"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ALUSIK

ALUSIK New Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

Що робити в синочка ще з неділі висока температура.Зпочатку була 39.2 збивали нурофеном.на слідуючий день визвали лікаря вона нас послухала сказала що Грві та фаринготрахеїт виписала антибіотик до сьогоднішнього дня все стало налагоджуватись, а зранку знову температура 38.5 а зараз 38.3, сьогодні вже став кашляти(мокротиня відходить)

2. рижик

рижик Well-Known Member

Дівчата, може щось підкажете. В малої вже більше тижня на личку сухі червоні плями, її, здається не турбують. Думала від домашніх яєць - перестала давати, плямки всеодно є і ще трошки збільшились. Чим можна промивати чи помазати?
    Ми мали щось схоже,коли нам було 2 місяці тоді виписли Феністил гель - хтось з вас ним користувався?
    В поліклініку,де зараз всі пчихають і кашляють, не хотілося б йти.

3. camomile

camomile New Member

мій синочок вже більше, ніж два тижні має погатий апетит і випорожнення свідчать, що в нього проблеми з травленням може в когось була схожа ситуація порадьте як налагодити травлення і покращити апетит дякую

4. Diana

Diana мрійниця

бажано вказати вік дитини
    може бути і на мороз і на вітер, якщо не турбують думаю і дит. крему досить

5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ну от і щоб ви сказали?чи то я така мама фігова чи то яка біда-в малого з вечора кашель взахльоб,і температура.один день здорові побули і знову:sad:
    в нас теж таке,але не плями а просто червоні щоки і вушко.як опіки виглядає.і ніхто ніц нам не порадив з лікарів.

6. natorella

natorella Well-Known Member

ви докладно опишіть - скільки дитині. шо їсть, шо вас хвилює?

7. camomile

camomile New Member

Максимчику 1 рік 6 міс. - їсть практично все. Останнім часом у випорожненнях зустрічають неперетравлені шматочки їжі....

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Нам допоміг Симбітер.Але порадьтеся із лікарем.

9. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

а ми вийшли на 20хв на вулицю коли було -15 (перед тим за 1 год памазали щоки дитячим кремом)а зараз доня як помідор щоки ширшаві ,червоні.Мажем дит. кремом але толку ніякого.Що робити????:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:.І взагалі в нас якась чорна смуга мішла Лєра вже 4 тижні кашляє,все пробували що нам тут писали але знову ніякого результату ще на придачу ці червоні щоки .Дурдом:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

10. Diana

Diana мрійниця

може треба крем спціально захисний від морозу

11. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

в мої дитини алергія на дитячий крем, може у вашої теж? ви вже мазались тим кремом раніше?

12. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

мазались і нічого не було і мазали спеціальним від морозу (просто це перший раз був такий мороз)А чим зараз мазати вже незнаю?????

13. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

я б сходила до дерматолога...

14. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

Вже не можу.!!!!!!!!!!!Доня 4 тижнікашляє в же нібито все пройшло і пішли ми по довідку в садочок ,стояли в черзі 2 години,лікарів педіатрів тільки 3-є на цілу поліклініку ,людей тьма всі кашляють ,смаркають.Ледь дочикались своєї черги взяли справку, приїхали додому як назло почали знову кашляти,очі червоні,довсього ще й щоки на морозі стали червоні ,сухі.Ну це пів біди а сьогодні зранку в Лєри насмарк,і окуліст сказала що запалення очей.Сиджу і плачу дитя червоне кашляє смаркає і має запалення,утрінік в садочку накрився,а ми вже і плаття купили.і вже незнаю чим її лічити????
    а як піду ще до дерматолога то яку хворобу ще підчиплю???

15. Diana

Diana мрійниця

А може кашель, очі і щоки- все вкупі алергічного характеру?

16. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

тільки на що в дитини нічого не змінилось в житті ,ні харчування,ні іграшки,ні речі,хіба що на ці всі ліки від кашлю але я вже тиждень нічого її не даю.:girl_cray:в мене вже голова дибам що його робити в поліклініку не хочу йти,бо це тільки нерви і ще великий список ліків та на придачу контакт з хворими дітьми а толку як я вже замітила ніякого.Чи це мені просто з лікарями не таланить .І здається що живемо у великому місті має бути краще а воно виходить не так:girl_devil::girl_cray:

17. молекула

молекула Well-Known Member

Дівчата не можу не поділитись з вами! :) я писала про нашу жахливу алергію.Ну от ми вже знаємо зщо давало таку реакцію--це сиропи, які Олексик приймав від кашлю! Якимось чином дойшли до того, відклали і о, чудо! Майже все зійшло, малий почав ночами спати і перестав чухатись! Я така рада...
    Ми ще скорше замічали що він реагує на солодке, але не могла щось зообразити що на дитячі сиропи і аж таку реакцію викликати!

18. Anaid

Anaid New Member

Гайморит

В моєї доці два місяця назад був гайморит,лікували десь місяць.Антибіотикі,сиропи,спреї,промивання,все як виписував лор.Обійшлося без проколювань,та інших жахів.Та ось знову два дні бачу дитина таке саме має.Хтось порадить що ви робили при гаймориті?Може лікаря доброго.:girl_cray:

19. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Гайморит

а скільки вашій дитині? бо гайморові пазухи у дітей не розвинуті і гайморита в них в принципі не може бути

20. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

алергія на сиропи від кашлю може бути спровокована не лише тим, що воні солодкі, але й тому, що часто містять екстракти трав-алергенів, барвники, ароматизатори, консерванти...

коли моїй доці було 2 рочки, сироп спровокував тривалі алергічні хрипи та легку висипку, в разі потреби медикаментозного лікування наша педіатр тепер нам виписує виключно таблетки...

Статус теми:
Закрита.