"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zhyrafka

Zhyrafka New Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

Ми лікувались так: стоматидин - 3р/день, віт. В12 (в ампулах) - 2 р/день (на 1 раз півампули, ампулка на день виходить). І так 3-4 дні. Зійшло безслідно, хоч ротик весь в ранках був + молочниця на язичку. А після всього і навіть зараз деколи для профілактики Елімінатор від Ньювейс (такий ополіскувач для рота в вигляді спрею).

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Стоматидин нам не допомагає абсолютно. Синька вже також. Вдень обтерла ротик созчином соди - візуально всі білі плямки зникли, але язвочки які були лишились..... з того думаю що в малої може бути що стоматиту ще й молочниця у роті, або лише молочниця ( на пляжі мала груди часто їла, а я була щойно з води, могла вона щось підчепити запросто).
    Наразі протираю содою, змазую мікроцидом.....чекаю результату.

3. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

В малої ангіна з гнійними пропками, t 38,2. Дівчата, порадьте, будь-ласка, щось дієве. Чи в такій ситуації без антибіотика не обійтись? Якщо так, то який краще дати?

4. KNadya

KNadya New Member

Зайшла в темку спитати за сопельки, а, почитавши, зрозуміла, що я не долікувала стоматиту.
    Три дні збивали температуру 39, доходило навіть до 39,6. На четвертий зітхнули з полегшенням 37,2-37,4. На п"ятий вияснилось, що у дитини простуда, до того ж стоматит. Дитина майже нічого не їла. Стоматидин не знайшли в аптеках. Три дні помазала синькою. У рот заглядала, але нічого не бачу.Апетит повернувся, я й припинила все це діло, лікую простуду. Тепер читаю, що по два тижні стоматит навіть лікують. Прорадьте, можливо я заскоро це все припинила.
    Тепер про сопельки. Лікар виписала Еуфорбіум композітум, але щось не дуже допомагає. До того ж свекруха кричить, що в ніс не капай, бо на грудях осяде. Я сьогодні вже не капаю, не знаю, що робити. Порадьте, будь ласка. Ми за свої 1 рік і 3 місяці майже не хворіли, тому не дуже розуміюсь на лікуванні, а тут все одразу. Дякую

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми на морі умудрились підхопити гнійну ангіну.В доцьки температура була 40,то лікувались антибіотиком (дитячий,у вигляді суспензії),змащувала доціку горло глюголем і полоскала фурациліном.За 3 дні все пройшло.

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

---------- Додано в 08:02 ---------- Попередній допис був написаний в 07:57 ----------

З гнійними ангінами краще не жартувати, вона дає ускладнення якщо не долікувати, ми пили антибіотик Лексин 250, мазали горло люголем і пиття, багато пиття! Бажаю швидкого одужання!

---------- Додано в 08:06 ---------- Попередній допис був написаний в 08:02 ----------

Ми ніс краплями принципово не капаєм, маю Хюмер(морська водичка) і при перших же признаках появи соплів починаю промивати, промиваю кожну годину і за два дні соплів як не було....

В нас після різних Піносолів і Відроцилів соплі падали на груди і потім 2 місяці страшний кашель у малого, тому я того лишилась!

7. Надя К.

Дівчата, дякую за поради. Ми викликали лікаря і все ж таки п"ємо антибіотик. В ніч з суботи на неділю t була під 40 і нічим не збивалася. Малою всю ніч трусило, під ранок t впала до 37,8 і на мигдаликах вже було більше білих цяток. А сьогодні зранку t 36,8, мала весела, має хороший апетит.
    Я даю чаї з ромашки, липи і шипшини, але Аня вже не дуже хоче їх пити (напевно приїлися). Що ще можна давати пити при ангіні?

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я давала пити ще чаї з малинки і компоти, але такі кімнатної температури! Тільки не давайте пити соки, навіть домашні, вони дуже подразнюють горло і потім так пече....

9. Alonka

Alonka New Member

А ми цілу нічку температурили 37,5-37,8:girl_cray: Соплів не має, кашлю теж, хоча час від часу кехекає, але так ніби слюнкою давиться. Викликали лікарку:cesored: щоб легені послухала, бо має досвід бронхіту без Т, і кашлю кашлю, уточню що в нас педіатра так і не має:girl_devil: Та лікариха (я б її...) прийшла в дрегій, а мала, саме як я пішла двері відкривати покакала, в друге поносом, з ранку все ок було. А та мандуліна, у вас кишкова інфекція, і список ніфороксазид, смекта, лінекс, рисовий відвар...а зуби не рахуються, такі напухші? А саме кумедне, я в неї колись була, як мала на зуб два дні поносила а мені аналіз на гемоглобін треба було, список від тоді не змінився:sad: Минулий раз нічого не давала з того списку,лише бактерії біфіформ бейбі, а вона, то вам просто повезло:khomyak: ну нащо її тої хімії якщо живіт її не турбує? Цікаво, а щоб вона назначила прийшовши на десять хв швидше?
    Мала досить активна, хоч і зануда трохи, думаю нічого не давати, хіба би Т піднялась високо, і то не маю нічого, а от з бактеріями, може все-таки перестрахуватись лінексом наприклад?

10. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

11. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

У Христі вже третій день якась висипка на шийці. Може це пітничка, а може це від жари, я не знаю. Воно то легше, то сильніше. На інтернеті скрізь каже якщо це від жари і воно не проходить за кілька днів (3-4) то вести до лікаря. Я так не хочу іти нікуди. Порадьте дівчата, у когось з дітей щось таке було? Що можна зробити?

12. Юстина

Юстина Well-Known Member

Наша висипка на шийці "тримається" усю жару. Тільки падає температура, відразу стає чистенькою шкіра. Рятуємося частими душами і перед сном мажу звичайним дитячим кремом.

13. Надя К.

Я заварювала ромашку (1 ст. л. квітів ромашки на 1 скл. води) і протирала почервоніння. За ніч усе проходило.

14. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

і я сюди... стоматит... малий груди бере і зразу в плач,візуально язвочок не бачу,бо не дає ретельно подивитися. мащу синькою, в аптеці порадили рекутан-настоянка ромашки. мо хтось користувався-дієве?

15. odree

odree Well-Known Member

ну от скажіть мені будь ласка, невже вам так важко скористатися пошуком на форумі, тут вже разів 10 про то говорилося, і про стоматит, і про шкідливість синьки, та нє, все одно "наша пєсня хороша начінай с начала"

16. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Нам його виписували,коли ми були ще маленькі( 2 чи 3 міс,до пів року то це точно)А зараз із сопельками борюсь так(звичайно порадила лікар і нам підійшло)на 200 гр запареної ромашки чайна ложка солі(не чубата),щоб сіль розчинилась,процідити настій,охолодити і промиваю носик(маленьким шприцом без голки) 3 р на день.Спочатку дуже соплі течуть,а потім стає легше дитинці дихати.

17. Romanivna

Romanivna New Member

Підкажіть, будь-ласка. Синочку через тиждень буде 3 місяці. Сьогодні почався насмарк. Носик забитий. капаю Аква Маріс. Починається кашель від сопельок.

18. Kecan

Kecan New Member

Можу сказзати по своєму досвіду, синька - це не дуже дієво (для нас особисто). Помогло більше стоматидин. Брала бинт, намотувала на палець, в стоматидин і протирала ротик малій. Пройшло за 2-3 дні. Але, то дійсно противна зараза. Бажаю скоріше видужувати

19. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а ми вже здорові-чергувала синьку та рекутан,на другий день малий без боязні взяв груди.

20. Lelka

Lelka New Member

Зі стоматидином теж треба бути дуже обережними, там навіть в інструкції написано, що на розгляд лікаря, чи призначати його дітям, а от коли моєму малому його призначили в 1 рік, і то заочно, то дитячий стоматолог в поліклініці, коли я привела його на перевірку, чи не плутаю я стоматит з чимось іще, здійняла бучу, що такий важкий, токсичний препарат дітям не можна призначати в такому віці, хіба років з 5...там дуже висока концентрація того гексидину для менших діток...

Статус теми:
Закрита.