"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. demko

demko Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

А хіба таким маленьким діткам видаляють аденоїди?

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

видалили дітям в віці приблизно 4 рочки (зараз їм 6 і 5)

ну тоді нема варіантів,справді...кота в мішок і всьо..
    або викладайте його на продаж в Барахолці,мо хто купить:)

а якщо чесно,то алерген треба ліквідовувати, а не лікувати його проявипри наявному алергені.

Останнє редагування модератором: 23 Листопад 2009
  3. Ольга

Ольга Well-Known Member

а в мене видалили і нічого не змінилося...

4. demko

demko Well-Known Member

Дівчата дякую всім за консультацію!

5. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Проби не роблять в період загострення алергії, наскільки я знаю. Аллерген і так в організмі.

6. natka75

natka75 Well-Known Member

я не перестаю дивуватися.....думаєте я впевнена,що у малого таки скарлатина????та яке там....вчора був лікар, який цей діагноз і поставив,аналіз сечі добрий, ускладнень на нирки не дало, легені і горло чисті, чекайте лущення каже він,дитина повністю ЗДОРОВА і може йти в садок....як так швидко???якщо лущення не буде, я думаю то зовсім ніяка не скарлатина була!

мамочка, а як у вас справи?лущиться шкіра чи ще ні?

Останнє редагування: 25 Листопад 2009
  7. olenkastar

з скарлатиною треба 21 день дома ще сидіти...ну шо то за лікар?
    до речі,скарлатину розпізнають по пурпуровому язику

8. natka75

та я це все в інтернеті знайшла і тому дивуюся!!!правда всі симптоми не були аж так ярко виражені, спочатку думала може це просто якась легка форма, бо і трикутника білого на фоні рум"яних щік не було, і нальоту білого на язику як пишуть....висипочка трохи була, але і зійшла швидко, і головне що малий їв, а якби там горло боліло, то не їв би зовсім!лікар ніби приватний зі стажем, все одно сумніваюся.....

9. olenkastar

в похресника чоловікового теж не було нальоту..було червоне горло,трохи висипки,але був пурпуровий язик (знаю,що по ньому багато якраз і розпізнають шо то скарлатина).то йому всеодно порекомендували 21 день карантину.
    а якшо перевіритися ше в іншого лікаря?

10. мамочка

мамочка Well-Known Member

не лущиться
    значить був або кір або алергія (у що я мало вірю, бо за неповних три роки жодної алергії в нас не було)

в моєї ніби і блідий трикутник був і язик надто червоний, а от аналізи сечі і кров були майже ідеальні

а для чого? якщо дитина почуває себе здоровою, то не варто в ній шукати хвороби
    хіба для садочку...

11. natka75

я теж не бачу резону вже тепер показуватись іншому лікарю, він же не бачив всіх попередніх симптомів, з чого йому тепер висновки якісь робити?
    а малий почувається повністю здоровим!
    п.с.от щойно прийшла моя колега по роботі і каже у її малого скарлатина теж, і теж невідомо звідки, бо в садок не ходили!

12. Ная

Ная Well-Known Member

В мене Софійка останні три дні дуже здригається у сні,кожних пару хвилин і взагалі дуже неспокійно спить. Тої ночі звідкись температура під 39,на ранок ніби нормальна,бігає але зовсім нічого не їсть тільки п"є,от тепер сама собі лягла,накрилася і спить. Ніяких більше змін по ній не бачу і дуже переживаю,шо таке з дитиною:girl_sad:.Може хто порадить,на шо більше треба звернути увагу?

13. olenkastar

може бути що завгодно.. я таке в саму ту "епідемію"пережила..дитина спала по гидині через кожну годину-другу...а потім виявилося шось зїла не те,воно її мучило,а коли покакала всьо стало на свої місця.
    а може погода?якісь психічні зміни?шось собі переживає...ех,залізти би в голову до тих діток:)
    а ти її питаєш,вона тобі каже шо шось болить?

14. Ная

Ная Well-Known Member

В нас на ранок саме так і було-попросилася какати на горщик,правда,при тому розділася повністю і вбратися не давала,посиділа з півгодини і температура почала спадати,тоді вже заснула. А здригання і неспокійний сон,бачу,є навіть зараз.
    Нічого не казала,я всі місця перепитала,тільки дуже обнімається,тулиться і з рук не злазить.

15. Lizza

Lizza Member

викличте лікаря - нехай горло подивиться і послухає дитинку .тепер цей грип може нічого крім температури не давати.ні соплів ні кашлю. тільки сильна слабкість.

16. Ная

Ная Well-Known Member

Та я слабкості не помічаю,вона так витанцьовувала до обіду по хаті,шо ні за шо б не повірила,шо вночі висока температура була.Тільки гуляти не захотіла,казала спати буде. А через грип і лікарку боюсь додому кликати,подивлюсь як ввечері буде,а тоді вирішу.

17. Lizza

Lizza Member

ви знаєте, і я так само побоялася, мій малий захворів в перші дні ,як епідемію обявили. так поки не вичухався і не знала, що з ним. а лікарка ,що по телефону консультувала, сказала: не хочете лікаря викликати ,щоб послухав, починайте пити антибіотики. і ми пили. та зараз вже не так страшно, як три тижні тому, коли кожний другий хворів. в кінці кінців можна лікаря примусово заставити маску одіти, хоча думаю тепер вони і так в масках усі. руки нехай помиє з милом - та і нічого страшного!!

p.s. але в мого малого правда вдень і вночі 39 було. а так тож нічо.. веселий, балакучий.. (хоч нам всього 1,3р. і говорити ми не вміємо)

Останнє редагування модератором: 26 Листопад 2009
  18. Ная

Ная Well-Known Member

А в нас вдень температура нормальна без збивання.От вже вечір-дитина знов горить,наскільки-не дається поміряти.А так-ні кашлю,ні соплів,ні висипки якоїсь нема.Перепитала про всіх знайомих діток,з котрими Софія бавилася останніми днями-всі здорові.
    Мамусі,чиї дітки колись хворіли грипом-у вас було шось схоже?
    Ше маю підозру на зуби,бо останніх кутніх ше не маєм.Інакше не знаю шо думати.Завтра певно дзвонитиму до лікарки.

19. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Лікарку викликати ви побоялися, а антибіотки приймати, призначені без огляду дитини, ви не побоялися?
    Нда...

Ная, вибачте, але в дитини горячка, а ви бавитеся в "дай поміряти температурку і боюся лікара викликати"?
    Збивати темп.пробували? Якщо то зуби, томає збитися і довго не підійматися. Якщо години за 4 (не дай Боже швидше) знову підійметься - то це скорш за все не зуби.

20. Ная

Ная Well-Known Member

Дитина температуру переносить цілком нормально і збивати її нема змісту,тим більше якщо то вірус-нехай організм бореться,бо підвищення температури є захисною реакцією організму і якшо її збивати знижується вироблення антитіл. Але про це є інша гілка на ДП.
    А про боюся лікарку викликати-то вже набуте негативним досвідом,але,повірте,без крайнощів.Лікарка обіцяла завтра прийти:girl_smile:. А від постійного переміряння температури не бачу ніякої користі.

Статус теми:
Закрита.