"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. cream

cream New Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

Заздрю, що вдалось знайти такого лікаря, бо мені не щастить, хоча зараз зацікавилась гомеопатією і покладаю на неї великі надії, і даремно ви так гостро реагуєте на дописи, я лиш намагалась вас заспокоїти. Хоча...правду кажуть: "Благими намериниями выстелена дорога в ад"

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Терміново допоможіть порадою!
    Дитина тільки що вилила в очко і на лице трохи тої рідини щоб бульбашки дути! Я переживаю бо не знаю що вони там в неї додають! Шкіра на лиці відразу покрилась червоними плямками, очко червоне і сльозить, трохи промивала водою(наскільки це вдалось) і трохи заваркою! Дуже переживаю чи не треба в лікарню звертатись! У когось таке було??

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Дитячі мильні бульбашки? Навряд вам в лікарні зроблять щось інше крім промивання. Я б ще промила водою і намагалась зспокоїтись.

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

так, вони. просто на тій баночці вже була здерта етикетка, і не можна почитати склад. а найбільше мене налякало те, як шкіра відразу червоною стала - якби там було звичайне мило(як ми колись малі робили), не думаю що була б така реакція!
    але вже потрохи ніби все минає... дякувати Богу! раніше питала чи болить очко - казала "так", зараз питаю - то вже нєкає!

5. Bobas

Bobas New Member

У мене знайома мед, так інколи говорить що і де купувати не можна. Партіями привозять гадость, особливо у знахар. Колись казала про умкалор, потім про аспірин, а про антибіотики взагалі мовчу, підробляють все на світі. А кашку колись малій прострочену купила, вдома догледіла. Понесла назад. Ото б радість була, коли б встигла дати. Навіть просточені продукти пхають ...
    Так тепер про наш вірус непонятний.... бо дійсно якийсь... слів бракує. Відтемпературили 4 дня, на 4 ніч з оцетом, бо нічим не збивалась 39,2, горло стало вже не червоне,утруднилось дихання-підключили антибіотик, кашель збільшився, темп. потроху спадає, вчора була ще 38 до 3 разу антибіотика, сьогодні 37,4. якщо завтра підніметься ще раз- тривога. Аугментин не бере....буду бачити ситуацію завтра напишу. До речі я також вже готова, вже прихворіла-горло болить ужасно, голова просто як баняк з ручками. Темп поки нема, але в грудях зранку боліло. Сусідка працює на радіо(брехунець наш львівський) каже рів. обл. закрили на карантин, не школи ,а область. Чи то прада? Хтось таке чув?

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

А як у вас справи? Що ви там? як боритесь з недугою?

Останнє редагування: 15 Грудень 2010
  6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Температури вже нема, але соплі жахливі, малий так сопе, що спати неможливо, +кашляє...Пшикаєм інгаліптом+даєм фарингосепт.

7. Donata

Donata Active Member

звичайним Називіном 0,025%

8. Натуся

Натуся Well-Known Member

До лікаря не їздила, а дзвонила,сказала дати одну третю ношпи, і -о диво!!!-перестало,потім ще до наступного ранку давала,вийшло,що півтори таблетки разом,і болі пройшли, а Ніфуроксазид і Лінекс помогли,то вже гасає і тішиться...Слава Богу!

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дівчата, а як соплі зелені рідкі і ллються рікою, то шо значить? Я шось ніяк не запам"ятаю, дуб дубом в тому...

10. Юстина

Юстина Well-Known Member

Значить, що є соплі. Вірніше, якийсь етап їх протікання. Принаймі, в нас так завжди. Потім перестануть литися, хоч свій колір збережуть. Потім минуть.:girl_bye2:

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

2 доби Марко має 39 і вище температури...питання-скільки днів допускнорма такої ситуації...п.с. збиваю,коли 39 і вище..

12. Gala

Gala Well-Known Member

Наша лікарка каже що 3 доби ,а тоді вже по ситуаціїї...антибіотик виписують.

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я не лікар, але теж знаю що 2 доби, а потім має вже спадати якщо, наприклад, це зубна Т... якщо далі тримається - то вже треба якісь серйозніші міри приймати.

14. Уляночка

а як одне з іншим зв"язати..
    п.с. зуб таки лізе..видно...але і мали хворого Любчика, тому це і вірусне може бути...

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

власне то і треба точно вияснити, думаю якщо немає жодних інших симптомів - горло червоне, хрипи і т.д. то думаю зубна! У нас таке вже чотири рази було, але температура спадала сама по собі з кожним днем, хоч трохи але зменшувалась, і переважно на 3-й день вже була нормальна... Лікаря викликали, слухав Марка?

16. Уляночка

так..вчора були в лікарки- горло в нормі, легені чисті, вушка все ок, соплів нема..хіба трохи підкашлює при зміні позиції (з лежачого в сидячий і т.д....і то раз колись)..а от зуб я бачу...вже біліє....
    хоч лікарка каже, що вірусне...

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Це такий вірус... Марко 4 доби мав 39,5 і вище... Більше ніяких симптомів, тільки підкашлює. Сьогодні перший день без температури. Добре що Михасик не заразився, хоча хлопці постійно разом і одну цицьку можуть посмоктати

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і нам кожного разу казали - "то вірус такий!", і виписували стандартний набір + антибіотик оспамокс на всяк випадок, але перший раз я сама вирішила того всього не давати, а всі наступні рази вже навіть не дуже хвилювалась, знала що то таке - кивала головою і брала рецепт від лікаря... але то, повторюю, жодних інших симптомів не було і температура сама по собі спадала!

19. kljysochka

kljysochka New Member

дуже за вас тішуся!!!:girl_in_love:справді,Слава Богу!Но-шпа зняла спазми,а вилікували ніфуроксазидом.Не хворійте!!!!:girl_bye2:

20. zeza

zeza New Member

Підкажіть, будь-ласка. Якщо при вітрянці вже появився висип, то т-ри вже не буде? В старшого була вітрянка, а тепер обсипало малого, але т-ри нема. Наближається нічка трошки сташнувато.

Статус теми:
Закрита.