"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

кашель-то не є шось погане,особливо мокрий.дитина відкашлює мокротиння,яке осідає.уявляєте,якби вона його не викашлювала,скільки того би осіло на легенях?
    можна спеціальнимимасажиками помогти краще відділяти мокротиння.чай з чебрецю.(але 5 місяців і чайок-шось я незнаю...) у всякому разі-слухайте свою інтуіцію і серце і дивіться на дитину:)

2. olena

olena New Member

Оленка дуже вам дякую,ви ще більше підтримали мою думку про недоцільність антибіотикотерапії,а в свому дописі я справді мала на увазі Дунілову,обов'язково звернусь до неї ,бо то дійсно лікар ,якому варта довіряти.

3. irushka

irushka Well-Known Member

Щось Катя кілька днів час від часу жаліється на біль в спині ( в області нирок), ми раніше не придавали тому сильного значення, бо думали, що то прищики вітрянки її турбують, але прищики вже давно зійшли, а сьогодні знов жалілась на спинку :sad:
    Може хтось знає хорошого нефролога дитячого і де найкраще робити узд нирок, буду дуже вдячна за інформацію!

4. olenkastar

ну біль в спині поняття відносне,узд зразу робити я би не бігла.може протягнуло м'язи де?але вам,в принципі,краще знати...
    а не каже де саме в спині?в середині?чи сама спина?
    якщо думаєте,що нирки-краще здати аналіз сечі..але з узд не спішити.я щось недовірлива до узд маленьким діткам,не знаю

5. irushka

Оленка, в малої була вроджена пієлоектазія, нам треба було за нею регулярно спостерігати (аналізи, узд), але ми тільки зрідка здавали аналізи - вони були нормальні, то на узд не ходили. Тепер плануємо здати сечу і таки піти на узд, бо треба знати як та пієлоектазія зараз. Ми колись спостерігалися в нефролога в охматдиті, але виявилось, що вона лікувала те, що не потребувало лікування, тому зараз мусимо знайти доброго лікаря.
    А Катя показує пальцем якраз на ліву нирку і каже, що болить.

6. olenkastar

шось дуже багато мам,незадоволених лікарями з охмадиту..і я також

а не думали про гомеопата?

7. irushka

Якщо потрібне буде лікування, то так, швидше звернуся до гомеопата, але треба ж знати що саме з нирками, думаю, що за діагностикою таки краще до нефролога.

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ми так само лікували пієлонефрит в охмадиті в Лукяненко, я в принципі нею задоволена, не виписує нічого зайвого, не призначає сильних препаратів. Я би все таки орієнтувалась на аналіз сечі-бо він є першочергово інформативний, якщо все добре-то краще узд зайвий раз не робити, якщо ж надумаєте, то я взнавала, що узд ще можна зробити в Медик плюс на Куліша, там якась пані, прізвища не памятаю, з Орлика, ще можна в Ультрамеді на Огієнка, і там і там по запису без черг, бо то мене найбільше трафляє в лікарнях годинами під кабінетом стояти.

9. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Ми робили УЗД на Орлика, там і консультувались.

10. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

ой людоньки ,ну коли це вже пройде (або хоч трошки рідше)цілу ніч неспали Лєра все плакала її щось боліло думали вушко,потім заглянули в рот а там зуби кутні.Сьогодні вже температура ,соплі,кашель,дитина ниє.Іщо його робити???????????:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

Недавно ж кашляли??????????

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Як заміж видасте. [​IMG]

12. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

спершу сдайте сечу на аналіз.

13. seryj

seryj Member

Раджу самостійно провірити чи позитивний симптом Пастернацького .Лівву руку (долонною поверхнею) покласти на ділянку нирки правою кулаком нанести легкі удари посвоій лівій руці Якщо відмічаєтся болючість , симптом рахується позитивним в такому випадку потрібна консультація уролога

14. Олюська

Олюська Well-Known Member

Як я вже писала, в Олесі сильні закрепи. Я довго думала, від чого, від якої їжі, збагатила її раціон харчами, які містять багато клітковини. Нічого не допомагало.
    Аж потім я вирішила, що це через мій токсикоз (нагадаю, що ми ще на ГВ), хоч токсикоз як такий не особливо виражений: просто дискомфорт у шлунку, нудота, часом поколювання і теж закрепи. Якщо це триватиме до 12 тижнів, то дитині ще мучитись 1,5 місяця.
    Таке питання: чи можна допомогти дитині в такому випадку якимись бактеріями (читала тут за Симбітер), чи краще мені самій щось попити (теж не особливо хочеться в 1-му триместрі щось вживати)?
    Мамусі, які були вагітні і продовжували годувати старших діточок (Zoryanazirka, Drimka, Ольга, може ще хтось), чи не було у вас такої проблеми?

15. olenkastar

навіщо бактерії? краще чорнослив,кефір,варену броколі,салат з бурячка

16. Олюська

Олюська Well-Known Member

Оленко, це в нас щоденний раціон вже протягом тижня (і в мене, і в малої). І все одно такі закрепи, що ого-го. В нас ніколи не було з каканням проблем, що би не їла і скільки, какала кожного дня або через день, а тут раз на 4 дні і то треба помогти, бо не може витиснути:sad:

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, моя мала щось почала кашляти, я сюди скопіюю те що я писала одній форумлянці, сорі що на російській, немає часу перекладати, але суть така:
    І може я панікьорша...але начитавшись про коклюш.... якось симптоми схожі. Весь день все ОК, весел гарйлива дитина -тільки спати лягає - кашляє. ЩО це таке? Хтось з подібним зтикався? Наша участкова мені всякої пурги нагнала щодо лікування вже і негайно і невідомо від чого. Після нового року якщо не припиниться піду до іншго лікаря консультуватись.

18. natorella

natorella Well-Known Member

то не коклюш

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а що тоді може бути? якщо кашляє лише при засипанні по суті?

20. natorella

natorella Well-Known Member

то шо не коклюш то точно, бо в сестри був - то мама мусила на неї лягати, так мала гавчала

Статус теми:
Закрита.