"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Drizzle

Drizzle New Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

Дівчата, в моєї старшої,здається, щось з нирками. Каже, болить поперек. Таке у неї вже було, давали за порадою лікаря канефрон. Ми зараз не у Львові, тому до лікаря потрапити сьогодні навряд чи зможемо. Таке питання, от я не пам"ятаю при проблемі з нирками треба пити більше, чи меньше?

2. irushka

irushka Well-Known Member

Якщо в нирках інфекція - треба пити. Краще здайте сечу за Нечипоренком чи загальний аналіз і з тим йдіть до лікаря.

3. inchik

inchik New Member

"за Нечипоренко" призначають при хорошому "Загальному"....смисл здавати за Нечипоренко, якщо загальний поганий (він робиться 7хв)
    Канефрон - уросептик сечогінний...пити треба скільки може...
    я б радила у разі болей Загальний аналіз сечі здати і УЗД зробити (але щоб саме дитячий лікар робив, бо у діток по-іншому як у дорослих)

4. TATA

TATA Well-Known Member

Хтось давав дітям пити кропиву. В яких пропорціях і скільки часу?

5. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Дівчата підкажіть будь ласка чи хтось лікував малечу антибіотиком цефікс, як дитя переносило? Вчора цілий вечір і вночі рвота, сьогодні зранку температура 38, зараз впала до 37, понос але не часто, педіатр виписав цефікс, біле вугілля і бактерії. Зараз рвоти немає, але малий кволий, нічого не їсть, даю багато пити і трішки регідрону, на нефороксазид один раз в Данилка була підпухлість під очима через те і виписали цефікс, цікавит чи хтось приймав при кишкових розладах і при отруєні.

6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Arctica,
    Певно тим педіатОрам щось пороблено-ви не перша від кого чую що призначили цефікс. Це дуже сильний антибіотик, і чим керувалась ваша лікар призначаючи його?!...
    Я б не давала його своїй дитині. Ми отруєння з температурою витягли лише на регідроні

7. Arctica

Через що я розгублена, бо дякувати Богові не так вже й часто хворіємо, тому і не часто спілкуємося з педіатром, знаю про неї, що вона не прихильниця виписувати багато ліків, через те й питаюся поради бо антибіотик для нас вперше і я розгубилася щож робити?

8. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ми за порадою. В нашого малого запалення слизової очей. Не гноїться, але повіки червоні. Нам виписали краплі, але малий не дає закапувати, як не пробували - все марно. Пішли знову до лікаря (а потім до іншого для підстраховки), сказали, що закапувати не можемо, прописали мазь. Але мазь закласти він також не дає, виходить, що замазуємо зверху. Тільки промиваємо ромашкою або заваркою, але не проходить від того. Може хтось щось порадить?

9. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

як варіант ,консультація ще одного лікаря.
    Погугліть, і почитайте інструкцію до цефіксу-перехочеться давати.
    Малий мав в 1,2 роки отруєння з темп, призначили ніфуроксазит , бактерії, і регідрон.
    Давали лише регідрон+пив сушку, а вже після одужання бактерії. Температура трималась три дні. обійшлись без антибіотиків, але багато пили

TASJA, думаю все одно якась незначна кількість мазі потрапить на слизову ока...
    А може, в той розчин яким промиваєте(чай ,ромашка)додайте кілька крапель призначених ліків?-теж думаю якась кількість попаде..

10. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

А в мого старшого сина вже від п"ятниці тримається температура і нежить. Вчора вечером було 38,6. І що то таке з ним. Температуру стараюсь не збивати, тільки коли дуже висока, то збиваю. Даю багато пити. Може то якийсь вірус?
    Менший теж мав температуру і нежить, але вже ніби здоровий.

11. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Якщо це конюктивіт, то він все одно, щоб ви не робили, пройде через три тижні, і якщо гною нема, то і нічого застовувати не треба, хіба промивати

12. agalinka

agalinka Active Member

Привіт, а може хтось стикався з такою проблемою як у нас. У малого з народження на вітрі сльозиться праве очко, пішла до окуліста, вона направила нас на промивання лівого ока, тому я нікуди не ходила, бо знаю, що це не дуже приємна процедура. Хто знає чи це справді серйозна проблема чи воно з віком може пройти, адже у нього лише на вулиці сльозиться. Дякую.

13. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

В нас таке було - перший день рвота , під вечір піднялась температура , на наступний день 39,4 і збивається максимум до 38,5 . Рвота припинилась на другий день (коли була висока температура), але понос був. Давала пити воду , не дуже солодкий чай , смекту , і задурювали на столову ложку компоту трохи ентеросгелю. Ну і біле вугілля . Дитина пила три дні воду, нічого не їла. Правда він потім в один день всю ту водичку викакав у горшок , але після того пішов на поправку. Без антибіотиків .

14. Arctica

Ми прийняли рішення лікуватися без антибіотику, даємо багато пити, ще біле вугілля і регідрон, температура вже спала, маю надію що скоро одужаємо.

15. Lithium

Lithium Active Member

Питання, чи можна гуляти з дитиною при кашлі і соплях, температури немає, самопочуття хороше, я думаю може то на 10 хв погуляти на сонечку, все таки свіже повітря, але питаю поради у більш досвідчених мамусь-форумлянок.

16. odree

odree Well-Known Member

я б пішла :)

17. Holly

Holly Moderator

Я з Яриною гуляла, навіть коли температуру мала. Ну не може вона сидіти в хаті.

18. veronka

veronka зла друзя

привіт, то може бути проблема зі сльозовим канальцем (сорі, точної назви не кажу. У доні співробітника таке щось подібне було, то вони їздили "пробивати" чи то "прочищати" його, бо лікар казали, що саме то не перейде. В будь-якому випадку краще покажіться спеціалісту і краще не в поліклініці, а, наприклад, в Охмадиті на Лисенка, бо наші лікарі в поліклініках здатні здорову дитину до каліцтва довести!)

19. odree

odree Well-Known Member

дакріоцистіт і ще можна багато нагуглити

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Гуляти навіть треба, але 10 хв то замало, бо дитина тільки починає "вивітрюватись", а якщо починає кашляти надворі, то треба ще хоч хвилин 20 погуляти, бо якщо ви повернетесь відразу додому то ще більше будете провокувати кашельчастими змінами температури та вологості, імхо.

Статус теми:
Закрита.