"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

А мій менший сьогодні покакав напевно разів з 10 за день. І то все з червоними вкрапленнями (ніби кров). Що то з ним???

2. inchik

inchik New Member

канефрон то уросептик на травах....сечогінний

3. Milka

Milka Moderator

Могли десь тріснути судинки від напруження(пройде понос і перестануть бути кровянисті вкраплення), але гірше якщо то з середини вже йде через інфекцію, поспостерігайте, дайте випити смекту, рисовий відвар....якщо не пройде понос, тоді треба поради фахівця, можливо дати ніфуроксазид.

4. Олюська

Олюська Well-Known Member

В нас лейкоцити ніби в нормі: 2-3

---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ----------

Ну здавали хіба що аналіз крові, там все ОК

5. Provizor

Provizor Well-Known Member

Я так розумію у лікарів є стандарнтні схеми "на всякий случай"... Лейкоцити в сечі не є показником інфекції, може бути просто неправильно зібрана сеча на аналіз.
    Лікар повинен оцінювати ситуацію вцілому, картину крові, загальний стан дитини, призначити бакт. посів сечі, якщо підозрює інфекцію. А на практиці маємо, горло почерівоніло-антибіотик, пронос-ніфуроксазид, щось не так в сечі - фурагін. Все для перестраховки, а раптом допоможе. А про побічну дію чомусь не думають... Олюська, не переживайте, дотримуйтесь рекомендацій вашого педіатра, який не рекомендував вам приймати ліки, а застосувати дієту. Його рекомендації логічні.

6. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

малий бухикає - хрипи та таке ніби клекотання. враження, що бронхіт - але звідки . сопель нема, т-ра 37.2, зуби - ніби лізуть нижні і кутні . коли спить- ні хрипів, ні клекотання, дихання чисте . І що з цим робити? (це в нас перший раз таке :))
    А погода така хороша - а ми дома :sad:

7. viltis

viltis Well-Known Member

В нас теж таке....клекотання ( я писала),але легені і бронхи чисті. Температури вже нема , а от соплі полізли ....Лікуємось....промиваю носик, даю Проспан.

8. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Це може бути стандартна реакція на зуби. Дуже часто прорізання зубів супроводжується катаральними явищами - кашель, соплі, пронос.

9. viltis

viltis Well-Known Member

та я б хотіла вірити, що то зуби ....але ми всі ( я і чоловік ) теж маємо соплі і горло болить. Так що напевно це вірусне:sad:((

10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ну якщо вся сім"я хворіє, то може й вірус...Бо у моєї малечі теж мокроти десь в бронхах чи в легенях стоять, вона перед тим, як прокинутися, починає сильно кашляти, але решту часу ніяких ознак хвороби, та і я знаю, що вона ніде не могла захворіти. Соплі з носа течуть теж, але оскільки в неї верхні зуби лізуть, і перший верхній ліз дуже тяжко, то я не переймаюся.

11. Олюська

Я теж так думаю, бо довіряю йому як педіатру і взагалі не схильна одразу братися до ліків. Мене просто занепокоїло, що через 2,5 місяці картина практично не змінилась.

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в моєї практично півтора місяці щось булькало, і ніби вже не соплі, і хрипів як таких не було, дихала вільно і чисто. а як кашляла то здавалось що там суцільна мокрота....що я вже не давала і як не лікувала...... потім мали епопею з поносом, а кашель з мокротою якось сам взяв і зник....
    Правда я перед тим десь знів 5-6 давала мать-і мачеху запарену і настояну, щогодини по десертній ложці. То тепер мені здається що лише це допомогло.

13. Lithium

Lithium Active Member

Я своїй лялі при таких симптомах даю пити настойку з цибульки. Середню цибулину нарізаєте кубиками, заливаєте окропом і накриваєте кришкою. Водички так, щоб покрила цибулюку і охолодженим до кімнатної температури випити на ніч і щоб пропотіти. В середньому треба випити близько 4 ст. л на раз., можна пити кожен день, але не більше 4 днів і кожного разу готувати свіжу настойку. Дуже класна штука, можна ще калину пити давати, бо всі ці засоби мають зміцнюючу, протизапальну і антибактеріальну дію , а також підвищують імунітет.

14. katrinka

katrinka Well-Known Member

!! дівчатка порадьте чим полочите дітям горло, бо поки полочимо все добре, перестаємо червоніє. беру розчин солі і ромашку або соду, хлорофіліпт, люголь чи хімічні препарати нам не можна. !! часник, цибульку їмо досить часто і все одно до кінця вилікувати не можемо

15. медведик

медведик New Member

у нас ні з того ні з сього, появився мокрий кашель, ми робили щеплення, то на четвертий деь почали кашляти, підхопили вірус напевне, так сказала сьогодні наш дільничий педітр, написала ліків цілий аркуш, в т.ч. і антибіотик "Умкалор", питаю хіба є запалення? , ні , але цей антибіотик на травах, то він не пошкодить. Даю своїй 8-місячній донечці , поки проспан по 0,5 стол. лож. 3 раз. н/д , а на затра домовились про зустріч на Орлика до знайомого педіатра, можливо щось більше толковіше скаже і належно огляне
    Підкажіть, чи можна дитині у такому віці запарювати шипшину?

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Почали прикорм 2 тижні назад з кабачка з манюсінької дози. На протязі тижня потроху збільшували. Кабак нам пішов, і дуже сподобався, вирішили ввести гарбуз. На третій день, чи то від гарбуза, чи ні, не знаю, зранку трішки піднялась температура до 37,2, трималась цілий день, Роман був блідий, як стіна, а на вечір почало його рвати. Вирвав тричі, усім що їв цілий день. Попив водички, знову вернув її і заснув. Цілу ніч гамав цицю. Зранку була лікар...Горло в нормі, животик м"якенький, на інфекцію не схоже, зуби вже високо, але ще не ріжуться...Цілий день тільки на ГВ, про прикорм нема і мови звичайно. Але дивлюсь, він знову поперхується, таке враження, що знову підтошнює...:girl_cray:
    Може хтось знає чого воно так, і що робити?

Останнє редагування: 2 Березень 2010
  17. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

18. Олюська

Хто-зна, які зараз кабачки. Я сама боюся серед зими їсти, краще дитині не давати, ІМХО, ще й як перший прикорм.

19. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

певно баночне харчування.

20. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

А можливо домашній, заморожений ? Ми починали з яблучка , потім зупка на воді , і вже потім до зупки додавали всілякі сезонні овочі домашні .

Статус теми:
Закрита.