"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

у малого зранку почало знов вушко боліти, плаче постійно, ношу на руках, навіть не дасть на секунду відійти....тиждень лікували вухо, капали каплі і в ніс , і у вухо, вчора покупали ввечері чи я вже не знаю чому...зранку вухо знов про себе нагадало.Ну і що робити?затягнути лікування каплями і довести до гіршого чи дати антибіотик(нам прописали Суметролім)????

2. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

може спробуйте віброцил ?
    і спробуйте збільшити вологість приміщення - в нас, коли ми включили оплення, малий почав підсопувати, я зразу вологість збільшила і все добре.

3. irushka

irushka Well-Known Member

А яка температура? Ми мали не раз справу з отитами, але зараз я би з антибіотиком точно не спішила, а просто за можливості спостерігати в лора, аб - в крайньому випадку.
    А від болю малій найкраще допомагає сухе тепло: товстий шматок вати примотати до вуха.

4. natka75

natka75 Well-Known Member

найгірше що це субота-неділя, і ми не у Львові...закапала отипаксом на разі,температури нема.надіюсь до вечора мало б полегшити біль.

5. olena

olena New Member

Отипакс власне і є для зняття болю,але з понеділка обов'язково зверніться до лікаря.Якщо Вам потрібно то в пп напишу координати хорошого лора,яка мому малому вилікувала гнійний отит без антибіотика.

6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я би теж не спішила з медикаментами. Основне то визначити причину симптомів (аналіз????), але якщо вже і глушити симптоми, щоб полегшити дитині сон, то краще народними методами - типу фізрозчину, циці і мами в необмеженій кількості. Я ще свому мажу ніс камфорною олійкою - сам тягнеться, подобається :) Або препарати на основі натуральної сировини. Антибіотики і судинозвужуючі тільки змазують симптоми, не лікують.

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ох..завтра в садочок, а ми почали покашлювати, коли лягаємо....ну і як завжди від того рвемо....парене молочко з маслом і липовий чайочок...мо ще щось порадите, бо хрипнемо

8. bagata mama

bagata mama New Member

Дівчата, може хтось підкаже! В малого вітрянка дуже складна форма. Обсипало так, що мастимо не крапочками, а малюємось. Найбільше на личку. Хоч даю антигістамінні та він все одно сильно шкребе. Вже масу на личку поздирав. Що робити щоб не залишилось рубців?

9. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Для полегшення зуду Р.Мендельсон в своїй книзі " Как вырастить ребенка здоровым вопреки врачам" рекомендує цинкову мазь і ванни з кукурудзяним крохмалем, а Комаровський ось що пише
    На рахунок вже здертих пухирців - то певно вже треба мастити якимось спецю мазями проти рубців (моя мама все що можна маже Траумелем :) і запалення знімає, і заживає краще )

10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Скільки рочків дитині? У мене була вітрянка, коли в садок ходила, то мені мама замість цяток малювала зеленкою всяких метеликів, жаб, жуків...ну шоб цікаво було. І я тоді не шкрябала. Але не знаю, чи таке прокатить, якщо дитинка маленька зовсім...

11. bagata mama

bagata mama New Member

дитина не мала(відносно)- 3.5 рочки. Андрій дитина достатньо терпляча. Але настільки інтенсивна висипка що немає вільного місця щось малювати, він дивиться в дзеркало і плаче що схожий на Шрека. Якби малювали його в червоний проблем би не було- бо він у нас Блискавка Маквін:)

12. inchik

inchik New Member

нам допомагало таке: в чорній помитій добре редьці робила, там де листяний хвіст був, невеличку ямку (вирізала ножем) і закладала в ту ямку мед...редька пускає сік і той сік по 1 чайній ложці давала малій (смачний на смак) і то допомагало сухому кашлю і кашель проходив.

13. Pazunika

Pazunika New Member

зірочку на груди і спинку (але зовсім трошки -щоб гріло, а не пекло і оминати ділянку серця і врахувати що там багато ефірних масел). якщо у дитинки схильність алергії то не можна

14. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Дівчатка! Чим ви лічите в діток насмарк, а то ті соплі вже задовбали!
    В малого почався насмарк, я капала називіном 3 рази на день, через тиждень пройшло, але через днів 5 пішло все по-новому і вже знов тиждень, а воно не проходить! Вже не капаю, бо кажуть більше 5 днів не можна, і вже 2 день почало закладати з ночі! До лікаря йти не дуже бажаю, а то вона зразу нам виписує антибіотики, як ніби в неї на то пунктик!!!

15. inchik

inchik New Member

лікувала і лікую тільки піносолом (навіть в 3 міс віці просто вушну паличку мола в піносолі і злегка змазувала носика, звісно далеко не запихаючи)...він на олійній основі і не сушить слизову. щоб підсушило, то краще протолголом капнути...а після року, то перед любим закапуванням бажано промити носика соленою водичкою (носоль, салін, аквамаріс чи просто в тепленьку водичку трохи солі і пшикнути в носа і щоб витекло) а потім закапувати...ефект кращий!

16. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

А де його взяти? І як його капати, скільки днів?

17. inchik

inchik New Member

в аптеці і він порівняно з іншими засобами дешевий...зберігаю в холодильнику....має коричневий колір
    капала по 1 краплі в кожну ніздрю перед сном, бо найгірше то було з соплями заснути, а як засне, то вже сама "роздихувалася" так би мовити.
    і ще маленька порада з власного досвіду: класти на подушечку повище (не так, щобзовсім сидяче, але і не зовсім горизонтально), так вночі менше закладатиме ніс.

18. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

А навіщо антибіотики? У нас нежить деколи триває більше двох тижнів. Теж спочатку називіном користувалися. Потім порадили Делуфен. Він гомеопатичний. Можливе тривале застосування.Нам допоміг. В перші дні також закапую ніс лафероном.

19. inchik

inchik New Member

так, згодна, що соплі то не так страшно, але у малих дітей соплі можуть спровокувати щось гірше. я про вуха. в дітей будова вуха не така, як в дорослих і діти не вміють гарно вишмарати носа і, як би то правильно сказати....затяжні соплі можуть спровокувати запалення вуха (якщо то в дитини слабке місце). особливо потрібно звернути увагу, якщо соплі через певний час знов повторюються.

20. stira

stira New Member

Я даю малій крапельки МІЛІНОСІК в ротик,їх можна давати до 5 днів і паралельно капаємо в носик-ВІБРОЦИЛ. Нам допомагає.А ще, якщо дитинка не вміє смаркати, то зробила таке пристосування:взяла з дитячого аспіратора кінчик і запхала в нього сантиметрів 10 шнур від крапельниці, аспіратор запихаємо в ніздрю,а другу прикриваємо ,кінчик від крапельниці беремо в рот і тягнемо до себе, таким чином вивільняємо носявку від сопель, дуже зручно, бо ви самі регулюєте силу всмоктування.

Статус теми:
Закрита.