"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kolobok

kolobok Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

В доні десь тиждень був кашель але такий несильний - могла покашляти кілька раз на день буквально. Кашель сухий і такий глибокий - вона аж як то кажуть бугикала. Пішли вчора до лікарки приватної, діагноз - алергічний фарингіт. В діагнозі не сумніваюсь (тим більше на щічках висипка зявилась), але от лікування в нашої лікарки завджи "термоядерне". От в цьому випадку - і еуфілін і супрастин і тд. Мала не є сильний алергік (часом висипає на щічках як перебере цитрусових або шоколадкою "добрі люди" пригостять), тому я не думаю, що нам варто аж такі ліки вживати. Наразі не даю нічого, але і муляє мене, запустити страшно. Вистачить нам просто дієти чи варта ще щось ?

2. Holly

Holly Moderator

Я в шоці, в Ярини 39,6. І більше нічого. Що то може бути?

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А що тут має бути? Нормальна температура...

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Можна подавати Діазолін в порошку (в аптеці роблять), він слабший від Супрастіну, але то треба щоб лікарка написала рецепт (дозування).

4. Holly

Holly Moderator

температура під 40 нормальна???

5. Orman

Orman Модератор-бомба

Оль, а що більше жодних симптомів? А як вона почувається?

6. Holly

Holly Moderator

Більше нічого.Мусила збивати температуру, бо казала, що голова болить. Зараз вже краще, бавиться.
    Дзвонила лікарці, завтра йдем аналізи здавати

7. Лідочка

Вибачайте, мозги закрутилися:) я прочитала 36,9, тому так здивувалася:)

8. Azza

Azza Member

Температура не маленька, а це перший день? В моєї двоюрідної сестри недавно було щось похоже, їй 3,5 рочки. 3 дні була температура під 40, кожен день ходили в поліклініку на огляд до хорошого педіатраказала що просто ЛЕГЕНЬКЕ почервоніння в горлі, хрипів майже не було, просто важке дихання, на 4-тий день пішли знов на огляд. Лікарка запевнила що це йде на поправку, ввечері в малої температура під 40 і цьоця вирішила викликати швидку. Приходить лікар із швидкої, оглядає малу і каже у неї Гнійна ангіна, цьоця каже не може бути,бо зранку була в педіатра і та сказала що все нормально, той потім лікар показав цьоці горло, гній аж бризнув, тому якщо приблизно знаєте від чого температура то можна і почекати на аналізи, хоча я б для перестраховки б викликала знайомого педіатра або швидку.

9. airy_cat

airy_cat New Member

10. Azza

Azza Member

11. Лідочка

+100! Хотіла задати те саме питання - і не страшно було дитину тягати? А якби вона просто відключилась десь там "під кабінетом"?
    То так само ми прийшли в поліклініку, типу важитися/мірятися - питаю "є хтось до рочку?", тут жіночка вискакує: "ставайте в чергу, в мене в дитини Т 39 і ми стоїмо", так і хотілося сказати, що як розуму не вистарчає додому лікаря викликати, то стійте далі. Коротше, ми розвернулися і пішли, більше не йдем в поліклініку. Певно підемо аж в квітні, на рочок:) і до побачення:)!!!

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

Вона не могла так вирішувати, ви дзвоните, викликаєте лікаря і все, вона нічого не вирішує. Але дзвонити треба в реєстратуру, а ви напевно їй особисто подзвонили?
    А ви ще й кажете, що толковий лікар - та от, толковий - дитину з такою Т до себе гнати не буде! Варто задуматись....

12. Azza

Azza Member

чесне слово колись була хороша а тепер починаю сумніватись, якусь фігню тепер городить. +до того дуже полюбила гроші, як не віддячиш то навіть вдруге вимахується. В нас така ситуація що на 1 квартирі приписані мама, сестра з двома малими, я з малим і цьоця з молодшою донечкою, але всі фактично проживаємо в різних місцях, то тепер вона дуже обюрюється чому ми в неї хоча по даній адресі не проживаємо.

13. Alonka

Alonka New Member

в нас вже добу Т тримається 38,1-38,2. В десятій спала на 37.8, а далі знов. Так симптомів ніяких, ні нежиттю, ні кашлю, марудить і частіше наруки проситься, але активна, бавиться, їсть як завжди. Думала зуби, але не схоже, вона їх не рухає, не слиньтеся... Скільки часу нормально щоб така Т без змін трималась? Може то новий вірус? Переживаю, бо на вечір мені горла боліти почало. Є зміст педіатра завтра викликати?

14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Якщо самі не можете горло глянути, то краще би хтось подивився.

15. Holly

Holly Moderator

Вночі мала страшенно "горіла", плакала, казали ручки і ножки болять. Температуру не міряла, але 39 точно було. Знову збивала((((( Зараз нормально, температура є, але не висока. Після біду будуть аналізи. Що вона за зараза?

16. elzar

elzar New Member

підкажіть, може в кого була така ситуація: дитина місяць назад (в 5 місяців) перехворіла грипом, а потім як ускладнення, бронхітом. Лікувались ми 2 тижні, всі симптоми хворіб пройшли. Але вже 3 тижні в дитини підвищенна температура: як прокидається - 36.8, пограється 30 хв. - піднімається до 37.3-37.6. Дитина не перевдягнута (в бодіку на короткий рукав і в носочках або в колготах), в квартирі температура 21, аналізи крові і сечі в нормі. 3 лікаря слухали, дивились - сказали що дитина здорова, (навіть 2 з них сказали, що можна робити прививку). А на температуру, за їх словами - уваги не звертати, просто не міряти.
    А я от не знаю, що робити, послухатися лікарів і не шукати в дитини хворіб чи звернутись ще до якогось спеціаліста?????? Дуже за то переживаю

17. sensual

sensual New Member

В нас була схожа ситуація, а коли така температура, і нема соплів і кашлю, це найчастіше ангіна, яка лікується тільки антибіотиками

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

Я б вам радила звернутись ще до когось, можу вам порекомендувати хорошого імунолога в Чорнобильській- Костюченко Лариса Василівна, вона вам і на рахунок привовок порадить, я б на вашому місці з вакцинацією не спішила, зробите коли будете впевнені на 100 % що дитинка здорова, ми взагалі почали робити в 1.6р.

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а за таке педіатра можуть лишити роботи!!!!!!!!!! свекруха в мене в медицині, то трохи розказує шо і як має бути. До дитини з температурою навіть 37.00 вона має прийти, якщо Ви зробили виклик. Нащо та температура, не має значенння. Не дай Бог щось не так, відповідальність лежить на ній.
    У нас коли малий був малюсінький був випадок, що сильно плакав вночі, аж верещав, я не знала, що робити (то виявився животик-запори вже були), я з страху викликала швидку. приїхали, оглянули, зробила біля них клізму і поїхали. Так от ранком до мене в двері стукає дільнича і прибігає, що у вас сталось, нам з швидкої дали запис виклику до вас. Я була приємно вражена. Вона мені пояснила, що всі виклики швидких записуються у поліклініки до якої ви відноситесь. Так що не мордуйте дитину - нехай до вас приходить.

19. elzar

elzar New Member

Дуже дякую, але ми в Чорнобильській до Возниці Яреми Володимировича ходим, він там зав. педіатрії.
    Ще раз дякую

20. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Оль, як в вас справи?

Статус теми:
Закрита.