"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

1. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@premier, нічого так і не витекло. Хропіли вночі ще в перших числах місяця цього. Наша лікар призначила синупрет в краплях, пили 2тижні. Позитивна динаміка є.

• Подобається Подобається x 1
  2. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Продублюю ще тут: Підозрюють нам скарлатину, висип вже два днів в горлі і піднебінні, температура 37,5-38, сьогодні почало боліти горло і аж на вечір почервоніли (ніби висипало під шкірою)щоки і шия,груди, руки. Лікар казала обовязково здати аналіз крові, бо ще вранці не бачила того висипу. От тепер думаю чи то тягнути дитину завтра по тій погоді в клініку чи ні? Ви здавали аналіз крові?

3. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Щось не знайшла темки про ліки, ще пошукаю. Поки не забула, то напишу, що у сиропі Пектолван Ц (виробник Фармак) є барвник червоний - е 124 ( він вже 6 р. заборонений в Європі) і підсолоджувас аспартам -е 951. Щойно в Експресі прочитала. Хоча, мабуть, ті єшки є ще в багатьох інших сиропах, про які не написали.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 2
  4. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Так це і в інструкції написано... В допоміжних речовинах..

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

Сашко приніс вірус. Хворі всі троє. Кпшель досить сильний. Сашці дало на вушка. Має отит.
    Але мене Аня турбуєьнайбільше. Сьогодні такі гармошки в грудях заграли. От зараз спить у мене на руках. Дихання часте і все там поскрипує. Сьогодні не температурила. Як дитині допомогти то відкашляти. Хвилююсь страшно. Воно маленьке ще таке.

6. Raven

Raven Мама малятка

Робіть відхаркуючий масаж. В неті є відео.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Дівчата, як довго сходить набряк і почервоніння горла після ангіни? Вже тиждень пшикали Біопароксом, болі нема, але почервоніння,набряк і ніби ранка на одній мигдалині є ще досі, температура минула на третій день. Думаю чи то можна йти гуляти з дитиною? Лор казав7 днів пшикати, потім 10 днів пити Імупрет. Дитина активна,нічого не турбує (якщо не заглядати в горло). І ще, аналіз крові чистий, лише висіяли в горлі стафілокок.

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

8. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Моя дитина часто жаліється на біль в животі. Здали кал на копрограму-виявили гриби.Я так розумію кандидоз . Сказав лікар пропити Біоспорин. Хтось з таким стикався?

9. zetta

zetta Well-Known Member

@женічка , послухати обов'язково . Нам в такому віці звичайні соплі перейшли в дикий бронхіт .

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

Ми в суботу слухались і от щойно. Все добре. Слава Богу. Лікуватимемось далі.
    У мене пече мозок від тих дит хворіб вже.

11. zetta

zetta Well-Known Member

@Женічка , от я така забембана як насмарк . Варіант : через тиждень мине - то не про нас . Ті шмарки як починаються то капець .

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дівчата, малий вже місяць смаркає. При чому, соплів толком нема, таке враження, що набряк, дихає носом, але мов би не надихується. То краще, то гірше, але все одно сопе. Була в лора, але він плаче, відповідно одразу бачить шмарклі. Я вже напочатку крапала Віброцилом, і Піносолом, і Проторголом, стає то краще, то так само. Тепер знов прописала мені Віброцил, але ж я не буду по надцать днів підряд крапати. ЛОР на Чупринки припустив, що це може бути алергічне? Але як то знати? Даю другий день Алерзин, поки так само без змін. Пропонували здати аналіз на імуноглобулін Е, але як то диференціювати, якщо в нього і так АД буває, то він певно і так буде завищений?

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

13. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

У нас таке ж саме, але у нас аденоїди, а цього разу ще з сильним алергічним компонентом. Симптоми такі ж як у вас, вже більше місяця то краще, то знову гірше. Вже і вухо капаємо, бо боліло, іще й застудилася, температурить(((

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

І в нас подібне, останній місяць десь, деколи утруднене носове дихання, деколи майже нема, а часом взагалі спить і фактично храпить тим носом як старий
    От жду коли вже 20 зуб покажеться повністю щоб виключити оті зміни імунних реакцій
    ясне діло що алергія причина чи алергічний компонент є
    мені колись одна педіатр казала за якісь носові мигдалики чи шо, я докінця не поняла, казала їх треба моніторити

15. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Так носові мигдалики - то не те саме що аденоїди? У нас рівно рік тому все так проявилося, більше місяця соплі, закладений ніс і тд..коли доня почала хропіти як старий хлоп, ми звернулися до ЛОРа і там мене ошелешили тими аденоїдами. Про лікували, за літо стало краще, на осінь знову курс лікування, зиму якось перебули, а зараз знову вже більше місяця лікуємо носик. Наш ЛОР каже, що при аденоїдами завжди є алергічних компонент, а цього разу то сильно.

16. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

а от скажіть, якщо малий на огляді плаче одразу, то аденоїди видно? бо лор сказав, що нема, а я думаю, як то за шмарклями те розбачити? а чим лікуєте? поки не хропить, а соплі вже 3 тижні точно.
    думаєш щось робити, комусь показатись? а той фадіотоп, чи як, ти здавала? бо в нас постійно езонофіли трошки підвищені, але ж в нього ті плями АД..Якщо я здам чи той імуноглобулін чи фадіотоп, він покаже позитивний результат, навіть якщо нежить не алергічний, бо наприклад в нього на шкірі плями? от чого переживаю, щоб не сплутали нам нежить з алергічним, і не залікували, коли, наприклад, то просто нежить, який затягнувся, абощо.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Можливо. Вгадай ще, шо там ті мудрі лікарі собі кажуть, ми по іншій причині зверталися, тому на цю тему не говорили детально. А в чому полягає лікування чи то підліковування тих аденоїдів?
    і нас просто з року є утруднене дихання носом, на фоні алергії, в рік його зауважила тільки Федина

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я того нічого ще не здавала, не знаю чи треба, бо всерівно покаже алергію незалежно від болячки. В нас один раз був дуже сильний набряк, власне швидше малому дихати було нереально, через тиждень соплі кашлі бронхіт. А зараз швидше хрипи, шум, закладеність дихання рідкісна, і при плачі соплі не завжди.
    не знаю, може до якогось мудрого толкового лікаря треба, який розпише проблему і перспективи, а не просто ліки випише

19. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Малий з п,ятниці хворий. Ну весь букет. Горло, кашель, нежить (сильний набряк, тільки зараз хоч щось почав видувати). Температура була 3 дні до 38. Не збивала. Двічі слухали, хрипів немає. Відкашлювати почав.
    Але вчора температури вдень не було. На вечір 37,2, а перед самим сном 36,8.
    От сьогодні зранку знову 37,1. Щось переживаю. Бо лікар виписав антибіотик, але оскільки температура впала і загальний стан покращився, то на свій розсуд не давала.
    Сьогодні здавати аналізи вже пізно. Хіба завтра.
    В кого бували такі "качелі" з температурою?

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

Думаю при такому обовязково здати аналіз і вже тоді дивитися чи треба АБ
    як на мене при качелях то обовязково, або суто по симптомах давати АБ як наші лікарі люблять