"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

Я так розумію, діагноз ставлять : ангіна, а яка? Бо перший раз чую, щоб при ангіні нормально ковтали. Лікар з діагнозом не помилився? Антибіотик дієвий, коли дають як мінімум 3 дні. Зодак допустимий від 6 місяців, той що в крапельках.
    Але як у вас горло не набрякле, то він абсолютно ні до чого.

---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ----------

Я так розумію, діагноз ставлять : ангіна, а яка? Бо перший раз чую, щоб при ангіні нормально ковтали. Лікар з діагнозом не помилився? Антибіотик дієвий, коли дають як мінімум 3 дні. Зодак допустимий від 6 місяців, той що в крапельках.
    Але як у вас горло не набрякле, то він абсолютно ні до чого.

2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Зодак виписали проти алергії, але як правило його дають під час прийому антибіотиків, бо часто є реакція, вам краще пропити Біфіформ, а якщо алергії нема то Зодак явно зайвий. Ну і афлубін, як на мене, то просто реклама, імхо.

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

При ангінах буває і нема сильного болю в горлі, в моєї малої то на апетит не впливає особливо і ковтає нормально, а ангіни в нас часто .

3. veronka

veronka зла друзя

4. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчатка, порадьте..мого Любчика сьогодні увесь день нудить..апетит гірший..кілька разів вирвав..проносу нема...що то може бути і як давати собі з тим раду....окрім лінекса і бабусиної настйки горіха ніц не давали..

6. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Тут може бути різні причини, або чимось отруївся, або ентеровірусна інфекція. Наша лікарка нам радила при рвоті одразу рятуватись "Ентеросгель" (це такий гель, який одразу бере всі токсини з організму на себе та виводить з організму,щось типу вугілля, але спрацьовує швидше, підходить і немовлятам і вагітним, щодо годуючих мам не в курсі). Ну і звичайно, якщо блювота до ранку не припиналась, то без усякого дзвонити до неї.

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Те саме, тільки в Ромка, і вже 4 дні.
    Їсти будь-що крім циці відмовляється. А навіть як їсть цицю, то періодично спрацьовує рвотний рефлекс:girl_sad:через що дуже плаче, адже я так розумію, голодний:girl_sad::girl_sad:
    Правда я то все на сопельки списую. Дихати- то немає чим, от і дуситься.
    Проносу і температури немає...
    Капаю носик каланхоє, промити водичкою чи фізрозчином нереально...:girl_mad:
    Скільки максимально днів у діток тримаються оті сопельки? Я переживаю, адже ітак маємо проблему з браком вітамінів (так розумію через це повивалювались зуби), а харчування як таке зараз повність відсутнє:girl_mad:
    І ще, декілька тижнів помічаю,що Роман постійно чухає собі затилок. Ручками почесує, або лягає і треться голівкою об подушку. Сказала мені педіатр що це через брак вітаміну Д. Я його ніколи не давала, і давати не збиралась. Старалась просто побільше часу проводити на свіжому повітрі. А тепер задумалась. Роман росте-розвивається, в нього явно проблеми з кальцієм, який як кажуть без вітаміну Д погано засвоюється...
    Коротше я запуталась...Може хтось в тому щось кумекає і щось порадить. Не хочу дитину зайвими препаратами годувати:girl_mad:, але і боюсь впустити щось важливе...

8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

В нас таке зранку почалося.Почала жалітись шо животик болить,потім як давай рвати,я їй дала Ніфуроксазид,почався пронос конкретний,дала їй ше смекту,проспалася,недавно стала,вже ніби все ок,а зранку то шось страшне було.

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

Я б вам радила звернутись до нормального лікаря,і слухати шо він вже скаже.

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в нас було 2-3 тижні минулої зими
    підтримую...
    А може просто те харчування що в Романа не є достатнім для нормального розвитку організму? ( це просто припустила)
    Я би також радила порадитись зі спеціалістом, а краще з двома, бо це не шутки...

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Педіатр, а точніше два педіатра розвели руками і відправили до стоматолога + кальцій. Були аж у трьох стоматологів. Варіанти: фторувати зуби, сріблити зуби, лишити як є, + кальцій в вигляді яєчної шкарлупи. На рахунок вітаміну Д - приймати аквадетрим....Ну і будь тут мудрою...:girl_mad:

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

Власне це теж перше що я подумала, адже ми на ПП, але до теперішньої катастрофічноївтрати апетиту Роман їв практично все, риба, сир і молоко були в меню одні з найулюбленіших, тобто сумніваюсь що проблема саме в кількості кальцію...

11. shoniko

shoniko Member

Дівчата, то мабуть якась інфекція, ми вже тиждень мучимось з поносом разом із соплями, а почалося все з рвоти. Дитина дуже ослабла, нічого не їсть, ручки і ножки прохолодні навіть вдома( хоча добре вбрана) а такого ніколи не було. Я вже не знаю що робити!

12. Оленка

Оленка Well-Known Member

А дитинка достатьно пісяє? нам в лікарні сказали пити з 0,5 л, але ми випивали 0,250л. При рвоті і поносі добре дати Смекту чи будь-який інший сорбент, давати багато пити. Добре пити Регідрон чи Хуману Електорліт (вона мені більше подобається). А каки без слизу? Температури в дитини нема?
    В малого при Т 39,6 були також ніжки і ручки дуууже холодні.

То якась напась з тою кишковою інфекцією. Таке враження, що вона в повітрі. Чогось дуже багато дітьк зі схожими симптомами.

13. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

І ми малу оту не зрозумілу інфекцію мала поносила 6 днів, перший день до 15 разів, але не рвала жодного дня. Давала пити регідрон/електроліт, смекту , креон і ентерол. Добре що обійшлося без ніфурокзасиду.Зараз все добре, стілець в нормі. Це таки дійсно якась "зараза" по Львові ходить.

14. ViTanya

ViTanya Member

Може, звернутись до лікаря? Такі симптоми бувають при ротавірусній інфекції ("кишковий грип"), але лікар зможе подивитись, чи є почервоніння горла, чи є ознаки зневоднення, подивитись на "каки", помацяти животик, щоб виключити кишкову інфекцію, визначити, чи є ацетонемічний синдром.

Дійсно, сорбент був би дуже доречний. Смекта підходить, хоча, на мою думку( і досвід) ентеросгель краще, пити до повного припинення поносу, в середньому 3-5 днів. Регідрон чи Хуману при втраті рідини - необхідно, і не менше 1- 1,5 літри на добу (залежно від віку). При блювоті пити потрошки, по 30-50 грамів,але часто, кожні 15 хв ( або взагалі по стол. ложці, але що 5хв., якщо блює після пиття).
    Цитата з "няня.ру": " Кормить ребенка нужно часто и мелкими порциями, пища в основном отварная – каши, вегетарианские супы, овощные пюре, печеные яблоки с сахаром, подсушенный хлеб. Из рациона стоит исключить все молочные продукты, а в острый период болезни не следует давать соки, мясные продукты, бульоны.
    Цитата з UAUA.INFO "Если ты все еще кормишь грудью, ни в коем случае не прекращай это делать: грудное молоко не только отлично усваивается, но и содержит антитела, которые помогают ребенку бороться с коварным вирусом. В остром периоде чередуй кормления с приемом регидратационного раствора. Ребенка постарше корми диетическими продуктами, приготовленными щадящим способом.
    Это может быть:
    разваренная рисовая каша,
    картофельное пюре,
    печеные яблоки (в них много пектина – естественного сорбента),
    иногда рекомендуют бананы,
    сухарики,
    нежирный кефир.
    Программа восстановления:
    Нередко приходится пить ферменты, поскольку в результате диареи часто возникают поражения ферментных систем. Это может быть креон, панкреатин и др. (лекарства назначит врач). Ферменты помогают пище перевариваться и полноценно усваиваться. Зачастую необходимость принимать ферментные препараты сохраняется на некоторое время – поначалу пищеварительная система ребенка еще не в состоянии работать в полную силу.
    Уже после выздоровления рекомендуется принимать препараты для восстановления микрофлоры кишечника – пробиотики, содержащие живые микроорганизмы. Они помогут быстро восстановить стенки кишечника и наладить их функции, а значит, вернуться к нормальной жизни."

15. shoniko

shoniko Member

Дитині 2 роки, рвота була 1 раз в перший день, температури не було, п"є вона нормально, як завжди, какає 2 рази на день але дуже рідко. Сорбент давала, потім дала Ніфуроксазид, тепер думаю треба вже давати якийсь пробіотик, завтра йдем до лікаря.

16. kati

kati Well-Known Member

в нас якась фігня з самого ранку. Прокинувся малий, почав нити що в садок не під е бо шийка болить.... і так до сих пір і лежить на подушках і каже що болить і все. Показує ззаду, таке враження що може заспав чи потягнув... але ніде не влїдарявся то точно. Сиджу і думаю може то чимось йому помастити, а чим?

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Марко почав підкашлювати..не часто..раз колись, але є..таке трохи хрипить в грудях..думаєте варто викликати лікаря, чи порадите що можна такій дитині, щоб зараз хімікацыю в нього не пхати....

18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Та хоча би Фастум-гель чи щось того типу, але почитай інструкцію, бо я не альо чи то можна для діток.
    В нас сьогодні знову соплі сильніше потекли, якась напасть, яка погода, таке і здоров'я (

19. Юстина

Юстина Well-Known Member

Лікаря такому мацьопі, думаю, таки варта викликати аби докладно послухав де і як хрипить.
    А з народного ми кашель з малку лікуємо чорною редькою (вирізаємо глибоченький отвір, туди цукру або меду і п"ємо рідину, яка за якийсь час починає виділятися) або цибулею (дрібно ріжу + цукор і теж п"ємо водичку, яка утворюється).

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Я з тими соплями вже не маю сили, третій тиждень пішов. Два дні під носиком сухо, погуляли - знову шморгає. Тепло вдягнута і взута, кожних 5 хв. пробую і руки, і носа, і шийку... Вдома сидіти, теж не вихід.

20. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Я консультувалась в нього в кабінеті іпросто возила памперси, то платила 100грн. за візит.

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

А коли перший раз лягла в цю лікарні, то мені пішло набагато більше грошей, і умови зовсім не домашні.

Статус теми:
Закрита.