"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. inchik

inchik New Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

ви аналізи здавали і вам поставили діагноз "цистит"?

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

уролесан вроді дітям до 7 років не радять...але можу і помилятися
    рідини дійсно треба багато пити як під час прийому Канефрону, так і під час прийому Уролесану, бо сечогінні

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

здавали, власне цистіт не поставили бо в нас воно не во всєй красє, але лейкоцити повишені, в сечі присутній слиз - що по словах лікаря вказує на деяке запалення.

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

а я би не сказала що мала стала більше пісяти, якщо багато пьє то звичайно пісяє багато, але якщо не давати багато пити - то як звичайно 5-6 разів на день.

3. inchik

inchik New Member

я мала на увазі, щоб краще промивати сечовивідні шляхи, тому і більше пити :)

4. Ная

Ная Well-Known Member

О,нам теж його виписали пити на протязі трьох тижнів!...Мабуть теж шукатиму альтернативу канефрону,бо для 6-міс. дитини то задуже...
    А шодо бісептолу,то єдине,шо є,то аналог з більш очищеної сировини венгерського в-цтва.

5. Lilusik

Lilusik Well-Known Member

а може це у вас фізіологічний стридор?

6. indipes

indipes New Member

Ми зовсім засоплили. Сьогодні викликали лікарку, сказала, що соплі дуже глибоко і шо не дивно, що нічого аспіратором витягнути не можна. Більше не буду мучити дитину. Будем капельки капати.

7. inchik

inchik New Member

а можна детальніше?

8. нталька

нталька Well-Known Member

перепрошую, але звідки ви взяли, що канефрон прирівнюється до кетанолу?
    канефрон рослинний препарат, який можна і малим діткам приймати. а кетанол в першу чергу знеболююче. чи є ще якийсь катанол?

9. inchik

inchik New Member

ну от і я такої ж думки :), тому і цікаво почути пояснення :)
    вагітною певний час приймала Канефрон і доні теж (при потребі) даю...

10. Юстина

Юстина Well-Known Member

кетаноВ - знеболююче.

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

є ще кетонал, вроді...
    і кетолонг...
    але то термоядерні знеболюючі для дорослих!

12. нталька

нталька Well-Known Member

13. Elf

Elf New Member

Дівчатка, ви вибачте, щось я наплутала на рахунок порівнянь, тих препаратів....:girl_blush2:, просто зарас в мене багато проблем і не задумалась, що написала....тільки сьогодні подивилась, що втнула дурость,ви вибачте....:girl_blush2:

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Може хтось допоможе. Старший (3 роки) діарея без температури, тправда їв грушки, але він і колись їх їв.....і нічого не було такого...В чім причина незнаю, але кал чути тухлими яйцями....Підкажіть,будь-ласка що краще дати....А менший вже цілий тиждень просто :girl_cray::girl_cray:, так зуби лізуть, вже і мастила гелями.....незнаю, я вже дурію, старшого легше лізли набагато.може хтось знає, як допомогти дитині....Дякую.

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В нас ніяких покращень. Пьємо канефрон але без явного покращення, то вже не підписує півтора дня в трусики, то знов починає, і тепленько вже вдіта, і в тазіках прогрівається. В понеділок знов здаємо аналізи і якщо покращень не буде ( а щось їх поки не видно) лікар казала що призначить антибіотик.
    Може хтось таки з таким зтикався і підкаже якесь дієве лікування без антибіотика?

15. inchik

inchik New Member

нам при трохи підвищеному рівні лейкоцитів в сечі призначають той самий Канефрон, але його тре приймати довго (як мінімум місяць). а ви скільки часу п'єте? інфекції сечовивідних довго лікуються...я розумію, що мамі хочеться, щоб то швидко минуло, але таки треба долікуватися, щоб не підключилася бактеріальна інфекція - тоді точно прийдеться антибіотик приймати, тому краще пити Канефрон....виздоровлюйте
    про підпісювання....якщо ви про свою дитинку, що у вас в лінієчці є, то вам і не дивно ще...якби вам було років 5, то звісно треба б було звертати увагу....
    дитинка може просто навіть відволіктися грою і забути про пісяння чи навіть від емоцій теж таке підпісювання можливе....

Останнє редагування: 2 Жовтень 2010
  16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

нам це дивно, бо ми як в червні від памперсів відмовились, так і жодного до чього часу не використали, а впісялись за цей період лише двічі і то тому що компоту випили забагато а на горшик не було можливості присісти.
    вона не забувається і не відволікається. вона біжить дістає горшик, знімає штанки а там вже мокро... а враховуючи що аналізи не дуже добрі, якраз все вказує на запалення і підписування саме через це.
    Канефрон пьємо тиждень, але суть в тому що стає гірше - якщо вона до цього часу підписувала капельку, і було так що пару днів нормально, потім знов підписує - то сьогодні ввечері вона просто впісювалась, так само тягла гогшик а там вже все мокро. І наскільки я знаю свою дитину справа не в емоціях і відволіканнях

17. inchik

inchik New Member

наскільки не добрі аналізи? (є бактерії і зашкалюють лейкоцити?білок?епітелій?)
    я думаю, що ви всеодно трохи вимогливі до своєї малечі....тим більше, що ви лише з червня без памперсів...

Останнє редагування: 3 Жовтень 2010
  18. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

В нас на животику вчора з"явилось паро маленьких прищиків,ще такого не було,не турбують її , але вночі зауважила шо трохи чухала,більше ніде нема,ше з таким ми не стикались,то алергія на шось?

19. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Ніколь! В мене доця теж часто підпісювала в трусики, або деколи допісювала, здавали різні аналізи і в сечі постійно були завишені лейкоцити, поки нам одна лікарка не порадила сходити до дитячого гініколога, виявили в малої синехії і вже дуже запущені. Після того, як їх ми вилікували, аналізи внормалізувалися і про підпісювання ми забули.

20. дашулька

дашулька Well-Known Member

А хіба синехії не можна побачити "озброєнним" оком?

Статус теми:
Закрита.