - мала алергічна. Так що прийшлось. І антибіотик той кололи ми 2 раз на день. о 8 ранку і о 8 вечора... відкололи нас 5 днів.

7. veronka

veronka зла друзя

тоді зверніться до нормального ЛОРа, як не маєте до кого, то пишіть в ПП

8. natorella

natorella Well-Known Member

ви у львові чи нє? йдіть до дунілової

9. Анута

Анута Well-Known Member

Дякую дівчата.
    Побачила ваші дописи лиш зараз і буду вдячна за інофрмацію в ПП.
    Наразі розпочала дії з рекомендацій дільничої.
    Краплі у вушко Отіпекс і щось гомеопатичне противірусне (назву не згадаю, а от ціна така пристойненька). Так він мучається вже другу добу, що вирішила діяти одразу. А з ЛОРом думаю теж треба буде проконсультуватись.
    Вражена від крапель: я ще вагалась вушко-не вушко, але вирішила що якщо не вушко то від крапель покращення не буде. Написано в інструкції, що дають полегшення за 5 хв і знімають біль за 30 хв. Закапала і раптом за кілька хвилин моя дитина, котра тихо скиглила 2 доби час від часу з гучним плачем і практично не спала ті 2 доби, почала дрімати у мене на плечі. З того моменту до зараз більше не скиглив. А зараз, після другого закапування, гарненько собі поїв цицю і тихо спуняє :)
    Нічого (окрім циці) ці дні не їв і навіть пити відмовлявся - остерігався що знову підсуну ліки, а сьогодні на вечір (після 2-х закапувань) проявив інтерес до їжі: спершу намагався набрати собі гречки з моєї тарілки, а потім попросив мандаринку. А ще нарешті за 2 доби попросився з моїх рук у татові обійми і щось почав розповідати на своїй мові.
    Значить йдемо на поправку, хоча Т ще тримається (було 39,3). Зараз собі нарешті тихенько спуняє, а мамине серце співа від радощів. Скільки ж то для щастя треба ;)

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я вас вітаю, направду:) В нас теж сьогодні вже сопельки почали переходити. але той зубчик не дає нам спокою, дуже свербить і малий дуже марудиться, надіюся за день-два нарешті проріжеться....:)

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а ми далі хриплі і покашлюємо...ну і подразнення навколо ротика повернулось..але є радість-нарешті виліз той зуб,що мурдував нас ох як довго......

12. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Дівчата хтось давав своїм дітям імуномодулятор бронхомунал?
    Ми почали часто хворіти, починається сопельки закінчується кашлем, одужуємо , йдемо в садок і знову по кругу, наша педіатр порадила нам бронхомунал, але в мене є трохи вагання чи воно нам надо?

13. madchen

madchen Member

А в нас така ось проблемка....Пупкова ранка в нашого малюка загоїлась осить гарно і швидко... а вчора я побачила, шо вона мокра:sad:( Що ж це може бути???? дитинці вже понад два місяці.

14. Bobas

Bobas New Member

Ми давали після коклюшу... бо було те саме, що ви казали..соплі- відразу кашель... і так по кругу. Тільки кашель супроводжувався спазмами...
    Коли його пили- мала по ночах кашляла(наче алергія), коли пили 3 міс(там по 10 днів)- не хворіли. Перестали- те саме-наша пісня хороша - починалася нежитем- закінчувалась кашлем. Забрали із садка. Мала перестала хворіти. Якогось покращення я не бачила. Зараз би вже не давала.

15. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я давала малій три роки тому. Нам не допоміг. Зараз вже би також не давала. Скільки перечитала в неті, дійшла до висновку, що потрібно позбавлятись глистів, як правило вони знижують імунітет, і глянути на часті простуди в алергічному контексті, особливо коли ззовні схоже на вірусне, але без температури.

16. Donata

Donata Active Member

я давала, перший раз пройшли курс Бронхомунолом в 2,5роки - ефект був відчутний зразу, син 1,5 року не хворів (правда перед тим був ще курс Рибомунілом 3 місяці - нам не дало ефекту, тому пили ще й бронхомунал)

в кін. цього року (сину 5,5) теж пройшли курс Бронхомуналу - що пили, що радіо слухали.
    те саме і у нас, після першого такого позит. досвіду, покладала надії, а таке враження, що стало ще гірше :sad:. Може то не оригін. препарат, а якусь ... підробку продають :girl_devil:, бо перший раз ніякої реакції на прийом не було.
    і я би не давала

17. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Дякую дівчата.

18. Hruska

Hruska Well-Known Member

Маля щось вже 2-ий день хрипинь носом..якісь постійні хрипи і вібрації в носику але все чисто сопельок нема. Така ситуація в нас вже десь 3-и тижні, я капала крапельки Аква Маріс і ніби пройшло, та й тоді воно нас не турбувало, а сьогодні погано спала в ночі, постійно будилася, дихала ротиком, бо носиком не виходило.
    Прошу поради.

19. Анута

Анута Well-Known Member

Важко сказати. Можливо у вас жарко і пересихає в носику затруднюючи дихання?

Якщо дуже важке дихання ротом з хрипами, то це може бути ложний круп. Але не накручуйте себе передчасно, можливо у вас дійсно просто гаряче і сухо вдома ;) здоров'ячка!

20. Bobas

Bobas New Member

Нема соплів, і ніяких проявів алергії? якщо ні, то- один із варіантів спання з відкритим ротом і сопіння - в хаті сухе повітря. 2 варіант- аденоїди.

Статус теми:
Закрита.