"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

імунна система зреагувала на вірусняк, знешкодила - і порядок. В нас таке теж часом буває, але потім ще пильную зо два-три дні, бо ж організм ослаблений.

• Подобається Подобається x 4
  2. DIUJMYK

DIUJMYK Member

В нас таке було в суботу- піднялась температура о 38.3 через 2 години спала, і на тому все закінчилось.І ЩО ЦЕ БУЛО:girl_sad:

3. TATA

TATA Well-Known Member

А в нас гайморит. Дитина (3р,1міс.) пішла в садок в липні. Через 3 тижні простуда, потім через якийсь час знову. З початку вересня ніс закладений, був сильний кашель. ЛОр в поліклініці каже-ніс в нормі, лікуйте кашель, педіатр- в бронхах все чисто, це насморк- промивайте, капайте. І так 1,5міс., причому температури не було зовсім. Звернулись до Юрочко Б.Ф., зробили рентген. Діагноз: гайморит обох пазух . Лікували 10 днів. Тепер виявилось,що збільшені аденоїди 2 ступ. Ніс далі закладений. Не знаю, чи долікований той гайморит, чи ні. Каже, що ніс закладений ще через аденоїди. Тепер будем пити Лімфоміазот, бронхомунал, ділі цинабсин. Мені так шкода дитини-стільки зараз випив того всього... При тому, що до садка дитина взагалі не хворіла, ну крім зубного насморку.
    Зараз вичитила в журналі, що дуже добре допомагає при аденоїдах кора дуба (закапувати в ніс перед сном). Хтось пробував такий спосіб?

4. мамочка

мамочка Well-Known Member

коли дитина хвора його давати не можна
    в нього ефект такий самий як від прививки
    то бактерії які Ви підсажуєте в організм своєї дитини для того щоб коли справді буде хвороба організм боровся
    почитайте в інтернеті відгуки
    фактично він нікому не допомагає
    краще шукайте народні методи або синю лампу

5. TATA

TATA Well-Known Member

Дякую, почитаю.
    ЛОР сказав, що синю лампу не можна .Вона не тої дії, що потрібно. Ми ходили на УВЧ в поліклініку. А ще краще - цептерівська лампа, але, але, але...

6. natka75

natka75 Well-Known Member

я мала 1раз гайморит, коли мені було десь 22роки,і вилікувала сама народними методами, без проколювання, яке мені казали робити лікарі.
    Як згадую, що я тільки не робила...гріла ніс лампою синьою, піском/сіллю в мішечках,озокеритом, тертою редькою,промивала часто водою з сіллюі і йодом...але все це поради для дорослого...пила якісь таблетки ще, але більше як за тиждень прибл. я вилікувалась, а в лікарню мене хотіли покласти на мінімум 3 тижні!

7. нталька

нталька Well-Known Member

Читала, що в дітей гаймориту нема. правда, не памятаю до якого віку.
    А в цій же темі колись давали рецепт мазі від гаймориту (там мило, молоко..) Такий дитині поганого не зробить.
    http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=390914&postcount=440 ось

8. Irusya

Irusya Well-Known Member

Наскільки мені відомо, в дітей до 5-6 років гаймориту не може бути через нерозвиненість гайморових пазух. В моєї малої в 3-4 роки було щось схоже, ще й з негарними виділеннями з носа, то казали, що це затяжний риніт і ми лікувались промиванням соленим розчином + тубус-кварц. Опісля ще поїхали на море і про все забули

Щодо кори дуба - я б не радила цим відваром закапувати носа (пече неймовірно - спробуйте і переконаєтесь). Найкраще фіз розчин (0,5 ч.л. морської солі на 200г води) і промивати не 10 днів, а хоча б 3 тижні

9. Diana

Diana мрійниця

Читала в інших джерелах промивання водою з мумійо, дуже позитивні результати, правда самі не пробували

10. TATA

TATA Well-Known Member

Я так само про це знала і лікарі в поліклініці про це говорили. Лікар в ОХМАТДИТі запідозрив гайморит і направив на гентген. На знимку "неозброєним оком" видно на скільки затянуті пазухи(в нас одна була повністю, друга-початкова стадія). Лікар сказав, що діти зараз на стільки розвинуті і фізіологічно, що гайморит буває і зразу після 2 років. Якщо би я так довго не слухала лікарів з поліклініки, то можливо би так не затянула.

Ми промиваємо по декілька разів на день вже 2 місяці "Саліном" або "Но-солем"(український аналог Саліна). А саморобні фіз.розчини лікарі не радять, оскільки точної концентрації не зробиш,а для дитячої слизової це може нашкодити.

Почитала відгуки по бронхомунал. Думки 50/50. Є мамочки, які дуже задоволені. Випадково потрапила на сайт Комаровського. Чула дуже гарні відгуки про цього лікаря. От одна стаття про імунитет дитини і постійні простуди під час відвідування садка.
    http://letters.komarovskiy.net/immunitet-u-rebenka.html

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатонька, що може підтвердити діагноз скарлатина??? аналіз мочі???

12. odree

odree Well-Known Member

аналіз скчі не є настільки показовим

13. Gala

Gala Well-Known Member

Ще при скарлатині язик малинового кольору.

14. Женічка

у нас симптоми скарлатини, правда висип з"являється трошки не по схемі,але судячи з усього то воно......
    щоб пересвідчитись, треба краще аналіз крові? а не є небезпечним в першу чергу для Насті похід в поліклініку???
    ще й вдома ніхто нею не хворів....
    висип на щічці, на дупці, на пісі трішки. і по тілу де не де. температура до 38. жаліється на горличко,а язик обклало білим.... ну і прищики по ньому рожевенькі.

15. Люша

Люша Well-Known Member

Від затяжних соплів у малого маю дуже гарний спосіб лікування, що правда не кожна дитина на то дасться, але мій дається. Я не процитувала, але трошки вище писали про Юрочко, і мені дивно чому він вам цього не порадив, бо саме він мене два роки тому навчив ставити малому турунди з маззю Єтонію, а також з маззю за рецептом виписаним Юрочком і зробленою в аптеці. Турунди ставити дуже легко, дитині не боляче (на собі випробувано), але треба щоб перший раз поставив лікар, по перше щоб мама навчилась, а по друге лікар ставить турунди відразу у дві ноздрі, це дуже незручно, і потім коли мій малий дома не хоче лікуватись, я пропоную альтернативу, або я і по черзі в кожну, або до лікаря і зразу у дві - я перемагаю.
    Але повторюся, що нажаль не кожну дитину на це вмовиш.

16. Олька

Олька Well-Known Member

Женічка по опису у вас точно скарлатина! Я сама кожний день заглядаю в горло і дивлюсь на язик...бо в нас дівчинка в садочку перехворіла, ну і Заїна Даша на танці з нами ходить також мала (вони навіть не знали, що перехворіли, бо висипки не було, та й зрештою почитайте, вона писала які в них пригоди були). Заспокою: Дорослі скарлатиною не хворіють! Так що за це можете не переживати! В кінці хвороби будутьоблазити ручки і ножки, але то вже сам кінець! Як лікуватись то вам вже лікар скаже! Видужуйте!

17. olsan

olsan New Member

Дівчата заварити ромашки та череди.покупати три дні на ніч.і не потрібно мазі купувати.

18. Oddly

Oddly Well-Known Member

у нас зараз скарлатина. або її ускладнення. вже облазять долоні і ступні - але на початку варіант був краснуха - хоча малоймовірно.
    тепер бачимо, що була скарлатина. тільки без особливої зовнішньої висипки. а може, все на купу. принесла однозначно з садочку. кілька дітей з однаковими симптомами були. ні в кого (!) офіційно не визнали ні краснухи, ні скарлатини, ні нічого інфекційного - бо ж "на карантин закриють". всі далі ходили в садок. бо були цілком в нормальному стані. тиждень походили - мабуть, поперезаражали інших. ми більше не ходили. застудилися, або на фоні тієї скарлатиини і ослабленого організму зараз маємо власне обложений язик. температура п"ятий день вище 39.
    дитина не ослаблена, а перезбуджена. марить.
    лікаря викликала з поліклініки. сказала - буде за 2 години. так і не прийшла. і на дзвінки більше не відповідала. позабиваю там всіх, як оклигаємо.
    даю дитині антибіотики.
    завтра будемо здавати аналізи - кров і сечу. єдине, що інший лікар нам сказав - якщо ШОЕ підвищена - додатково ще щось призначать. мені замало такої інформації - дитина на очах худне і гіршає.
    куди дитину везти - не знаю. в інфекційну? на Орлика?
    а якщо вона заразна для інших? а якщо для неї це небезпечно? аналізи - і то прийдуть додому брати.
    НЕНАВИДЖУ НАШУ СИСТЕМУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ"Я!!!
    безвідповідальність, безалаберність і бардак! ну, і байдужість повна.
    сльози ковтаю

19. Женічка

Oddly, сподіваюсь, що все скоро втрясеться з вашою манюньою.... не падайте духом, слізьми не поможеш.
    а завтра зранку обов"язково стане лекше і малечі і вам,і ви знайдете правильний вихід з тої ситуації.
    я щось навіть не думала,що скарлатина - це так серйозно, не стикалась з нею взагалі.
    а при скарлатині заривають садок на карантин? будем завтра звонити.
    оглянула малу перед снов, нової висипки нема, колінко одне всіяне, дупка місцями. я так підозрюю,що то у нас ще в неділю почалось. з самого ранку в дитини 37 і блювала (надибала в неті,що рвота - теж симптом скарлатини).
    я думала,щось з"їла не те, протримала цілий день на дієті, регідроном поїла і тому подібним.... а то, певно, скарлатина вже в двері стукала...
    завтра сечу все таки здам, аналіз крові,певно, не підем здавати... з тою епідемією грипу в поліклініку навіть показуватись не хочеться...
    ну і ще якогось лікаря толкового підшукати б...

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

нам вихователька подзвонила і сказала: "Я надіюся, вам в довідці не будуть скарлатину писати? а то нас на карантин закриють." як може людина, яка відповідає за таку велику кількість дітей так говорити?
    сподіваюся, що все буде добре. а довідки, садки - то деталі

Статус теми:
Закрита.