"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Тобто ви все таки прихильниця збивати високу температуру чи ні? А накормити дитину при температурі 39 і не вдасться, та й я і не намагаюся.. Справді, тоді лише пиття..

Ну звичайно.. краще без них.. Хлопчику було півтора року.(моєї сестри) . Кашляв.. Горло боліло.. ну лікували його .на свій розсуд, бо мали мудру бабцю, яка дітей виховувала і все знає.. Дитині гірше і гірше - приїхала швидка - терміново забирати в лікарню, бо в дитини іенфекційна хвороба - Неправдивий круп.. Бабця стала в дверях і каже - не пущу, бо в лікарнях тільки гірше зроблять.. А то ніц страшного.. Мол хто з дітей не кашляв і горло не боліло.. Так ось.. Якщо б лікар не наполягла - то через годину-дві - той круп просто перекрив би дитині дихання..Дитину врятували.. і тільки завдяки лікарям!.

Останнє редагування модератором: 30 Вересень 2009
  2. zirka

zirka Well-Known Member

Відповідь: "-03" Хворіє дитина. Поради.

Є різні ситуації. Взагалі відмовитися від лікарів я і не пропоную. І не всі лікарі погані. Один лікар розказував, що антибіотик винайшли, щоб боротися з інфекцією при вогнепальних і інших пораненнях, які виникають під час бойових дій. І впровадження антибіотиків в повсякденне життя не є доцільним. Вони доречні в тих випадках, коли є реальна загроза життю. Соплі в дитини це не є покази для антибіотиків. А таке трапляється досить часто.

• Подобається Подобається x 2
  3. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Ксюша, а часто хворіє крупом дитина?

4. irushka

irushka Well-Known Member

Мамусі, коли моїй малій було 7 місяців, хірург сказав, що в неї пупкова грижа, я тоді не дуже на це звернула увагу, бо більше ніхто з лікарів того не помітив, та і я нічого в малої не бачила схожого на грижу. Вчора як Катя бігала гола по хаті, я помітила, що трохи вище пупка в неї є маленька випуклість, як попробувати пальцем - м`яке, і помітно лише коли мала рухається, коли лежить чи сидить - не видно. Я не знаю чи це в неї з`вилось тепер, чи я просто не помічала. Як думаєте, то може бути та грижа?
    Моя мама кричить везти її до хірурга, а ми ще не оговтались від оглядів річної давності. В когось було щось схоже?

5. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Ні..Навіть не знаю де племінник підчепив його.. А "малому" зараз 16.. А от племінииця ну і моя дочка якось обійшлося.. тьфу тьфу..

Знову ж таки згідна.. Соплі не показник для застосування антибіотика..Моя дільнича має таку слабкість виписувати по 9-10 препаратів.. "і то подавайте, і то дайте.. іт.д." Так ось я потім зі своєю математичною далекою від медицини освітою сідаю, і сама на свій розсуд вибираю.. лишається як правило 2-3 препарати... Але ж я не завжди можу добре вибрати. і часом можу відмінити шось справді необхідне.. одногоразу я так відмовилася від антибіотика (Оспамокс по памяті..) але потім пішов рецидив.. все одно прийшлося дати той антибіотик..
    До речі .. в нас не до кінця проліковані соплі призвели до появи аденоїдів..

[Один лікар розказував, що антибіотик винайшли, щоб боротися з інфекцією при вогнепальних і інших пораненнях, які виникають під час бойових дій. І впровадження антибіотиків в повсякденне життя не є доцільним.

А хіба не пеніцилін врятув в свій час купу народу від епідемії пневмонії? (ні ні. тільки не подумайте що я агітую за вживання антибіотиків.. Просто питаю..)

Останнє редагування модератором: 30 Вересень 2009
  6. julchyk

julchyk Well-Known Member

"Ложний" Круп-це не інфекціна хвороба! Це індивідуальна реакція ( раптовий спазм) гортані , який може виникнути у будь- який момент ( найчастіше вночі) при будь- якому ОРВІ.

7. zirka

zirka Well-Known Member

Він іде як ускладнення вірусного захворювання. Хоча швидка (чомусь) відвозить саме в інфекційну лікарню (перевірено двічі)

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

Мартин ще з вчорашнього вечора температурить:sad:.
    Температура спадає на пару годин і знову піднімається до 39.Перестав їсти,що і не дивно :no:.
    Сподіваюсь,що це на зубки,бо більше нічого нема.
    Як я не люблю ,коли мої дітки хворіють :sad:...
    І сама,щось зовсім розклеїлась.Вухо так болить,що...:8:
    Настрою ніякого :umbrage:.

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А наша малеча відмовляється нормально їсти, зранку і в обід ше пів біди, а ввечері пересає зовсім, от сьогодні поїла в другій а потім "бастувала" до десятої, трохи поїла і заснула, і так вже чотири дні, при тому вночі постійно просипається і кричить істерично, я вже не знаю зовсім шо з нею, шмарклі є, але то не нормально якось.:8::8::8:
    Зважила - за два тижні не набрала жодного граму. Я починаю хвилюватись не на жарт.:confused:
    І то все на фоні страшенної знервованості, неспання і ниття.:no:

10. Usmishka

А, забула додати, шо зранку і днем як правило до години сьомої активно бавиься, все їй цікаво, лишень не годуйте, бо відразц страшна істерика:ninja:
    І шо то може бути?:sad:

11. Gala

Gala Well-Known Member

Може її зубки турбують? Я все списувала на зубки з 4-х місяців,коли були проблеми з апетитом і нервозність.Навіть якщо зубки появляться через місяць,турбувати можуть вже зараз.

12. карапуз

А чи хто знає ,як соком алоє закапувати носик? Я десь у журналі читала,що треба змішувати з медом,якщо нема алергії.А які пропорції не пам"ятаю :no:.

13. Usmishka

Микапали по одній краплі в кожну ніздрю на ніч, але самі листки тримали в холодильнику, з медом не змішували точно.

• Подобається Подобається x 1
  14. левиця

левиця Well-Known Member

А темпервтуру йому збиваєш? Моя менша дві ночі підряд вставала і дико кричала. Ми вже не знали, що з нею діється. До того такого не було. Потім порадили давати 3 дні підряд Нурофен, але в зменшеній дозі, ніж при температурі. То вона після нього спала як вбита. А потім ще давала Дентокінд ще десь 3 дні по 3 рази на день (це вже гомеопатичні таблетки). Так все ніби з зубами трохи втихомирилось.
    А щодо болю у вусі, то раджу його не терпіти, а закапати Отіпаксом. Препарат класний, помагає відразу. Перевірено на дітях.

15. карапуз

Збиваю свічками "Ефералган" ,коли піднімається вище 38,5.
    Не знаю,що це у нас таке було.Температура трималась усього добу :umbrage:.Зараз все нормально :).

16. Ная

Ная Well-Known Member

Мамусі,порадьте як лікувати мокрий кашель в дитини,і чи обов"язково викликати лікаря:confused: дитину більше нічого не турбує,має добрий апетит,бавиться,кашляє несильно з вчорашнього вечора,але дихання має хрипле. В нас кашель вперше,знаю тільки,шо треба багато пиття,дренажний масаж. Чи можна давати річній дитині сік редьки з медом(алергії нема) і чи варто застосовувати евкаліптовий бальзам д-ра Тайса?

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

Напевне натираннями, вигріваннями та питтям теплим...

• Подобається Подобається x 1
  18. нталька

нталька Well-Known Member

Ви знаєте, я за лікаря, тим більше, що дихання хрипле і це вперше. Хай би лікар прослухав і сказав наскільки все серйозно. Мзже то й справді нічого серйозного, тоді вам можуть назначити просто відкашлююче на травах. Є проспан, грудний збір № 2; мій пив пектусін (це ще з нашого дитинства, памятаєте?). Давала і редьку з медом колись малому. Звичайно, приймали щось одне з того. І пити багато.
    А розігріваючий бальзам на певному етапі може зашкодити, бо посприяє тому, що все піде донизу.
    Здоровя доці!

• Подобається Подобається x 5
  19. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

від самого виклику лікаря і того, що він дитину прослухає - шкоди не буде. Лише треба вибірково до призначень ставитися

• Подобається Подобається x 7
  20. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ная в нас таке було тиждень тому,я лікарку викликала з поліклініки шоб вона послухала,сказала шо заразилась,вірусний кашель,хрипи в нас були,але бронхи ше чисті були,виписала нам антібіотік,я не давала його дитині,зверталась ше до свого педіатра , нам поміг умкалор і амбробене,викличте лікаря нехай послухає,а дальше вже визначитесь,така моя думка.Видужуйте.

Статус теми:
Закрита.