"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

2. Elf

Elf New Member

Добрий день. Сінекод я також давала, він допомагає, коли сильний кашель.Ще допомагає запарена шавлія у молоці.Уляночка, нам дуже допомагає пилок із хвої з молоком ЦЕ ПРОСТО СУПЕР 3 ДНІ І КАШЛЮ НЕМА....Бажаю вашим діточкам здоров"я по -більше.....:d25:

3. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

в нас сопельки вже четвертий тиждень, правда вже легші, не заважають так дихати як на початку, але все ж таки є, кинулася капати бо ніц не помагає, щодо промивання то казала, лор, якщо сопельки течуть, то салін чи фізрозчин сольовий спричинює більше виділення слизу щоб очистити носик від розчину, і це не завжди добре, сказала спробувати не промивати, пшикати делуфеном. і на ніч під кутом постіль, я так і робила бо були ночі на руках і на животі моєму... вдома в нас дуже волого, 90-95 % вологість, то і нас деколи ніс з ночі закладений. хотіла запитати щодо купання, чи можна? бо свекруха вже дістає, що не гуляти не купати не можна.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Настуня, наш Ромік правда трохи старший, але суті то не міняє. Гуляли, купали, не кутали, ще й на ніч балкон відкривали. Нічим крім каланхоє через день не капали, не відсмоктували (бо то було нереально). Спати лягали, як і ви, під кутом, або в мене на руцях. Усьо минулось вродь без наслідків, хоча зуби ще не попробивались до кінця. При вашій вологості навпаки треба побільше часу надворі проводити.

5. Златка

Златка Well-Known Member

а де її берете?

6. Elf

Elf New Member

Гуляти обов"язково,(якщо позволяє погода), та й дитині легше буде дихати.Ви на прогулку з малечою, а кімнату де дитя провітрити....На рахунок купання, можна помити але, не парити дитину і сидіти у воді довго....успіхів....:girl_in_love:

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

Повинні продавати пасічники, ви попитайте де мед, прополіс, пилок продають. Я живу у Тернополі, то у нас є чоловік, який привозить на ринок пилок різний, прополіс мед....Якщо не найдете такий з хвої пилок, то ще такий польський сироп від кашлю, як Алько....тоже помагає....

7. Анута

Анута Well-Known Member

дівчата, маю питаннячко.
    Павлусь вночі як трохи змерзне починає кашляти. Тільки но вкрию і хвилина-дві затихає. Звісно як знову розкопається - починає кашляти.
    Кашель такий почався недавно. Від чого це може бути і що робити?

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

у нас знову ангіна наша ....
    участковий сьогодні порадив здати аналіз на вірус імунодефіцитус:suicide:

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ми від вихідних лікуємо щось типу цистіта і ніяк не проходить. Мала потрошки підписує в трусики, з неділі по вівторок по кілька разів на день сиділа в тазіку з дуже теплою водою, прогрівалась, вже не підписувала, вчора в тазік не садила - під вечір знов крапельку в турси пускала і зранку сьогодні також. Пьємо канефрон, знов сидимо в тазіку, може хтось ще щось дієве підкаже?

10. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Які пропорції і як давати?

11. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

В мене знов вже Володька засоплявся, ходив пчихав, через 2 дні я після нього, а сьогодні вже Софія сопляє. Ото має дитина гарний подарунок на свій день ангела...
    На разі ставлю їй віферонові свічки, натираю евкаліптовим бальзамом і капаю носика делуфеном, після того як промию саліном. Надіюсь, що витягну її з того без антибіотика, а то ще від минулих соплів не встигли відійти, як знов те саме....

12. dydik

dydik New Member

Наскільки я знаю що антибіотиками лікують бактеріальні захворювання а не вірусні.

13. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

В нас минулий раз вже було майже запалення, так нас долікувала була лікарка, тому прийшлося антибіотик приймати, бо прослухувалися хрипи.
    Та й я про те, що соплі можуть впасти на груди і буде запалення легень, тому тоді без антибіотика нікуда.
    Казала мені недавно дуже толкова лікарка, що соплі для маленької дитини це дуже серйозно, бо зранку може початися насмарк, а вечером вже запалення.

14. dydik

dydik New Member

15. Олюська

Олюська Well-Known Member

А мала кашляла? Чи ви просто так пішли до лікаря, щоб послухав? Бо я з тими соплями так безпечно себе поводжу. В нас вже були минулися, а тепер знову Юстя зашмаркалась. Нині капала Аквамарісом і витягувала грушкою, то ніц не витягнулось. З носика не тече, як то звично є в дорослих при нежитю. Просто десь в районі носоглотки назбирується і малявка сопе носом.

16. Ная

Ная Well-Known Member

В моїх обидвох дітей і соплі,і кашель минулися без жодного лікування,більше пиття,більше гуляти і хвороба минулася.

В Таюсі інфекція сечових шляхів,лікуючий лікар пішов у відпустку,порадив іншу лікарку,ми нині пішли,наговорила вона нам всякого різного і назначила дитині піврічній бісептол,читаю
    Питала про альтернативу-нема... І будь мудрий тут:girl_cray:,спробуєм завтра проконсультуватися в іншого лікаря.
    А взагалі вияснилося,шо була в дитини кишкова інфекція прояви котрої я списала на нібито прорізування зубів,з калом попала в сечові шляхи і викликала сильне запалення,отаке-то.Не тре було легковажити з самого початку,ну і використання памперсів теж своє зробило...(((

17. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Є,вибачайте,що зробило????

18. Ная

Ная Well-Known Member

Посприяло проникненню інфекції з калом в сечові шляхи((( І то при тому,шо якшо дитина в підгузнику покакає я тут же міняю за любих обставин...

19. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

20. Elf

Elf New Member

Це сильний припарат, потрібно багато рідини пити, він приєднується до катанолу а чого не пробували уролесан ( якось так, вже забула) він дієвий....

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

Залежно від віку, до року 1ч.л. на 300мл молока, якщо більша то можна і збільшувати дозу...це вже залежить по смаку як дитина буде сприймати...смак.Саме молоко повинно бути зеленого відтінку.

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

я колито дивилась передачу Комаровського тема цистит, то він наголошував, що ця хвороба проходить довго, що до неї потрібно терпіння...І наш педіатер також говорить що треба час, терпіння, щоб не було ускладнень...успіхів...

Статус теми:
Закрита.