"103" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем нталька, 19 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дана

Дана Well-Known Member

Відповідь: "-03" Хворіє дитина. Поради.

Ная ви праві що без встановленого лікарями вірного діагнозу антибіотикотерапію проводити не варто, є один нюанс кашлюк при ранніх стадіях, коли ще немає тих страшних приступів можна не зупинити але перевести в легку форму іменно антибіотиками. Але тільки досвідчений лікар може вам їх прописати, самі нічого дитині не давайте.

• Подобається Подобається x 2
  2. zirka

zirka Well-Known Member

А якщо в дитини при температурі +38 з'являються судоми?

Як під час прорізання зубів так і для профілактики я би не давала антибіотики. Тим більше, що вони на кашлюк не діють. Антибіотики можуть знімати ускладнення (такі як пневмонія). Я би порадили все ж таки гомеопатію - це і профілактика і підтримка імунітету. (наприклад Енгістол, інструкцію можна знайти в інеті)

Останнє редагування модератором: 24 Вересень 2008
  3. Gala

Gala Well-Known Member

З гомеопатичних препаратів я би порадила імунофлазід.

4. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

І знову вертаюся до теми. Почався в нас ларингіт напевно. Малий дуже тяжко дихає і появився "гавкаючий" кашель. Бачу, що без лікарств вже не обійтися:sad: ...

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчата, порадьте як бути. У малого в ротику вже тижнів 3 на щоках білі цяточки,на ротику білявий налєт і на губах ніби слід від зубної пасти. Не знаю чи це молочниця чи стоматіт. Вимиваю содою, сінькою мажу, ще дали мені масло пелюстків троянди, всерівно одна дві цятки лишаються. Щось порадите? Ще читала соком алоє, а ле чи прямо з листка давити чи якось інакше не знаю

6. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Я знаю від молочниці помагає така болтушка: відвар з ромашки - 100 гр, додати туди збитий білок (обовязково з домашнього яйка) і чайну ложечку (без чубка) соди. Тою болтушкою змазувати ротік (я брала на палець марлічку - і так мастила). В мого малого за день молочниця пройшла.

• Подобається Подобається x 1
  7. Ольга

Ольга Well-Known Member

Здається мені, якби це був стоматит то Ви б мали високу температуру. Від молочниці крім соди є мазі. В будь-якому випадку покажіть лікарю цю висипку, аби знати що це насправді є.

8. Loyal

Loyal Well-Known Member

Але лобик ширшавий і щось типу струпиків відшаровується. Малий, як чухає, то потім маленькі прищики на тому місці.

9. Дана

Дана Well-Known Member

Убить коклюшную палочку несложно, хотя и не все антибиотики на нее действуют. Так, например, пенициллин не действует вообще. Но, к счастью, бактерия практически не способна вырабатывать устойчивость к антибиотикам. Т. е., если уж какой-либо препарат против микроба эффективен, то он и будет эффективен. Наиболее часто врачи используют эритромицин — после трех-четырех дней его употребления от коклюшной палочки, в подавляющем большинстве случаев, не остается и следа. Но в периоде спазматического кашля никакого эффекта — в виде уменьшения частоты и длительности приступов — заметить не удается. И мы уже понимаем почему — ведь кашель не из-за микроба, а из-за поражения клеток кашлевого центра. Главная цель приема антибиотиков в этом периоде — сделать больного не заразным. А вот если тот же эритромицин назначается в катаральном периоде — в первые дни болезни, когда еще нет перевозбуждения кашлевого центра, — так вот, в этом периоде лекарство вполне может прервать болезнь и не довести человека до приступов.(http://www.komarovskiy.net/content/blogcategory/70/164/1/129/)

10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Loyal, спробуйте дитячим кремом змащувати, поки він там не чухає сильно. Бо то може бути причинно-наслідковий зв"язок: він чухає, здирає епідерміс, який, власне, і відшаровується. На місці здертої шкіри з"являються прищики. Просто сумніваюся, що педіатр щось толкове на то скаже. Ще можете розглянути варіант алергії. Можливо, щось її спричинило.

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Завтра куплю домашнє яйце і спробую.

12. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Дякую всім за відгуки!:clapping: Ну ми (звичайно і вам завдяки) вирішили профілактичну антибіотикотерапію (абсурдне словосполучення, правда?) не провадити бо якщо добре порахувати то гострий період в нас вже пройшов,самі розумієте контакт з переносником в нас тіснющий,:sad: та й при такому лейкоцитозі (помірному) не варта, (а може то щось інше?:ninja:) Комаровський страшить страшенно (перепрошую за каламбур), але ми тримаємся - чого в нас має бути найгірше!? :naci:
    А от зубаї наші нас вже замучили на ніц:8: Правий нижній різець ну ніяк не вилізає, аж гематомка на ясенках утворилася! Чим малечі допомогти бо Камістат і т. п. не хочемо?

13. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Дівчата хочу написати свою радісну новину,паро тижнів назад писала про нашу проблему з закисанням ока,так от воно прошло,не можу не натішитись,яка то радість шо не треба було б мучити дитину тим проколюванням слізового каналу,добре шо я чекала і дочекалась таки.

• Подобається Подобається x 13
  14. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Чомусь пошук в мене з мобілки не працює, тому гречно прошу вибачення якщо првторююсь.
    У доні (1 рік ) черв. Горло. і блювота :sad: що поїсть те і вирве через 5хв. Був дільничий педіатр і каже що рвотма через те що горло червоне. Виписала фарингосепт, фенпарол, гастроліт, септефріт??, енгістол,і якийсь біфідорин + мезим.
    Поки даю тільки грудне молоко + теплу воду або чай з малини.
    Що з тою рвотою робити? Порадьте?

Температури і нежиті немає, і взагалі бавиться нормально, трохи голос хрипить. Якби не та рвота все булои б добре.

А тепер і понос почався. Таки щось недобре в нас :sad:

Останнє редагування модератором: 27 Вересень 2008
  15. Gala

Gala Well-Known Member

Я своїм рвоту зупиняла таблетками-мотіліум,а як не помагало-церукал.Тільки не знаю в якій кількості,здається четвертину таблетки.Таблетку ділила на 1/4.І нічого пити після таблетки на протязі 30 хв.,потім по чайній ложечці водички що 10 хвилин.Ці таблетки зупиняють рвоту.

16. Радість

Радість Well-Known Member

Мій старший захворів менінгітом. Два тижні в лікарні під капельницями. Дівчата, бутьте уважні. Якщо в дитини головна біль та тошнота або рвота, викликайте швидку і не бійтеся їхати до лікарні.
    Я зараз не про ситуацію Anastasia, просто надивилась в лікарні на діток маленьких, яких лікували від грипу, отравлення, а потім зразу до реанімації швидка відвозила і хочеться всіх попередити. Тим більше, маленькі дітки ж не можуть сказати, що іх голова болить.

17. Gala

Gala Well-Known Member

МОЯ МАЛА ЗАРАЗ МАЄ ТЕМПЕРАТУРУ КОЛО 38. ПОКАШЛЮЯ ЯКИМОСЬ ГОРЛОВИМ КАШЛЕМ І МОЖЕ ВИРВАТИ,АПЕТИТ НА 0.яКІ ЩЕ ПРИЗНАКИ МЕНІНГІТУ?

18. Радість

Радість Well-Known Member

В основному температура, сильна головна біль та рвота/тошнота. Кашлю нема.

19. левиця

левиця Well-Known Member

Слухай Аnastasia може то і справді швидку викликати. З тим жартувати не можна. Я б на ніч з такими симптомами вдома не залишалась.

20. Іруня

Іруня Well-Known Member

В нас минулого тижня те саме було. Рвота+понос. Від рвоти давали по чайній ложці, але часто запареної м"яти. Пройшло дуже швидко. А від поносу виписали нам Регідрон і ще багато чого, але то така кака, що
    мала то ніяк не пила. Просто давала багато пити рідини. Особливо порадила лікарка пити узвар, щоб поповнювати запаси калію.
    Бажаю вам швидкого виздоровлення.

Ага, забула додати. Нам ще дали направлення до лікарні. Казали, що якби до вечора не пройшло, то обов"язково їхати в лікарню,щоб недопустити інтоксикацію.

Статус теми:
Закрита.