"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оленка

Оленка Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

А в нас коли була ангіна то лікарка казала, що при ангіні допомагає тільки антибіотик а всьо решта так, в догонку

2. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Дівчатка не знаю що і думати. Сьогодні зранку в мого синулі була гаряча голівка - поміряла температуру - 37,4. Коли заснув, то переміряла - 36,6. Тепер знову якийсь гарячий. Немає ні насмарку, ні кашлю. Правда трохи підхрипує. Зуби не лізуть - до року вже всі вилізли. Що це може бути? Чи то я швидко б"ю на сполох???

3. In4a

In4a Well-Known Member

В нас теж таке останні тижні... Може спека?:confused: Хоча сьогодні прохолодно досить...

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

як то, всі 20 зубів в десять місяців має?:eek:

5. дашулька

дашулька Well-Known Member

У нас 19 й я думала,що то заскоро...:girl_blush2:

6. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ого! Ну Ви й швидкі:). В моєї останній виліз в 2 роки і 5 місяців.

7. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

в моєї малої з понеділка тримається повишена температура.Видно не одні ми такі

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

То напевне малось на увазі всі ті зуби що вилазять до року (два нижні центральні зуби - середні різці, два верхні середні різці і два верхні бічні різці )

---------- Додано в 07:34 ---------- Попередній допис був написаний в 07:32 ----------

А в нас гнійна ангіна, височезна температура, таке страшне горло що аже серце болить як туди заглядаю.... Лікуємся повним ходом...

10. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Зранку встала - до малого, а він горить. Поміряла - 38. Нічого не роблю, спостерігаю, бо він себе нормально поводить, бігає, бавиться, але от зараз заснув (як на нього, то дуже швидко він заснув). Буду дивитись далі. Напевно, зуби, бо вже давненько у нас їх не було (ще як до 8 чи 9 міс. вилізли 8 зубів, так з тих пір і нічого)

11. соломійка

соломійка Well-Known Member

І у нас також - температура 38 десь з 3 ночі, зранку - 37, а тепер знову піднімається. З"явилися сопельки і понос.:girl_cray:

12. я_тут

я_тут Well-Known Member

Дівчата,що робити?
    Малий облизав тюбик капсикаму,якось стягнув його зі стола,і тріснув корок і він то взяв в рот
    я вимила йому рот сильно водою, милом,дала пити багато і малий заспокоївся,але кругом рота пішла червона пляма :sad:
    йти в лікарню?дитина спокійна,я обмазала ту пляму траумелем,але я щось переживаю :sad::sad::sad:

13. odree

odree Well-Known Member

поспостерігайте кілька годин. капсикам має зігріваючу дію, може власне тому і почервоніння. але якщо не зійде за пару годин, можете дати щось протиалергічне (діазолін, лоратадин)

14. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

15. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

З малим щось незрозуміло що робиться: поки температура була досить висока, то він собі ганяв, бавився, був трохи марудніший, ніж завжди, але загалом нічого так, а як температура впала (я нічим не збивала), то відразу став якийсь такий слабкий і ніякий і видно що нездоровий. Як таке може бути?

17. Zhyrafka

Zhyrafka New Member

Mariasia, може вимучився за день. Та й температура багато сил забирає. Подивишся як нічкою буде і на ранок.

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В нас другий тиждень триває боротьба зі стоматитом. Знаю що вже про нього писано-переписано....але насправді немає зараз часу вишукувати, а щос робити треба вже негайно.
    Почалося все зі здоровенної стоматитини розміром з ніготь і температури 38.5, оту одну стоматитину вилікували синькою і ніби все..... а приїхали до львова і почалось....багато маленьких язвочок по всьому роті, на губах, щоках, десні, піднебінні, тішить що температури немає але воно ніяк не проходить. Лікуємось синькою, стоматидином, пшикаю інгаліпт, смокче варення з рози.....але стан незрозумілий....то ніби краще то гірше. Від синьки вже моча зеленкувата, боюсь щоб ниркам не нашкодити.
    Короче порадьте ще дось дієве....

19. дашулька

дашулька Well-Known Member

Віка,ми тільки що вилікували стоматит - протирала ваткою,змоченою у воді з содою декілька раз на день,смоктали варення з рози,мастила ці прищики ще іноді перекисом - ніби все...пройшло за три дні,але ці три дні взагалі майже нічого не їла й температура трималась 38-39,6.

20. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Водний розчин прополісу. Запитайте в аптеці Ай-пі-ві.

Останнє редагування: 20 Серпень 2010
Статус теми:
Закрита.