"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оленка

Оленка Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

Можна Траумель С. Гомеопатична мазь, але все ж інструкцію краще почитати. Ця мазь коштує в райорі 80-90 грн.

2. пальмочка

пальмочка New Member

Так,так...Грошики в інфекційній люблять всі,особливо медсестри,а на рах.умов це взагалі нема слів.В мене Діма в 2роки захворів ларингітом,3 доби реанімації,і 1,5 доби в палаті..випросилась додому(за гроші)з умовою що будемо кожень день приїжати на уколи і інгаляції.
    Це часом не Юрій Хомич?

3. kati

kati Well-Known Member

дякую що нагадали, цю мазь точно можна, ми ще в 2 роки нею користувались .

4. пальмочка

пальмочка New Member

Думаю краще щоб його прослухав лікар,не факт що відразу буде потрібне лікування хімікатами.

5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Ні! Це завідувач інф. відділеннм Гайдук Ігор

6. Оленка

Оленка Well-Known Member

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

послухала..хрипів нема..жорстке дихання..виписала ереспал..давати?????????

8. пальмочка

пальмочка New Member

Максимко коли захворів перший раз в 4 місяці(вірусною інф...температура,запалене горло і покашлювання)вилікували гомеопатією хелівською.На рах.ереспалу,можу сказати що нам його виписували при бронхітах і ларингіті...Сама особисто пила ереспал в таблетках(думала шо вмру) піднявся тиск,головна біль і запаморочення(особисте несприйняття).Доречі в деяких дітей буває алергія на барвник який міститься в цьому сиропі.

9. MaryF

MaryF Well-Known Member

Це свідчить, про те шо не хватає рідини. Обов"язково треба давати багато пити.

10. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В батьків в будинку більшісьб дітей так перехворіло - ьемпература, поносик, сопельки і сильна рвота. Кожному по-різному виписували і лікували, але в результаті діти хворіли десь з тиждень.

11. veronka

veronka зла друзя

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А в нас сьогодні цілу ніч в малої температура і сопельки рікою, спати зовсім не могла й всю ніч плакала. На ранок ми вже всі були вимучені.
    Носик закапала Делуфеном, а температуру наразі не збивала, бо тримається менше 39.
    Чим можна ще капати носик, щою їй було легше дихати та щоб так не мучилась.

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В критичних випадках на ніч капаю віброцил, але тільки по капельці, а потім весь день промиваю.

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В критичних, бо це судинозвужуюче, чи ще по якійсь причині?
    Бо в нас якщо соплі то без такого плана капельок, як віброцил, називін, риназолін - взагалі безсонні ночі з забитим наглухо носом.
    І хоча також постійно носик промиваю.....полешення буквально на 10-15 хвилин. Маємо ще трішки викривлену носову перегородку в носику всередині - то одна ноздря взагалі алєс якісь в плані лікування і одужання...

15. Usmishka

Так, бо при постійному використанні сопельки стають густі і блокують носові проходи повністю,
    в нас одна перегородка також скривлена, тому ті самі проблеми, але я на денний сон підставляю подушку, і перд сном даю попити молока з масло, і натираю евкаліптовою маззю спинку, і трохи під носом, то спить нормально.

16. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

я використовую спрей назальний ЕУФОРБІУМ КОМПОЗИТУМ НАЗЕНТРОПФЕНC
    це гомеопатичні засіб від heel
    дитині і мені він допомагає
    ще промиваю аква марісом носик дитині

17. Usmishka

Я еуфорбіум використовую для профілактики в таку к зараз погоду 2-3 рази на день, коли соплі не течуть рікою, але час від часу показуються. Але при сильному риніті він безсилий, імхо.

18. Vitaminka

а як ви це визначали, лікар сказав?
    може дурне запитання, не дивуйтесь, бо з сопельками малу до лікаря не воджу:girl_smile:

19. kati

kati Well-Known Member

нам при ринітах він теж абсолютно не дієвий, а для профілактики я вже давно використовую саморобний розчин з морської солі, щоранку прочищаю носа малому, бо також видно має троха викривлену перегородку бо в одній ніздрі постійно козки збираються

20. Vitaminka

можливо, в малої не було сильного риніту...так трошки сопельки

Статус теми:
Закрита.