"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

Наша педіатр теж казала, що може. В мого малого теж всього два міхурці було , а решта прищики. Я так і не знаю була то в нього вітрянка чи комарі покусали. Тим більше, що діти які були з ним в контакті не похворіли.

2. Nata

Nata Well-Known Member

Та в нас і прищиків більше немає. Була висока температура в сумі з кашлем, лікарка казала. що горло червоне і то може бути початком вітрянки. Тепер чоловіка цікавість роздирає: хворий наш синочок чи ні :)

3. Holly

Holly Moderator

Моя Ярина кашляла, а два дні тому піднялась температура. Ходили вчора до лікарки, казала червоне горло і виписала таблетки. Я її ще перепитала, що за таблетки, вона мені сказала - звичайні від горла. А в неті глянула, виявилось антибіотик (лікарка знала моє негативне ставлення до антибіотиків). Таблетки називаються Флемоклав солютаб. От я тепер думаю, чи варто давати. Температура була невисока - 38,2. Ввечері натерла оцтом, вночі вже не було. Сьогодні без температури. Але горло червоне

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну а чого сразу антибіотик? купи їй септіфріл хоча б, або просто содою, хлорофіліптом, чи пару капель йоду на чашку води - нехай горло полоще.
    А на рахунок флемоклаву, є його аналог Флемоксін.....Мені при гаймориті ЛОР виписав Флемоклав, а моя участкова каже, мол грудьми годуєш, тря-ля -ля, давай краще Флемоксін, він легше організмом переноситься і як би мьякшу дію має.

• Подобається Подобається x 1
  5. Holly

Holly Moderator

То для мене таємниця, якби не нет, взагалі не знала б що це антибіотик.

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я завжди будь яке призначення лікаря по лік.препаратам передивляюсь в неті - щодо рекомендацій, протипоказань, а особливо дешевших аналогів інших виробників.
    Бо як виявилось можуть призначити каплі в ніс за 30 грн, а то саме, той самий склад але вир-ва нашого київсього ФАРМАК може коштувати 4 грн

• Подобається Подобається x 4
  7. Nata

Nata Well-Known Member

Мені теж лікарка виписала антибіотик, бо в малого температура і дуже погане горло. Я намастила хлорофіліптом три рази. Все. Температура впала, дитина повеселішала.

• Подобається Подобається x 3
  8. мамочка

мамочка Well-Known Member

в малої стоматит. прищиків і язвочок в роті вже нема (фактично 4 дні мазали синькою і стоматидином). чи варто ще продовжувати лікування?

9. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

напевне може, бо не так давно Влад мав легку/стерту форму скарлантини, від нього я і Олег... то в Олега було пару прищиків в зоні памперса, і то можна було б списати на памперси, якби він в них був))) але ми вже давно дружим з горшком...через 2 дні шкіра в тому місці лущилася, 1 день... поки прийшли до нашої лікарки - вже перестала)))
    В мене взагалі не було висипань, але потім було ускладнення на вуха... і то всьо скарлантина.

10. Мама Даши

Мама Даши Well-Known Member

В моєї малої дуже часто стоматит буває, постійно в рот заглядаю,побачу я звочку,зразу змазую метилево-синім,на другий день пропадає і не розсіюється!

11. nim

nim Well-Known Member

Добрий вечір!Маю донечку 2,8рочки,у неї з'явились білі виділення(на пісі),пролікувались вже 3 рази.І от після останього лікування,прихворіла і я не підмивала її (2 дня)і знов з'явились.Вже й не знаю до кого звертатись і шо робити.Гінеколог написав шо то гіперемія слизової,по мазку нічого такого нема(гінеколог сказав).Може шось порадите?Наперед дякую!

12. Ланочка

А глистів у дівчинки нема? Дуже часто гострики з періанальної ділянки можуть заповзати на промежину і у область статевих органів у дівчаток. І буде почервоніння і виділення.

13. nim

nim Well-Known Member

Не знаю.Але говорила педіатру,шо може потрібно кал здати для перевірки,а вона зразу -а шо дитина поносить?Не знаєте часом де можна здати без направлення у Львові?

14. Ланочка

Та не обов"язково має поносити.
    Просто підіть у свою поліклініку у лабораторію, та й попросіть лаборанток ,щоб взяли дитині аналіз, раз ваша педіатр не дає направлення. Але ви можете і лікарці сказати, що хочете щоб дитині зробили цей аналіз, нехай дасть напрвлення.

15. nim

nim Well-Known Member

Дякую за пораду.Я попробую,але в нас ситуація така,шо ми переїхали з одного міста до Львова і 2 рази лікувала дитину в тому місті,останній у Львові до лікарні їздили до педіатра(порадили).Так вона казала спочатку до дільничого лікаря звертатись,а тоді до неї.А хто тут дільничий і де поліклініка я не знаю.Надіюсь шо вислухає як знов прийду.

16. Олюська

Олюська Well-Known Member

Мала кашляє, несильно, правда, кашель трохи мокрий. Ми маємо плівки зі свинячих нутрощів, мама каже, що треба груди змастити часником і накрити тією плівкою, щоб вигрівати. Хтось щось чув про таке, чи можна таке дитині (1,8 роки)?

І ще одне: чи гуляєте ви з дітками, коли вони кашляють? Чи в таку погоду, як зараз, можна?

17. Oddly

Oddly Well-Known Member

у нас, тьху-тьху, ніколи не було.
    але знайома стоматолог при стоматиті, який постійно повертався, порадила таке для племінниці:
    полоскати рот таким: білок від яйця з водою розбавлений
    може, комусь надасться

18. Ланочка

Ой а часник не попече дитині шкіру? Дайте краще алтейку, та хай дитина відкашлює.

19. Олюська

Олюська Well-Known Member

А що се таке?

20. Ланочка

Це сиропчик . Травичка алтей. Добре допомагає відкашляти.

Статус теми:
Закрита.