"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: "103" Хворіє дитина. Поради.

Перепрошую, але дитина раптом не алергик? В мене особисто шалена алергія на полин, взнали випадково, коли робили тести на алергени у підлітковому віці (крім того виявили гусяче перо і побутовий пил). Я від полину пару разів ледве не вмерла, коли на період цвітіння до закарпаття поїхала, краплі шлункові також мені своє дали (там полин в складі) я навіть мартіні пити не можу, бо там полин є. Казав мій алерголог, що це дуже розповсюджений алерген. Так що будьте уважні, спробуйте спочатку зранку дати, і невеликою дозою, а як все гаразд - то слава Богу, лікуйтеся і хай маля виздоровлює.

• Подобається Подобається x 10
  2. Яруська

Яруська Well-Known Member

І на апетит він добре впливає, але дійсно спершу спробуйте чи нема алергії в дитини.
    А під носиком коли подразнення спробуйте помазати аевітом в маслі, має допомогти.

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я все про наші соплі...
    І вроді не тече, і ніс не забитий, і ніби дихає, але там в носі так булькає.... і вже каланхое капаю по 5-6- разів на день, то все випчихуєм, і носолем носик промиваю, і соплеотсосом витягую, крик в нас при тому стоїть на весь підїзд, і все одно щось там булькає, і риназолін на ніч в носик капаю щоб дихала..... і все ніяк.
    Як мені ті сопелькі з носа повитягувати?

• Подобається Подобається x 1
  4. Irusya

Irusya Well-Known Member

Ніколь, покапайте після носолю протарголом зо три дні - він гарно підсушує

• Подобається Подобається x 4
  5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ага...дуже хороші відгуки про нього. ми правда лише молочком капаєм,якшо є соплі,та і соплі у нас,ттт,рідко.навіть на зуби 2-3 дні і все. але дуже багато за нього чула хорошого.

• Подобається Подобається x 3
  6. Irusya

Irusya Well-Known Member

та відгуки про нього різні є, але нам він добре помагав. Тим паче, коли сопельки затяжні, краще протаргол, ніж ліки і антибіотики, щоб кашель лікувати...
    Протаргол містить в собі срібло, яке має антисептичну дію

• Подобається Подобається x 2
  7. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

в нас обох (в мене і малого) недавно були соплі, то вигрівала т.зв. синьою лампою (про неї досить суперечливі відгуки, але вже не тече. синулі вистачило 1 разу 5 хв, мені - 2 по 15). до речі, щодо протарголу: який в нього термін придатності?

8. Irusya

Irusya Well-Known Member

10 днів, але наша ЛОР казала, що можна два тижні

9. Ная

Ная Well-Known Member

В нас теж насмарк вже кілька днів,капаю так само каланхое,вчора читала,шо більше трьох раз не можна,бо воно дуже їдке,а на одному сайті писало,шо каланхое в ніс можна лише дорослим і дітям після 10 років:confused:. Ше можливі варіанти 3 рази в день сік каланхое+ сік алое або сік каланхое+ цибулевий сік.Але мені здається,шо цибуля більше подразнює ніж саме каланхое.
    Про протаргол негативного так само багато є і негативу.
    Ми закапуєм ше сольовий розчин,вдома часто провітрюю,включаю зволожувач і ше ароматерапія маслами хвойних.
    Ще по лікування насмарку у маляток тут багато є:http://www.mama.uz/exp/e00005.html

• Подобається Подобається x 2
  10. карапуз

карапуз Well-Known Member

У нас на пляшечці написано - 30 днів.

11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Але сік цибулі ОБОВЯЗКОВО розводити водичкою! Інакше можна спалити слизову в носику.

12. мамочка

мамочка Well-Known Member

у нас стоматит
    2 дні температура до 40 гр., тепер бло-сірі язвочки в роті
    Лікуємо стоматидином + синькою + противірусний Інфлюцид.
    Хто знає як довго триває хвороба? Чи є потреба після того як пропадуть язвочки ще декілька днів не ходити в садок?

13. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

триває тиждень часу від появи язвочок до сходу. Стоматит часто вискакує як прояв ослаблення імунної системи, так як і заїди в кутках рота, тому варто дати дитинці повністю виздоровіти, бо стоматит любить рецедувати, тому рарто потримати дитину вдома. І ще, не забудьте поміняти після сходу язвочок зубну щітку дитини. Ми також мали таке лікування - воно ефективне, та окрім синьки ще змащували язвочки перекисом водню. Одужуйте.

14. Diana

Diana мрійниця

Нам ще кандід розчин добре поміг

15. Nata

Nata Well-Known Member

Дівчата, чи може вітрянка виразитися зовні всього трьома прищиками?

16. odree

odree Well-Known Member

може. якщо хочете точності, здайте кров на аналіз

• Подобається Подобається x 4
  17. dieSonne

а там лікар якось дивиться які ті язвочки, і таке й призначає, бо стоматити мають різне походження, буває навіть від натирання зуба, якщо пломба відвалилася, або якщо камінь є, то натирає язика чи ясна, і воно вилазить. Буває, якщо проблеми зі шлунком, одним словом треба лікуватися тим, чим лікар назначив у конкретній ситуації.

18. бусинка

бусинка New Member

Дівчата, Проталгол містить антибіотик, його призначають уже коли соплі стали зелені, тобто коли засіялись бактерії

19. dieSonne

вперше чую, я знала що це препарат срібла і він є антисептиким та протизапальним засобом?

20. Nata

Nata Well-Known Member

Дякую. Та мені не дуже розходиться. Просто цікаво. У мене старший переніс класично, а в меншого є тільки три прищики схожі до вітрянки. От і не впевнена чи він хворий чи то вже я така перестрашена :)

Статус теми:
Закрита.