"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

Вам кетотифен хто назначив? Якщо не помиляюсь, в інстуркції дозування йде від 3-х років..... І в основному для попередження астматичного бронхіту.
    А взагалі-то, в першу чергу я б спробувала відправити кицьку на канікули на тиждень-другий і подивитись чи не пройде нежить.
    Почитайте для прикладу тут і тут.

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

demko, у мене алергія на тварин, зокрема на котів.
    не мучте дитину, який кетотифен, ви почитайте,які там побічні дії, тим більше,що він і справді використовується для профілактики бронхіальної астми.
    я так хотіла кота мати, купили мені його.я по ночах страшенно мучилась, спати не могла, самолікуванням займалась конкретним.
    довела себе до страшного стану, після ванни винесли мене, я задихалась (хворіла бронхіальною астмою)
    заберіть кота на місяць, пропилососьте всю квартиру. подивитесь, а, може,і пройде насмарк.

3. demko

demko Well-Known Member

Його нам назначив наш педіатр, вона мені щей сумамед виписала, але я його не даю, бо це дуже сильний антибіотик. Кетотифен даю четвертинку на ніч і то тільки коли сильно пчихає і носик дуже забитий,а так рятуємся називіном, якй на пів ночі розкладає носика.А з котом розпрощатись свекруха не дає:girl_devil:, але я малого не пускаю до кота, та шо то дає, шерсть всерівно літає всюди:girl_sad:

4. Радість

Радість Well-Known Member

Перепрошую, але це не діло.Треба або кота переселяти, або самим з"їзжати. Так і до астми недалеко.

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

+1000

поговоріть з свекрухою,або най чоловік поговорить.а ви тим часом не мучте дитину називіном (він ж судинозвужуючий) і катоттифеномюдавайте чайки народні - чай з суничного лист я лікує алергію,чай з насіння кропу, робіть пасивні інгаляції (коли спить -ставте біля дитини миску за гарячою водою+чайна ложка солі+жменя квіток ромашки), зволожуйте повітря і вимивайте шерсть ( якшо не можна кота срочно на...г).або поїдьте у гості десь до своїх батьків,у гори -подивіться чи стане легше?то за вас ніхто не зробить,треба самому розрулювати ситуацію.

6. poputochka

poputochka Well-Known Member

Кота на місяць віддати нічого не дасть.Алергени повністю видаляються з повітря в квартирі лише через півроку.
    В нас так само був нежить і закладений носик з народження. Чим тільки не крапали. Лор казала про фізіологічне звуження носових ходів у немовлят, і пропонувала менше до носика лазити,щоб не було набряку.
    Потім ми захворіли з кашлем і температурою, і призначили нам Ереспал. Прочитала в інструкції, що він і проти алергічного риніту.Нежить пройшов,наразі.

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

Дівчата, то напевне варто в гілку ГВ писати - у новонароджених часто буває нагрубання грудей і то норма, але от моїй доці зараз 4,5 місяці і зявилося нагрубання. Знаю, що це не добре як на такий вік. Чи то гормональні проблеми чи запальний процес... Може у когось було? До кого зверталися?

8. demko

demko Well-Known Member

Ой, що я вже не робила,як не просила, вже й сваритись пробувала і нічого!Потрібен вагомий доказ, прийдеться піти і зробити нам проби(на алергени), а ще провірити добре носика(ренгеном)Та й потрібно щось робити бо астми я боюся більш за все!

9. olenkastar

я б рентген не робила дитинці! нащо її додатково облучати.???
    краще ссходіть до гомеопата...а ше не раз я радила Дунілову-лора з Руської.
    рентген-лишіть як крайній метод

10. Ольга

Ольга Well-Known Member

мені достатньо було побути з котом десь 10 хв в одній кімнаті і все... ніс тече, очі червоні, дихання важке і тд...
    стосовно котів - мій дід у такому випадку в мішок клав і відвозив на дальні села... може і жорстоко, але...

11. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ну, я думаю, що це не вихід. Тим більше, що алергоропроби навряд чи щось покажуть. Маю багато знайомих, яким ті проби нічого не показали, а алергія залишилась

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І діткам проби не роблять до певного віку, точно до якого непамятаю, я в один час вагалась стосовно алергії, коли масі було десь пів року, то точно не роблять.

13. demko

demko Well-Known Member

14. demko

demko Well-Known Member

Мому вже 1,4місяці, але я теж не дуже рвуся робити ті проби, це ж напевно боляче, але мушу шось робити щоб не допустити до астми чи ще чогось гіршого!!! І ренген потрібно зробити, щоб перевірити чи немає завуження судин, або якихось патологій.

15. olenkastar

давайте не будемо про кішок,а згадаємо з чого почалося....

наскільки я розумію малому 1,4..а насморок у нього з року?так? що було до року?не було насморку?ви жили з котом і все було гаразд,а тепер ж насморк? чи були прояви алергії раніше? який аналіз крові здавали?де?

найкраще ДОПОМАГАЄ вирішити проблеми - ЦЕ АНАЛІЗ СИТУАЦІЇ!!!! подумайте які події передували насморку,чи він в нього з народження?виключте по одному алергени,а потім їх введіть знову (щоб перевірити повторну реакцію).подивіться,які ліки йому даєте і які там побічні дії(може така реакція на якись препарат.у моєї малої було-виригувала все від вітаміну Д,лікарка заперечувала а в побічних діях таке описано було,викинула той вітамін і все стало на свої місця!).
    так що,за вас того розслідування ніхто не зробить.лікарям легше зробити аналіз,рентген(все за ВАШІ гроші),виписати купу ліків для перестраховки..(своїм дітям вони того би не робили). то ж ваша дитина...!!!!
    накінець, сходіть до Дунілової на Руську,вона лікує все виключно гомеопатією і дуже толковий лор!!!

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

olenkastar, я все дитинство, приблизно до років 4 не мала ні натяку на алергію. спала з котами і на сіні і у ліжку (образно кажучи)
    не знаю, що саме спровокувало її, але в один прекрасний день вона з"явилась. тому не потрібно виключати можливість того,що до року її не було,а потім вона з"явилась.
    але цілком з вами згілна, що потрібно обдумати всі випадки,і не посилатись виключно на алергію.

17. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Часом визначити причину нежитю у дітей ой як непросто.
    В подруги в малому трохи більше, ніж 2 роки. В нього весь час так: сполі течуть 1-2-3 міс, на 1-2-3 міс. перестають.
    Дома немає тварин, ні килимів, нічого такого, що викликало б алергію.
    До яких тільки лікарів вона дитину не показувала, які аналізи не здавала - причина невідома.

18. olenkastar

в моєї одногрупниці чоловіка таке було,а тепер і в дітей..вічно соплі,бронхіти від тих соплів...удалили аденоїди і все стало окей. виявилося,дітям у спадок від татка аденоїди дісталися такі ...

19. demko

demko Well-Known Member

Насмарк в нас вже більше ніж чотири місяці, просто перше з носика текло, так як на зубки, тому не звертали дуже уваги, тай живемо ми тут лише пів року.А потім носик став забитий саме тоді як почалися ігри з котом. Я як ішла до свекрухи жити то передбачала,що в малого може бути алергія, бо сама її маю, але не сильну, просто маю першу реакцію яка згодом проходить.Кров здавали з пальчика(звичайний аналіз), який і показав що є алергія, але на що ніхто не сказав.Педіатр навиписував всьо шо тільки можна і від насмарку,і від алергії і щей антибіотики(можливо подумала що це задавнений насмарк),але сопельки не зелені,а подумала я що це алергія бо маємо усі признаки(чіхає носика, очка,пчихає)Ще в рочок нас оглядав лор, який сказав що все в нормі, ще один факт, що це алергія.

20. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

olenkastar коли спадково, то зрозуміло, хоч якась зачіпка.

Статус теми:
Закрита.